Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Amaboga cok sinirli oluyo erkekte isin var
Valla aşırı sinirli daha şimdiden beni hizaya soktu
Hahahahahah manyaksın
Genelde hamilelik gibi durumlardan çoğu kişi buraya düşmüşBenim 13.yılımGeldim bir daha çıkmadım. Sonra burası ailem oldu
Genelde burası hamilelikle ilgili araştırma yapanların mekanı ben de çok araştırıyodum sonra dedim üye olayım böyle olmayacak
Evet bağlı kafam rahat
4 den sonra haliyle

Elbet gelecez birarayaa gorecek birbirlerini hehehehe

Bende hemen üye oldum
Bende uye olduğumda gebelik düşünüyodum ama cok aktif değildimm bigün kocam benle cok fazla ilgilenmedi hep elinde teli vardı 1hafta boyunca haaa dedim öylemii girdim buraya dahada çıkamadımm hic ilgilenmiyosun benle demisti gecti o iş dedim artık halen daha der bırak artık diyo

Alışsın artık
Eskiden pc den bakmak gerekiyordu. O zaman sıkıntı yaşıyordum. Ama telden bakınca çok sıkıntı olmuyor.

Gerçekten çok şey öğrendim buradan iyi ki kurulmuş bu site
Aynen iyi ki var
Ben hiç ara vermedim. En zor zamanlarda bile ilk buraya koştum. Bazısı başına bir şey gelince uzaklaşıyor. Ben aksine destek alıyorum
Bu yaşadığım durumda başkası olsa belki ara verir. Ama burası bana iyi geliyor

YArışmalara da girdiğimi biliyo dalga geçer genemi kazanamadın
Evett pc daha zor olurdu vaktini cok harcayamıyosun tel heryerde peşinde
Erkeklerde bu genel olarak var. Yani eşleri kendilerine uğraşacak bir şey bulmuşlar. Hatta mutlu oluyorlar, heyecanlanıyorlar. Bu güzel bir şey anlamıyorlar.

Hahahaha evett benimkide öyle yaa alışıkk ilkbaşlarda çok sey ettide

Ay çok iyi ya ideal eş böyle olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…