Günaydın tavuk dünyası kekiklilerim.
Yiyecek misiniz biziGünaydın kfc usulü çıtırlarım
Yiyecek gibi duruyolarrr napahhhYiyecek misiniz bizi
Burada öyle nevoş sabah güzel di öğlen gibi başladı halen devam ediyor güzel geçsin dediğimiz günümüz zar zor geçti neyse buna da şükür Allah beterinden korusunSelam
Dün gece burada korkunç bir fırtına vardı.Kızlarla sabaha kadar korkudan uyuyamadık,
Rüzgarla ev yıkılacak zannettik
Rabbim yere, göğe, toprağa sakinlik versin
Burada gece bir buçuk gibi başladı. Sabah dört buçukta uyudum. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Mersin'de hortum olmuş. Onun etkisi mi acaba dedim.Burada öyle nevoş sabah güzel di öğlen gibi başladı halen devam ediyor güzel geçsin dediğimiz günümüz zar zor geçti neyse buna da şükür Allah beterinden korusun
Amin aşkomSelam
Dün gece burada korkunç bir fırtına vardı.Kızlarla sabaha kadar korkudan uyuyamadık,
Geçmiş olsun nevroş olur öyle rüzgarr tenha biyerdeysenizz normaldir bizdede çok olurSelam
Allah korusunSelam
Aynısı bizim burada da vardıSelam
Sunumu yeniden yapabilirsin ona izin var. Bana yollarsın eklerim. Ama başka tarif yapamazsınBugün demi tariff yok yaaasansımız olsa bidaha yapardım hehehe
Şehir merkezindeyim canımGeçmiş olsun nevroş olur öyle rüzgarr tenha biyerdeysenizz normaldir bizdede çok olur
Amin aşkom
Sağ olunAllah korusun
Çoğu yer etkilenmişAynısı bizim burada da vardıSabaha kadar yatakta döndüm durdum.
Ohhh yandanHaydi çiftetelliyeeehhhh.
Eki Görüntüle 3243843