- 28 Haziran 2011
- 59.400
- 149.860
NeeyyYok canım öyle deme de karaizmir gibi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NeeyyYok canım öyle deme de karaizmir gibi de
Borekte çok sıcakBanada meze olur gibi geliyor
Acılara yürüyor korkmuyo nevosİnşallah
Sen bayağı olmuşsun
senin şu cümlen ödül olarak yeter be nevoşiİnşallah
Sen bayağı olmuşsun
Sen farkında değil misinsenin şu cümlen ödül olarak yeter be nevoşi
Geldim geldim
uff canım çekti yaBorekte çok sıcak
Bendeeee çok istiyorumuff canım çekti ya
Şimdi farkındayım desem ego kasmak istemiyorum değilim desem mütevazilik ayakları açıkcası bende bilmiyorum uğraşıyorum daha iyisini yapmak için inşallah zamanla gerçekten bu çok içime sindi dediğim sunumlar yaparımSen farkında değil misin
Ben detoks yapıyorum ne yazıkkiBendeeee çok istiyorum
Hiç bi zaman onu demiyorsun ya kuzum, ben Hep nevosa off çok kötü oldu ya Hiç begenmedim derdim insan Hep üstüne koymak istiyo galiba sen belki anlamazsın ama karşıdan bakam anliyor. Eğer nevos bunu sana diyorsa demek ki bayağı yol almışsınŞimdi farkındayım desem ego kasmak istemiyorum değilim desem mütevazilik ayakları açıkcası bende bilmiyorum uğraşıyorum daha iyisini yapmak için inşallah zamanla gerçekten bu çok içime sindi dediğim sunumlar yaparım
Bende tatsız tuzsuz biseyler olsunBen detoks yapıyorum ne yazıkki
Şifre için teşekkür ederim balimmm
Teşekkür ederim ablaEmeğine sağlık canım
Ooo demek güne gittin
Sağolun yorumlarınız beni mutlu ediyorHiç bi zaman onu demiyorsun ya kuzum, ben Hep nevosa off çok kötü oldu ya Hiç begenmedim derdim insan Hep üstüne koymak istiyo galiba sen belki anlamazsın ama karşıdan bakam anliyor. Eğer nevos bunu sana diyorsa demek ki bayağı yol almışsın
Bana sen çok fit bir kadınmışsın gibi geliyor niyeBende tatsız tuzsuz biseyler olsun
Bence artık içerdesinsenin şu cümlen ödül olarak yeter be nevoşi
Ne demek bitanemŞifre için teşekkür ederim balimmm
Gerçek olduğunu bilSağolun yorumlarınız beni mutlu ediyor