Görümcemin kızı canım. Kurban bayramı haftasında düğünü, ama çeyizi bu ay sonuna doğru çıkaracağız. Sonrası evler badana boya bilmem ne işleri olacak evde. Anlayacağın 2 ay dur durak yok.Hayırlı olsun kolaylıklar diliyorum
Kim evleniyor
Cancağzım hasta falan mı ki elticim?
Allah kolaylık versin tamamına erdirsinGörümcemin kızı canım. Kurban bayramı haftasında düğünü, ama çeyizi bu ay sonuna doğru çıkaracağız. Sonrası evler badana boya bilmem ne işleri olacak evde. Anlayacağın 2 ay dur durak yok.
Bugün buradaydı arada gelip gidiyorCancağzım hasta falan mı ki elticim?
Amin canımRabbim yardımcısı olsun
Arada uğruyor ama sık takılmıyorCancağzım hasta falan mı ki elticim?
Sohbet yoksa giriş yaptığında, durmaz elticimArada uğruyor ama sık takılmıyor
Aynen öyle elticimSohbet yoksa giriş yaptığında, durmaz elticim
Tatlı telaş bu işlerGörümcemin kızı canım. Kurban bayramı haftasında düğünü, ama çeyizi bu ay sonuna doğru çıkaracağız. Sonrası evler badana boya bilmem ne işleri olacak evde. Anlayacağın 2 ay dur durak yok.
Et doğrama büyük bi emek yanii ellerine sağlık şimdiden canım hatun
Ooo beybiii bu zenginlik nirden
Yoruldum ama bitti kemikleri kaynattım yarın suyu ile pilav yapacağım eti pişirme işi erkeklerde zaten salata kaldı bir yarınaAllah kabul etsin
Allah kolaylık versin canımYoruldum ama bitti kemikleri kaynattım yarın suyu ile pilav yapacağım eti pişirme işi erkeklerde zaten salata kaldı bir yarına
Allah razı olsunAllah kolaylık versin canım
Harikasın bebeğimYoruldum ama bitti kemikleri kaynattım yarın suyu ile pilav yapacağım eti pişirme işi erkeklerde zaten salata kaldı bir yarına
Ara ara geliyorum aşkom