- 7 Şubat 2015
- 44
- 18
- 35
-
- Konu Sahibi Nazli Kara
,Hiçbir şey anlamadım.şöyle ki;aile yaşam tarzımız bizim yaşam tarzımızdır her zaman.fakat ikimizde bunu sorun etmiyoruz.ancak bazı şeyleri sonradan farkediyosun ama herkesin tercihine de saygılıyım.bilmiyorum herkese güvenilmiyor ,güvende hissettiğin tarafta da toplumsal konularda insanların tercihleri kişinin kendisine ait seçenek olarak kabullenmek gerek.
şöyle ki;aile yaşam tarzımız bizim yaşam tarzımızdır her zaman.fakat ikimizde bunu sorun etmiyoruz.ancak bazı şeyleri sonradan farkediyosun ama herkesin tercihine de saygılıyım.bilmiyorum herkese güvenilmiyor ,güvende hissettiğin tarafta da toplumsal konularda insanların tercihleri kişinin kendisine ait seçenek olarak kabullenmek gerek.
Bunu aciklama olarak yazmissiniz.
Ama yorum yapabilmek icin bu yazdiginizin da aciklamasina ihtiyacimiz var.
zıt fikirler,birbirinden zıt yaşam tarzları...
merhaba arkadaşlar,
herkesin hayatında değişik yaşantıları sıkıntıları vardır.
ben ve arkadaşım iki farklı hayatları olan kişileriz.arkadaşım ile olan iki farklı hayatın ortak noktası sevgi.bu birliktelik yürür mü sizce?
ben bir evlilik yaşamış biriyim,hayatıma yeni birisi girdi daha doğrusu o beni buldu.farklı olan yönlerimiz ise şu;o kişi entel sosyal denilen kesimde yetişip büyümüş ben ise biraz muhafazakar...buraya yazamayacağım eğilimleri olan birisi ve buna rağmen ona bu denli bağlıyım bende çözemiyorum.
Onun sizi farkli bulmasinin sebebi...
'Buraya yazamayacaginiz egilimleri' baskalariyla gerceklestirebilecekken sizin mahcup...
Bir o kadar da yasanmamisliklariniza istinaden merakli ve mesafeli durusunuz.
Sizin zitliklara ragmen ona bagli olusunuz...
Bastirilmis duygulariniz ve size ilgi gosteren birine kayitsiz kalamayisinizdan.
Netten tanistiniz muhtemelen oyle veya degil...
Bu kisi sizi uzer.
Aranizda bir sey yokken buraya yazamadiginiz egilimleri oldugunu ogrendiginiz biri...
Sizin gibi evliligi sonlanmis yani duygusal manada hasar gormus biri icin fazla tehlikeli.
Onun arayisi farklilik ve skor ama sizinki huzur ve mutluluk olmali.
Ve bu mutluluk o adamdan cok uzakta, emin olun.
Yaslariniz kac? Ve bu farkliliklar neler?
ben 26,o 41.Yaslariniz kac? Ve bu farkliliklar neler?