Kuzu buda benim askerlik anısı gibi oldu biraz
şimdi sabah uyandım ara ara sancılarım var bu zalim haziran annelerime yazıyorum
sancım var falan şöyle böyle bana diyolar yalancı sancı seninki bende dedim demekki yalancı ama koltuktan düşücem artık öyle bi sancı neyse hemşire çağırmıştı beni doğumdan once son kontrol diye kalktım yürüyerek gittim ay yolda bana sancı gelmesinmi ama nasıl sancı 1 dk vuruyo yarım saat veya 1 saat sonra geliyo neyse gittim hemşire anlamış ama bana söylemedi beni hastaneye git istersen bi dedi geldim eve eşimi aradım diyo p.tesi randevumuz var zaten bekle
sonra eşim taksi yolladı kendisi işyerinden o anda çıkamadığı için zaten hastane iş yerinin hemen yanı tek başıma gittim hastaneyede kimseyede söylemedim doktorum kapısında bekliyoruz eşim diyoki marketten ne alınıcaktı liste yaptınmı ben o arada Allahıma kavuşucak durumdayken bana sorduğu soruya bakın neyse dr ye girdik senin 5 cm açılman var acil doğuma hayır dedim ben şuan hazır değilim asla giremem dr diyoe hayır hazırsın hayır diyorum kaşımı bıyığımı bile aldırmadım neyse beni zar zor doğuma aldılar 2-3 saat sonrada üzerimde kıyafetlerle doğum yaptım böyle aksiyonlu bir gündü