- 16 Ağustos 2010
- 293.167
- 603.172
- 43
Olsun onu bulamayanlar varTeşekkür ederim abla
He valla 3 kişi gün yapiyoruz nekadar kalabalığız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun onu bulamayanlar varTeşekkür ederim abla
He valla 3 kişi gün yapiyoruz nekadar kalabalığız
Hele nevos söylüyorsa Zekta1Bence artık içerdesin
Umarım birincilik ile taçlandırırız
Biz doğruları söylüyoruz
Evet doğru da bisey olmaz devamBana sen çok fit bir kadınmışsın gibi geliyor niye
Estağfurullah canım bence bölümde bayağı kendini geliştirmiş, çıtayı arşa çıkarmış ve sunumdan anlayan arkadaşımız var. Yardım isteyen herkese hepimiz destek oluyoruz.Hele nevos söylüyorsa Zekta1
Nevos ya sen yaparsın,burda kaç kişiyle ugrasiyirsun başaracaksın ️ Wat yu,cen yu bittigittiYarın İngilizce sınavım var. Umarım rezil olmadan kursu tamamlarım
Sağ ol canım benimNevos ya sen yaparsın,burda kaç kişiyle ugrasiyirsun başaracaksın ️ Wat yu,cen yu bittigitti
Aynen nevos, kimse yardımsız bırakmaz. Yeter ki sorulsun. Ben çıldırtiyordum herkesiEstağfurullah canım bence bölümde bayağı kendini geliştirmiş, çıtayı arşa çıkarmış ve sunumdan anlayan arkadaşımız var. Yardım isteyen herkese hepimiz destek oluyoruz.
Amanınn gece öttüklerini düşün herkes uykuda nisa küçükken istemişti biraz balkonda bakalım büyüyünce köye götürelim falan dedi eşim saçmalama dedim. Birde aliscak kız göndermek istemicek falan sakıncalıBiz dün bebelere 2 civciv aldık evde durmadılar cikcikcik kutudan atlamaya falan çalışıyorlar. Yanlarında ses istiyorlar. Karanlıkta durmuyorlar ışık açık olacak
Eşimde kapıcıya verdi tavuk besliyormuş
Ah yavrum kandırmış annen seniiiiiYok evde olmuyor sesleri çok çıkıyor ama çok sevimlilerdi küçük olan sabah kalkmış soruyor dedim camdan uçmuş gitmiş
İşaret diliSağ ol canım benim
İnşallah
Buda bitti sıradaki gelsin
En güzelini yapıyorsun. Öyle geliştirdin zatenAynen nevos, kimse yardımsız bırakmaz. Yeter ki sorulsun. Ben çıldırıyorum herkesi
Canim ablaaaamOlsun onu bulamayanlar var
Oda az kaldı. Onunda iki, üç haftası kaldı. Ama onu ilerletmek istiyorum.İşaret dili
CanımCanim ablaaaam
Başarılar diliyorum abla Cook iyi geçsin inşallahYarın İngilizce sınavım var. Umarım rezil olmadan kursu tamamlarım
Aynen nevos mecburEn güzelini yapıyorsun. Öyle geliştirdin zaten
Kesin yaparsın, evde konuşun gelişirOda az kaldı. Onunda iki, üç haftası kaldı. Ama onu ilerletmek istiyorum.
2.yi alacağım
Önce biri iyice kavramam lazım.
Tekrar gideceğim hoca ile bayağı anlaştıkKesin yaparsın, evde konuşun gelişir
Bence artık içerdesin
Umarım birincilik ile taçlandırırız
Biz doğruları söylüyoruz
Yerim sizi çok teşekkür ederimHele nevos söylüyorsa Zekta1