Seninde aksiyonlu olmuş baya benim de 6 ay hamilelik olmayınca buraya yolum düştü sonrası 2 tane düşük derken 2019 dan beri buralardayımO hiç nasip olmadı yaOğlumda son ay yine hasta oldum. Gelişiminde gerilik oldu ve kk ya bu sebeple üye oldum
Kızımı vermem ona sağsolu belli olmuyoEvet ve babasıyla tekken gittiklerinde yapıyor
Valla yaaaInanamadımm
Iyiki takside suyun gelmedi
Ama doğum hanede yaşantın çok komiktii ne güldükk yaasweetgirlcandy le
O değilde ben tüp baglatma kararı sonrası dr oyle bir konuşma yaptı bir daha doğum yapıyım istiyor bu adam dedim doğum öncesi rahatlatmak isterken hemdeGerçekten iyi dr ymiş kız nasıl karar alıp yaptın helal olsun
Bende güvenmiyorum kızları çok kesiyorKızımı vermem ona sağsolu belli olmuyo
Dr ler tüp bağlatma olayına sıcak bakmıyor anladığım kadarıylaO değilde ben tüp baglatma kararı sonrası dr oyle bir konuşma yaptı bir daha doğum yapıyım istiyor bu adam dedim
IKizler erkeğii beklenirBende güvenmiyorum kızları çok kesiyor
Yok ondan değil zaten 4 çocuk ve sezaryen o yüzden bize normal de devlet hastanesinde yaş sınırı var amaDr ler tüp bağlatma olayına sıcak bakmıyor anladığım kadarıyla
Deme öyle yaIKizler erkeğii beklenir
Yaaaaa yokyokk karakterine bağlı burçlarr benzemez oyle hepDeme öyle ya
Yok boğa bizimki yükseleni akrepIKizler erkeğii beklenir
Hadi yaa ikizlere girmedinmiiYok boğa bizimki yükseleni akrep
Sen yinede verme kızını küçüklügünü bilirim deHadi yaa ikizlere girmedinmii
Eveet hiç istemiyodum ikizler erkeği çok çekilmez oluyor 1-2 günle yırttıkHadi yaa ikizlere girmedinmii
Eee bağlımı tüpler şuanYok ondan değil zaten 4 çocuk ve sezaryen o yüzden bize normal de devlet hastanesinde yaş sınırı var ama
Amaboga cok sinirli oluyo erkekte isin varEveet hiç istemiyodum ikizler erkeği çok çekilmez oluyor 1-2 günle yırttık
Zektanınki boğamış kızzz dünürüm oluyodu kendisi amaaa kızim aşık olursa elden ne gelirrSen yinede verme kızını küçüklügünü bilirim de
Genelde hamilelik gibi durumlardan çoğu kişi buraya düşmüşSeninde aksiyonlu olmuş baya benim de 6 ay hamilelik olmayınca buraya yolum düştü sonrası 2 tane düşük derken 2019 dan beri buralardayım
Evet bağlı kafam rahatEee bağlımı tüpler şuan
Ben yıllarca takip ettim önceden üye olup unuttum zaten yazmıyordum da sadece okuyordum konuları ....yıllar sonra tekrar üye oldumGenelde hamilelik gibi durumlardan çoğu kişi buraya düşmüşBenim 13.yılım Geldim bir daha çıkmadım. Sonra burası ailem oldu