farklı dünyaları olan iki insan...

Nazli Kara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
44
18
35
merhaba arkadaşlar,
herkesin hayatında değişik yaşantıları sıkıntıları vardır.
ben ve arkadaşım iki farklı hayatları olan kişileriz.arkadaşım ile olan iki farklı hayatın ortak noktası sevgi.bu birliktelik yürür mü sizce?

Hiç zannetmiyorum. Farkliliklar elbette iyidir insanlari birbirine ceker ancak her konuda özellikle yetistirilme tarzi ve aile yapisi tarafindan da farkliysaniz malesef yürümez.

şöyle ki;aile yaşam tarzımız bizim yaşam tarzımızdır her zaman.fakat ikimizde bunu sorun etmiyoruz.ancak bazı şeyleri sonradan farkediyosun ama herkesin tercihine de saygılıyım.bilmiyorum herkese güvenilmiyor ,güvende hissettiğin tarafta da toplumsal konularda insanların tercihleri kişinin kendisine ait seçenek olarak kabullenmek gerek.

,Hiçbir şey anlamadım.
Uyuşmayan noktalar ne??

Malesef gercek hayata uyusnak mumkun olmuyor ..

Ne kadar zorlasanda sorun yok desende bir sure sonra , sorunlar basliyor.

Bunu aciklama olarak yazmissiniz.

Ama yorum yapabilmek icin bu yazdiginizin da aciklamasina ihtiyacimiz var.

zıt fikirler,birbirinden zıt yaşam tarzları...

O kismi anladik.

Zit yasam tarzlari o kadar genel bir ifade ki...

Dogulu batili olmak, mezhep farkliliklari, fikir ayriliklari....

Neyi ne kadar yasadiniz...

Hayatlariniz nasil, kim diger taraf icin gerekirse taviz verebilir...

Aileler isin ne kadar icinde...

Karsi taraf ortak bir yasam icin sizin kadar gonullu ve hazir mi vs.

Mesele bu.

Yoksa zit oldugu halde ortak paydada sonsuz mutlulugu bulan da var.

Uzak akraba olup ayni toplumsal normlarla yetistigi halde birbirini öldüren de.

zıt fikirler ve yasam tarzları derken birbiriyle celisen ve uzlasamayacak olan dusunceler ve pratikten mi bahsediyorsunuz? yoksa aynı cenahtaki farklılıklar olarak mı adlandırırsınız?

ayrıca tamammen zıt ise sizde sevgi uyandıran sey ne?

ben bir evlilik yaşamış biriyim,hayatıma yeni birisi girdi daha doğrusu o beni buldu.farklı olan yönlerimiz ise şu;o kişi entel sosyal denilen kesimde yetişip büyümüş ben ise biraz muhafazakar...buraya yazamayacağım eğilimleri olan birisi ve buna rağmen ona bu denli bağlıyım bende çözemiyorum.

Onun sizi farkli bulmasinin sebebi...

'Buraya yazamayacaginiz egilimleri' baskalariyla gerceklestirebilecekken sizin mahcup...

Bir o kadar da yasanmamisliklariniza istinaden merakli ve mesafeli durusunuz.

Sizin zitliklara ragmen ona bagli olusunuz...

Bastirilmis duygulariniz ve size ilgi gosteren birine kayitsiz kalamayisinizdan.

Netten tanistiniz muhtemelen oyle veya degil...

Bu kisi sizi uzer.

Aranizda bir sey yokken buraya yazamadiginiz egilimleri oldugunu ogrendiginiz biri...

Sizin gibi evliligi sonlanmis yani duygusal manada hasar gormus biri icin fazla tehlikeli.

Onun arayisi farklilik ve skor ama sizinki huzur ve mutluluk olmali.

Ve bu mutluluk o adamdan cok uzakta, emin olun.

sadece egilim ve bosanma sozcuklerinden bu kadar cıkarımı nasıl yaptınız?

Ben hiç anlamadım farklı olan mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…