Valla aşırı sinirli daha şimdiden beni hizaya soktuAmaboga cok sinirli oluyo erkekte isin var
Hahahahahah manyaksınZektanınki boğamış kızzz dünürüm oluyodu kendisi amaaa kızim aşık olursa elden ne gelirrbüyük konusmayayım ben
Babam tutturmuş giresunlulara vermem demiş ama ben giresunluyla evlendim aslında adapazarılıda biraz karışıkgiresunda kimseler yok ama adapazarılıyız diyolar
Genelde burası hamilelikle ilgili araştırma yapanların mekanı ben de çok araştırıyodum sonra dedim üye olayım böyle olmayacakGenelde hamilelik gibi durumlardan çoğu kişi buraya düşmüşBenim 13.yılım Geldim bir daha çıkmadım. Sonra burası ailem oldu
4 den sonra haliyleEvet bağlı kafam rahat
İyi yapmışsın canımBen yıllarca takip ettim önceden üye olup unuttum zaten yazmıyordum da sadece okuyordum konuları ....yıllar sonra tekrar üye oldum
Bende hemen üye oldumGenelde burası hamilelikle ilgili araştırma yapanların mekanı ben de çok araştırıyodum sonra dedim üye olayım böyle olmayacak
Elbet gelecez birarayaaValla aşırı sinirli daha şimdiden beni hizaya soktu
Hahahahahah manyaksın
Genelde burası hamilelikle ilgili araştırma yapanların mekanı ben de çok araştırıyodum sonra dedim üye olayım böyle olmayacak
4 den sonra haliyle
Bende uye olduğumda gebelik düşünüyodum ama cok aktif değildimm bigün kocam benle cok fazla ilgilenmedi hep elinde teli vardı 1hafta boyunca haaa dedim öylemii girdim buraya dahada çıkamadımmBende hemen üye oldum
Alışsın artıkBende uye olduğumda gebelik düşünüyodum ama cok aktif değildimm bigün kocam benle cok fazla ilgilenmedi hep elinde teli vardı 1hafta boyunca haaa dedim öylemii girdim buraya dahada çıkamadımmhic ilgilenmiyosun benle demisti gecti o iş dedim artık halen daha der bırak artık diyo
Gerçekten çok şey öğrendim buradan iyi ki kurulmuş bu siteBende hemen üye oldum
YArışmalara da girdiğimi biliyo dalga geçer genemi kazanamadınAlışsın artık
Eskiden pc den bakmak gerekiyordu. O zaman sıkıntı yaşıyordum. Ama telden bakınca çok sıkıntı olmuyor.
Beşik kertmesimi yaptık şimdiElbet gelecez birarayaagorecek birbirlerini hehehehe
Aynen oyle hiç duymadığım şeyleri burda duydumGerçekten çok şey öğrendim buradan iyi ki kurulmuş bu site
Aynen iyi ki varGerçekten çok şey öğrendim buradan iyi ki kurulmuş bu site
Erkeklerde bu genel olarak var. Yani eşleri kendilerine uğraşacak bir şey bulmuşlar. Hatta mutlu oluyorlar, heyecanlanıyorlar. Bu güzel bir şey anlamıyorlar.YArışmalara da girdiğimi biliyo dalga geçer genemi kazanamadın
Evett pc daha zor olurdu vaktini cok harcayamıyosun tel heryerde peşinde
Amaaann nerdeeErkeklerde bu genel olarak var. Yani eşleri kendilerine uğraşacak bir şey bulmuşlar. Hatta mutlu oluyorlar, heyecanlanıyorlar. Bu güzel bir şey anlamıyorlar.
Benim eşim alıştıAmaaann nerdee
Hahahaha evett benimkide öyle yaa alışıkk ilkbaşlarda çok sey ettideBenim eşim alıştı
Sunum yaparken ben 100 foto çekiyorum hadi yeter yiyelim diyorum. O diyor birazda şu taraftan çek acelemiz yok
Aksesuarlar getiriyor şunuda koy falanZaten tel çoğunluk elde ona bir şey demez
Şimdi yok zaten hiç karış(A)maz
Off kuzum yaaOff çok kötüydü çok suni sancıyı anlatmak bile istemiyorum duvara fırlatıyodum tutup aldılar dayanılacak gibi değil
Sen çok güçlü bir kadınsınAynen iyi ki var
Ben hiç ara vermedim. En zor zamanlarda bile ilk buraya koştum. Bazısı başına bir şey gelince uzaklaşıyor. Ben aksine destek alıyorum
Bu yaşadığım durumda başkası olsa belki ara verir. Ama burası bana iyi geliyor
Ay çok iyi ya ideal eş böyle olmalıBenim eşim alıştı
Sunum yaparken ben 100 foto çekiyorum hadi yeter yiyelim diyorum. O diyor birazda şu taraftan çek acelemiz yok
Aksesuarlar getiriyor şunuda koy falanZaten tel çoğunluk elde ona bir şey demez
Şimdi yok zaten hiç karış(A)maz
Çok şükürSen çok güçlü bir kadınsın