- 28 Haziran 2011
- 59.400
- 149.860
Eh işte bu çok iyiTekrar gideceğim hoca ile bayağı anlaştık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh işte bu çok iyiTekrar gideceğim hoca ile bayağı anlaştık
Pro olursan çok sevinicemYerim sizi çok teşekkür ederim
Başka yok ve çoğu hiç almamışŞimdi kimler fasilleydi cano,nevo,kirazlım başka kim vardık
Aynen abla baktım şimdi yeniler çok kime versem acaba ya hepsine hak geçecek gibi hissediyorumBaşka yok ve çoğu hiç almamış
Nasıl olunuyor o ya ben yarışma dışındada çok girmiyorum ya ihtiyaç duymadım olayımmıPro olursan çok sevinicem
Parayla olunuyor canim da yarışmayı kazanırsan ayrıca pro oluyorsun. Son görülmeni kapatıyorsun, konulardaki kişileri görüyorsun. Yorum yaparken saniye cikmiyor çok girmiyorum diyorsan bosver,zaten yarışmadan kazanirsinNasıl olunuyor o ya ben yarışma dışındada çok girmiyorum ya ihtiyaç duymadım olayımmı
Evet duymuştum parayla olduğunu bi ara bakayımda olayım pro bende garip kalmayayımParayla olunuyor canim da yarışmayı kazanırsan ayrıca pro oluyorsun. Son görülmeni kapatıyorsun, konulardaki kişileri görüyorsun. Yorum yaparken saniye cikmiyor çok girmiyorum diyorsan bosver,zaten yarışmadan kazanirsin
Sapşiksindünyası akıl almaz lezzeeeettt bili bili oy oyyyy (ince ayrintiya dikkat oy oy
Acele atmeEvet duymuştum parayla olduğunu bi ara bakayımda olayım pro bende garip kalmayayım
Tamam bir kaç gün bekleyeyiiimAcele atme
Teşekkür ederim deynommHayırlı sabahlar herkese
Oyumu kullandım gidiyorum. Herkesin ellerine sağlık. 3 oy az geldi, hepsi birbirinden güzel olmuş
Tantuni, tavuk sote ve tavuk dünyasına verdim oyumu.