- 30 Kasım 2014
- 28.460
- 125.436
efsane yaa napim yorgun argın eve geliyorum, bir de gündemin gerginliği var zaten... 2 gündür eve gelince o halimle kahkaha attırıyor banaSende gizli fanlardansın,çaktırmıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efsane yaa napim yorgun argın eve geliyorum, bir de gündemin gerginliği var zaten... 2 gündür eve gelince o halimle kahkaha attırıyor banaSende gizli fanlardansın,çaktırmıyorsun
en sevdiğim kısımOylamamız başlamıştır.Hayırlı olsun
Birinci olunca daha çok hirslaniyorsun bana göre canim, bende öyle oldu. İnsan kesinlikle begenilsin istiyor ama hemen olmuyo işte. Zamanla eglenmeyi öğreniyorsun ben hemen eglenme moduna geçemedimBence sadece 1. Olmak gözüyle bakanlar çabuk pes ediyor tabiki oda güzel ama maksat eğlenmek kendini geliştirmek yani çok hırslanmakta çabuk pes ettirir
Sen çok yaklaştınBence sadece 1. Olmak gözüyle bakanlar çabuk pes ediyor tabiki oda güzel ama maksat eğlenmek kendini geliştirmek yani çok hırslanmakta çabuk pes ettirir
Verdin mi kız oyunuen sevdiğim kısım
en sevdiğim kısım
Sen çok stres yapıyordunBirinci olunca daha çok hirslaniyorsun bana göre canim, bende öyle oldu. İnsan kesinlikle begenilsin istiyor ama hemen olmuyo işte. Zamanla eglenmeyi öğreniyorsun ben hemen eglenme moduna geçemedim
Beybi oylar gözüküyor bu arada biliyorsun dimiVerdin mi kız oyunu
EvetSen çok stres yapıyordun
Oda doğru bak biz daha o evrelere gelemedik 1. Olunca anlarız ben şimdiden mezede börekte veya kurabiye falan olursa ne yaparım diye düşünüyorumBirinci olunca daha çok hirslaniyorsun bana göre canim, bende öyle oldu. İnsan kesinlikle begenilsin istiyor ama hemen olmuyo işte. Zamanla eglenmeyi öğreniyorsun ben hemen eglenme moduna geçemedim
Olur mu dersinSen çok yaklaştın
Evet bak doğru yoldasın araştır favorileri belirle. Bu arada kurabiye olmaz,nevos tatlı sevmiyoOda doğru bak biz daha o evrelere gelemedik 1. Olunca anlarız ben şimdiden mezede börekte veya kurabiye falan olursa ne yaparım diye düşünüyorum
Olur mu dersin
Biliyorum kızBeybi oylar gözüküyor bu arada biliyorsun dimi
+1Kendindeki yanlışları görüyorsun. Baskalarindaki doğruları görüyorsun. Araştırmaya başlıyorsun. Diğer fotolardaki farklılıkları alıp degistiriyorsun. Hepsini harmanlayıp, yeni fikirler ediniyorsun. Gelisiyorsun. Bambaşka şeyleri ortaya cikariyorsun
Herkesi kendim sanıyorum daBiliyorum kız
Aaa farketmez artık hangisi olursa zaten ben onuda çok beceremiyorumEvet bak doğru yoldasın araştır favorileri belirle. Bu arada kurabiye olmaz,nevos tatlı sevmiyo
Meze ve borekte yoğun hissediyorum benAaa farketmez artık hangisi olursa zaten ben onuda çok beceremiyorum
Yok canım öyle deme de karaizmir gibi deHerkesi kendim sanıyorum da
Banada meze olur gibi geliyorMeze ve borekte yoğun hissediyorum ben
İnşallahOda doğru bak biz daha o evrelere gelemedik 1. Olunca anlarız ben şimdiden mezede börekte veya kurabiye falan olursa ne yaparım diye düşünüyorum
Olur mu dersin