Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Amaboga cok sinirli oluyo erkekte isin var 🤣🤣🤣🤣
Valla aşırı sinirli daha şimdiden beni hizaya soktu
Zektanınki boğamış kızzz dünürüm oluyodu kendisi amaaa kızim aşık olursa elden ne gelirr 🤣🤣🤣🤣🤣🤣büyük konusmayayım ben🤣
Babam tutturmuş giresunlulara vermem demiş ama ben giresunluyla evlendim aslında adapazarılıda biraz karışık😅😅 giresunda kimseler yok ama adapazarılıyız diyolar 😅
Hahahahahah manyaksın😂😂😂😂😂
Genelde hamilelik gibi durumlardan çoğu kişi buraya düşmüş😁Benim 13.yılım🥰Geldim bir daha çıkmadım. Sonra burası ailem oldu ♥️🧿
Genelde burası hamilelikle ilgili araştırma yapanların mekanı ben de çok araştırıyodum sonra dedim üye olayım böyle olmayacak😄
Evet bağlı kafam rahat
4 den sonra haliyle😄

Valla aşırı sinirli daha şimdiden beni hizaya soktu

Hahahahahah manyaksın😂😂😂😂😂

Genelde burası hamilelikle ilgili araştırma yapanların mekanı ben de çok araştırıyodum sonra dedim üye olayım böyle olmayacak😄

4 den sonra haliyle😄
Elbet gelecez birarayaa :confused: :confused: gorecek birbirlerini hehehehe

Bende hemen üye oldum🥰😁
Bende uye olduğumda gebelik düşünüyodum ama cok aktif değildimm bigün kocam benle cok fazla ilgilenmedi hep elinde teli vardı 1hafta boyunca haaa dedim öylemii girdim buraya dahada çıkamadımm 😅😅 hic ilgilenmiyosun benle demisti gecti o iş dedim artık halen daha der bırak artık diyo😅

Bende uye olduğumda gebelik düşünüyodum ama cok aktif değildimm bigün kocam benle cok fazla ilgilenmedi hep elinde teli vardı 1hafta boyunca haaa dedim öylemii girdim buraya dahada çıkamadımm 😅😅 hic ilgilenmiyosun benle demisti gecti o iş dedim artık halen daha der bırak artık diyo😅
Alışsın artık😁
Eskiden pc den bakmak gerekiyordu. O zaman sıkıntı yaşıyordum. Ama telden bakınca çok sıkıntı olmuyor. 😁

Gerçekten çok şey öğrendim buradan iyi ki kurulmuş bu site
Aynen iyi ki var🥰🤩
Ben hiç ara vermedim. En zor zamanlarda bile ilk buraya koştum. Bazısı başına bir şey gelince uzaklaşıyor. Ben aksine destek alıyorum🥰
Bu yaşadığım durumda başkası olsa belki ara verir. Ama burası bana iyi geliyor 🤗

YArışmalara da girdiğimi biliyo dalga geçer genemi kazanamadın😀😀
Evett pc daha zor olurdu vaktini cok harcayamıyosun tel heryerde peşinde🤣
Erkeklerde bu genel olarak var. Yani eşleri kendilerine uğraşacak bir şey bulmuşlar. Hatta mutlu oluyorlar, heyecanlanıyorlar. Bu güzel bir şey anlamıyorlar. 😡

Benim eşim alıştı😁
Sunum yaparken ben 100 foto çekiyorum hadi yeter yiyelim diyorum. O diyor birazda şu taraftan çek acelemiz yok:KK70:
Aksesuarlar getiriyor şunuda koy falan🤣Zaten tel çoğunluk elde ona bir şey demez😁
Şimdi yok zaten hiç karış(A)maz 🤪
Hahahaha evett benimkide öyle yaa alışıkk ilkbaşlarda çok sey ettide 😀😀

Benim eşim alıştı😁
Sunum yaparken ben 100 foto çekiyorum hadi yeter yiyelim diyorum. O diyor birazda şu taraftan çek acelemiz yok:KK70:
Aksesuarlar getiriyor şunuda koy falan🤣Zaten tel çoğunluk elde ona bir şey demez😁
Şimdi yok zaten hiç karış(A)maz 🤪
Ay çok iyi ya ideal eş böyle olmalı 😂

X