Evet gül goncam ama asla bana göre değilmiş . Bir daha okumayı bile düşünmüyorumOrası farklı bir dünyada ondan,her çeşit sesi duyabiliyorsun orada çok şeyde öğreniyorsun aslında.
Fikir ayrılığını dibine kadar yaşıyorsun yani.
Sen miBen 2. Çocuğu yapayım en iyisi hiç bir şeyin düzeleceği yok
O bicim maceraa hahahaha sağlık ocağına rahat rahat gidiyosun ama rahim açıĺmis haberin yok oyy neydiBen biraz doğumdan etkilendim nevoş ya normal oldu nasıl cesaretemi toplarım bilmiyorum
Daha bebe minnacık hâlâ ikinci çocuk diyo yaw,delirmiş olmalıSen mi
Hemen anlatO bicim maceraa hahahaha sağlık ocağına rahat rahat gidiyosun ama rahim açıĺmis haberin yok oyy neydiocaktan çıkıyon komsuyla konuşuyon rahatlıkla taksiyle hastaneye
Ama ben güpe güz hastaneye guzelce yerlestim serumlarla ameliyatı bekliyorum
Istemiyodu bide oğlanı çapkın kısa etekli kızların kucağına gitmek istiyoDaha bebe minnacık hâlâ ikinci çocuk diyo yaw,delirmiş olmalı
Tabii fasıllesinn umurundamıBende birinci kim olacak diye sürekli bakarken kendi oyuma bakmayi unutmusumbu kadar yükselir demiyordum
HiçSen mi
Ayyy o günü yaşadım sankiO bicim maceraa hahahaha sağlık ocağına rahat rahat gidiyosun ama rahim açıĺmis haberin yok oyy neydiocaktan çıkıyon komsuyla konuşuyon rahatlıkla taksiyle hastaneye
Kafayı yedim benDaha bebe minnacık hâlâ ikinci çocuk diyo yaw,delirmiş olmalı
Kardeşim le konuşuyordum koca çekiştirme olayları var dı kacmis oldum
Kız sen yine niye gittinnnnnnnnLaf anlatamıyorsunda ondan,olan sana oluyor söylediğinle kalıyorsun çicemmm neyse tattın sende oranın tozunu toprağını
YerimIstemiyodu bide oğlanı çapkın kısa etekli kızların kucağına gitmek istiyo
Seçim muhabbetindenKız sen yine niye gittinnnnnnnn
Sen bu olamazsın beybiHiç
İnandırıcı değil dimi
Ayyy o günü yaşadım sanki
Kafayı yedim ben
Aaaen sevdiğimiz konuKardeşim le konuşuyordum koca çekiştirme olayları var dı kacmis oldum