Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Allah dağına göre kar veriyor derler canlar, bu lafı hep çok doğru bulurum. Bu yaşadiklariniz hic kolay değil,herkesin kaldirabilecegi şeyler değil. Bu yüzden demek ki benim dayanabilecegim birsey değil ki olmuyor diyorum kendime

Kuzum hayatımızın her alanı imtihanla dolu kimi çocukla kimi eşiyle kimi ailesiyle yani çocuk konusunda bende sıkıntılar yaşadım o zaman diyordumki çocuğum olunca herşey mükemmel olacak hayatımda ama öyle değilmiş hiç şimdi anlıyorum umarım senin içinde hayırlısı neyse o olur ama bu enerjini hiç kaybetme gerçekten mükemmel pozitif bir enerjin var bizlere geçen

Dualarım.hep seninle bitanem ama bende aynen zzektanın dediği gibi cocuk oldumu rahatlıcam dedim ama evde kaldım dahada cok zor bakmak ama herseyin bi zorluğu vardır geçiyor bitiyo rabbim güzel günlere nasip etsin sana sağlığın yerinde olsun senin pozitifin cok daha değerli bizim için

Aynen kuzu herkesin imtihani türlü türlü, herkesin ki kendine ağır ve zor. Siz benim ne demek istediğimi anlıyorsunuz eminim. Aslında şer gibi görünenin arkasında bir hayır var bizim bilmediğimiz. Bu yüzden işte hep diyorum ki kendime: Elif sen bu hayrı görmeye çalış ne mutlu bana size enerjim geçiyorsa, size keyifli veriyorsam, yokluğum farkedliyorsa , iyy bu gene mi geldi demiyorsaniz demek ki güzel insanlar biriktirmişim, iyi ki varsınız

Çok haklısınız askokuskom, bitecek gibi gözüküyor ama aslında bitmiyor. Tabi biz bunu bilmediğimiz için görmüyoruz . Karşılaşınca farkediyoruz. Allah dayanamayacagi yükler yuklemesin hickimseye bizimde sağlığımız mutlulugumuz hep yeri de olsun dualarımız çok kıymetli, dua edebildiğimiz için çok şanslıyız

Canımm güzel kirazlımmm

Tabi ki sanki çocuk olunca sıkıntılar bitiyormu.. Rabbim gönlündekini versin her neyi çok istiyorsan.. dualarım seninle yokluğun çok belliydi bence bi daha yaramazlıklar yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…