- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
- Konu Sahibi Nazli Kara
Boşverelim o zaman madem müneccim olmamızı bekliyorkonu sahibinin derdinden anlamak için,cımbızla laf alınıyor sanırım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşverelim o zaman madem müneccim olmamızı bekliyorkonu sahibinin derdinden anlamak için,cımbızla laf alınıyor sanırım:)
ben bir evlilik yaşamış biriyim,hayatıma yeni birisi girdi daha doğrusu o beni buldu.farklı olan yönlerimiz ise şu;o kişi entel sosyal denilen kesimde yetişip büyümüş ben ise biraz muhafazakar...buraya yazamayacağım eğilimleri olan birisi ve buna rağmen ona bu denli bağlıyım bende çözemiyorum.
sadece egilim ve bosanma sozcuklerinden bu kadar cıkarımı nasıl yaptınız?
o kişinin eğilimi...Cinsel eğilim mi?
Konu sahibinin yaptigim cikarimdan sonra anlattigi kisma bakarsak haksiz sayilmam galiba...
o zaman kusura bakmayın bazı şeyleri burada yazmayı doğru bulmadığım için açıklamadım.mesele şu:
ben geçmişte evlilik geçirmiş biriyim.uzun zamandır yalnızdım kimse ile görüşmedim.beni bu kişi buldu,bulmasına da şaşırdım.çünkü kendisi biraz entel sosyal yaşantısı olan biri,bende aksine biraz daha mutaassıp biriyim.ilerisi için ciddi bir beklenti yok zamanla ne olur bilmemem..kendisinin fetişsel eğilimi var bunu ben fark ettim ve sordum kendisi açıkladı.buna rağmen bu kişiye neden bağlıyım anlamış değilim
haksızsınız demedim ki... şaşkınlıgımı paylastım.
ancak devasa cıkarımlarınızı simdi de konusturduysanız bilemeyecegim tabi.
bana kalırsa uzuleceginin garantisi de yok... henuz konuda verilen detayları toplama aşamasındayım
toplumda azınlığın buna benzer ilgileri var çok kişi de en azından duymuştur.gelipte seçici olduğum birinin beni bulması ve sonrasında öğrendiğim konular.ben de buna şaşırdım.
zaten bu siteye yeni üyeyim ve bu tür formda konu açmayı bi türlü yapamadım.kendimi de ifade edemedim haklısınız ama bunun sebebi de ortalığa yazılması yanlıştır düşüncesi ile yazmadım sizleri uğraştırdım sanırım . :)