• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Amaboga cok sinirli oluyo erkekte isin var 🤣🤣🤣🤣
Valla aşırı sinirli daha şimdiden beni hizaya soktu
Zektanınki boğamış kızzz dünürüm oluyodu kendisi amaaa kızim aşık olursa elden ne gelirr 🤣🤣🤣🤣🤣🤣büyük konusmayayım ben🤣
Babam tutturmuş giresunlulara vermem demiş ama ben giresunluyla evlendim aslında adapazarılıda biraz karışık😅😅 giresunda kimseler yok ama adapazarılıyız diyolar 😅
Hahahahahah manyaksın😂😂😂😂😂
Genelde hamilelik gibi durumlardan çoğu kişi buraya düşmüş😁Benim 13.yılım🥰Geldim bir daha çıkmadım. Sonra burası ailem oldu ♥️🧿
Genelde burası hamilelikle ilgili araştırma yapanların mekanı ben de çok araştırıyodum sonra dedim üye olayım böyle olmayacak😄
Evet bağlı kafam rahat
4 den sonra haliyle😄

Valla aşırı sinirli daha şimdiden beni hizaya soktu

Hahahahahah manyaksın😂😂😂😂😂

Genelde burası hamilelikle ilgili araştırma yapanların mekanı ben de çok araştırıyodum sonra dedim üye olayım böyle olmayacak😄

4 den sonra haliyle😄
Elbet gelecez birarayaa :confused: :confused: gorecek birbirlerini hehehehe

Bende hemen üye oldum🥰😁
Bende uye olduğumda gebelik düşünüyodum ama cok aktif değildimm bigün kocam benle cok fazla ilgilenmedi hep elinde teli vardı 1hafta boyunca haaa dedim öylemii girdim buraya dahada çıkamadımm 😅😅 hic ilgilenmiyosun benle demisti gecti o iş dedim artık halen daha der bırak artık diyo😅

Bende uye olduğumda gebelik düşünüyodum ama cok aktif değildimm bigün kocam benle cok fazla ilgilenmedi hep elinde teli vardı 1hafta boyunca haaa dedim öylemii girdim buraya dahada çıkamadımm 😅😅 hic ilgilenmiyosun benle demisti gecti o iş dedim artık halen daha der bırak artık diyo😅
Alışsın artık😁
Eskiden pc den bakmak gerekiyordu. O zaman sıkıntı yaşıyordum. Ama telden bakınca çok sıkıntı olmuyor. 😁

Alışsın artık😁
Eskiden pc den bakmak gerekiyordu. O zaman sıkıntı yaşıyordum. Ama telden bakınca çok sıkıntı olmuyor. 😁
YArışmalara da girdiğimi biliyo dalga geçer genemi kazanamadın😀😀
Evett pc daha zor olurdu vaktini cok harcayamıyosun tel heryerde peşinde🤣

Gerçekten çok şey öğrendim buradan iyi ki kurulmuş bu site
Aynen iyi ki var🥰🤩
Ben hiç ara vermedim. En zor zamanlarda bile ilk buraya koştum. Bazısı başına bir şey gelince uzaklaşıyor. Ben aksine destek alıyorum🥰
Bu yaşadığım durumda başkası olsa belki ara verir. Ama burası bana iyi geliyor 🤗

YArışmalara da girdiğimi biliyo dalga geçer genemi kazanamadın😀😀
Evett pc daha zor olurdu vaktini cok harcayamıyosun tel heryerde peşinde🤣
Erkeklerde bu genel olarak var. Yani eşleri kendilerine uğraşacak bir şey bulmuşlar. Hatta mutlu oluyorlar, heyecanlanıyorlar. Bu güzel bir şey anlamıyorlar. 😡

Benim eşim alıştı😁
Sunum yaparken ben 100 foto çekiyorum hadi yeter yiyelim diyorum. O diyor birazda şu taraftan çek acelemiz yok:70:
Aksesuarlar getiriyor şunuda koy falan🤣Zaten tel çoğunluk elde ona bir şey demez😁
Şimdi yok zaten hiç karış(A)maz 🤪

Benim eşim alıştı😁
Sunum yaparken ben 100 foto çekiyorum hadi yeter yiyelim diyorum. O diyor birazda şu taraftan çek acelemiz yok:KK70:
Aksesuarlar getiriyor şunuda koy falan🤣Zaten tel çoğunluk elde ona bir şey demez😁
Hahahaha evett benimkide öyle yaa alışıkk ilkbaşlarda çok sey ettide 😀😀

Aynen iyi ki var🥰🤩
Ben hiç ara vermedim. En zor zamanlarda bile ilk buraya koştum. Bazısı başına bir şey gelince uzaklaşıyor. Ben aksine destek alıyorum🥰
Bu yaşadığım durumda başkası olsa belki ara verir. Ama burası bana iyi geliyor 🤗
Sen çok güçlü bir kadınsın ❤️

Benim eşim alıştı😁
Sunum yaparken ben 100 foto çekiyorum hadi yeter yiyelim diyorum. O diyor birazda şu taraftan çek acelemiz yok:KK70:
Ay çok iyi ya ideal eş böyle olmalı 😂

Back