Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MeraktanŞeyi merak ediyorum bi de, ziyaretçi olsam kk da tavuk topigini neden takip ederim ki
Hemen buraya kimse gelmiyor. Dışarıdan hep aynı kişiler yıllardır alıyor zannediliyor. Oysa öyle değil Burası sık sık yenileniyor.Himm hiç bunu düşünmemiştim, çünkü ben olsam bdv okurum yarışma hoşuna gidip üye olup katılmak ister belki
Evet nevos ,bizde gidicez bi gün belki bizim içinde konuşacaklarHemen buraya kimse gelmiyor. Dışarıdan hep aynı kişiler yıllardır alıyor zannediliyor. Oysa öyle değil Burası sık sık yenileniyor.
Çok eski 3-4 kişi var
GitmeyinEvet nevos ,bizde gidicez bi gün belki bizim içinde konuşacaklar
Öyle deme yaaaEvet nevos ,bizde gidicez bi gün belki bizim içinde konuşacaklar
Eski olmak aslında kişiye yarayan birsey, gelisiyorsun. O yüzden katılmanın gerekiyor malesefHemen buraya kimse gelmiyor. Dışarıdan hep aynı kişiler yıllardır alıyor zannediliyor. Oysa öyle değil Burası sık sık yenileniyor.
Çok eski 3-4 kişi var
Gitmeyin
Icim bi tuhaf oldu,biz burda yaşlanalım inşÖyle deme yaaa
Aynen katıldıkça gelişiyorsun. Olayı çözüyorsun. Ama iki, üç katılıp pes eden çokEski olmak aslında kişiye yarayan birsey, gelisiyorsun. O yüzden katılmanın gerekiyor malesef
Internetini aç kapat,sıkıntı yok kuzuBen göremiyorum ya donuyor sayfa atıyor beni sizde problem varmı
Ben aslaaaaaa ihtimal vermiyordum. Benim için imkansızdı. Ama yaşayınca oluyorAynen katıldıkça gelişiyorsun. Olayı çözüyorsun. Ama iki, üç katılıp pes eden çok
Aynen öyle canımBen aslaaaaaa ihtimal vermiyordum. Benim için imkansızdı. Ama yaşayınca oluyor
Darısı başımızaBen aslaaaaaa ihtimal vermiyordum. Benim için imkansızdı. Ama yaşayınca oluyor
Olmaz olmaz demesinler,gerçekten oluyor️Aynen öyle canım
Amiinn tez zamanda inş canım benim, yaptıkça kendin farkedeceksin. Ona göre duzen alacaksın gerçektenDarısı başımıza
Oldu ya wifi de sıkıntı varmış sağol kuzumInternetini aç kapat,sıkıntı yok kuzu
Ohh beeOldu ya wifi de sıkıntı varmış sağol kuzum
Bence sadece 1. Olmak gözüyle bakanlar çabuk pes ediyor tabiki oda güzel ama maksat eğlenmek kendini geliştirmek yani çok hırslanmakta çabuk pes ettirirBen aslaaaaaa ihtimal vermiyordum. Benim için imkansızdı. Ama yaşayınca oluyor