farklı dünyaları olan iki insan...

o zaman kusura bakmayın bazı şeyleri burada yazmayı doğru bulmadığım için açıklamadım.mesele şu:
ben geçmişte evlilik geçirmiş biriyim.uzun zamandır yalnızdım kimse ile görüşmedim.beni bu kişi buldu,bulmasına da şaşırdım.çünkü kendisi biraz entel sosyal yaşantısı olan biri,bende aksine biraz daha mutaassıp biriyim.ilerisi için ciddi bir beklenti yok zamanla ne olur bilmemem..kendisinin fetişsel eğilimi var bunu ben fark ettim ve sordum kendisi açıkladı.buna rağmen bu kişiye neden bağlıyım anlamış değilim

ben bir evlilik yaşamış biriyim,hayatıma yeni birisi girdi daha doğrusu o beni buldu.farklı olan yönlerimiz ise şu;o kişi entel sosyal denilen kesimde yetişip büyümüş ben ise biraz muhafazakar...buraya yazamayacağım eğilimleri olan birisi ve buna rağmen ona bu denli bağlıyım bende çözemiyorum.

Cinsel eğilim mi?

Konu sahibinin yaptigim cikarimdan sonra anlattigi kisma bakarsak haksiz sayilmam galiba... :KK59:

haksızsınız demedim ki... şaşkınlıgımı paylastım.
ancak devasa cıkarımlarınızı simdi de konusturduysanız bilemeyecegim tabi.

bana kalırsa uzuleceginin garantisi de yok... henuz konuda verilen detayları toplama aşamasındayım :KK49:

o zaman kusura bakmayın bazı şeyleri burada yazmayı doğru bulmadığım için açıklamadım.mesele şu:
ben geçmişte evlilik geçirmiş biriyim.uzun zamandır yalnızdım kimse ile görüşmedim.beni bu kişi buldu,bulmasına da şaşırdım.çünkü kendisi biraz entel sosyal yaşantısı olan biri,bende aksine biraz daha mutaassıp biriyim.ilerisi için ciddi bir beklenti yok zamanla ne olur bilmemem..kendisinin fetişsel eğilimi var bunu ben fark ettim ve sordum kendisi açıkladı.buna rağmen bu kişiye neden bağlıyım anlamış değilim

ben bdsm oldugunu zannediyordum. sanırım daha farklı... neyse, bunların ne kadar onemli olduguna karar verecek olan sizsiniz zaten.

size acıkca egilimlerinden bahsetmis, eger bunlar sizin de hosunuza gidecegini dusunuyorsanız konusmaya, tanımaya devam edersiniz.
eger yok yapamam, istemem ve beni zorlamasından korkuyorum diyorsanız yolun basında bu gonul iliskisini sonlandırın bence.

bu arada muhafazakarım demissiniz ancak bu genel birseyi ifade etmiyor ne yazık ki... mesela ben de tek eslillik konusunda muhafazakarım.
o yuzden ayrımlarınızı genel olarak degil, kabul edip edemeyeceginiz kavramları netlestirerek yapmanızı tavsiye ederim,
bu hayatınızı da kolaylastıracaktır, boylece ilk mesajlarınızdaki gibi yogun bir kafa karısıklıgından da uzaklasırsınız.

ustelik olumsuz bir evlilik gecirmissiniz, biraz daha ne istediginizi bilerek her zaman temkinli yaklasmanızda fayda var...

toplumda azınlığın buna benzer ilgileri var çok kişi de en azından duymuştur.gelipte seçici olduğum birinin beni bulması ve sonrasında öğrendiğim konular.ben de buna şaşırdım.

haksızsınız demedim ki... şaşkınlıgımı paylastım.
ancak devasa cıkarımlarınızı simdi de konusturduysanız bilemeyecegim tabi.

bana kalırsa uzuleceginin garantisi de yok... henuz konuda verilen detayları toplama aşamasındayım :KK49:

Ben de 'haksizsiniz' dediniz demedim zaten...

Devaminda ekledigi kismi sonradan okudugum icin ben de sizler gibi sonradan teyit etmis oldum.

Ayrica basindan evlilik gecmis bir kadinin...

Zitligindan endise duydugu bir adamin 'buraya yazamayacagim egilimleri'nden kastini anlamak icin...

Devasa cikarimci olmaya luzum yoktu.

O nedenle devasa cikarimlarimi yine konusturmadim, musterih olun. :KK14:

toplumda azınlığın buna benzer ilgileri var çok kişi de en azından duymuştur.gelipte seçici olduğum birinin beni bulması ve sonrasında öğrendiğim konular.ben de buna şaşırdım.

tam olarak neyden bahsettiginizi bilmiyorum ama belki sandıgımız kadar azınlık olmayabilir...
toplumdaki dogru ve yanlıslar maalesef içiçece girebiliyor bazen.
mesela yaygın olan seylerden biri de siddet... ancak bunu uygulamanın mesrulugunu kimse savunamaz.

ayrıca bu hayat sizin... secimleriniz de bu noktada sizi baglar.
toplumda hos karsılanıp karsılanmamasına cok takılmayın, ne isteyip istemediginize bakın bence.
kabullenemem diyorsanız tanıyıp duygusal bir yakınlık kurmadan once bitirmeniz sizi daha az yıpratır...

zaten bu siteye yeni üyeyim ve bu tür formda konu açmayı bi türlü yapamadım.kendimi de ifade edemedim haklısınız ama bunun sebebi de ortalığa yazılması yanlıştır düşüncesi ile yazmadım sizleri uğraştırdım sanırım . :)

zaten bu siteye yeni üyeyim ve bu tür formda konu açmayı bi türlü yapamadım.kendimi de ifade edemedim haklısınız ama bunun sebebi de ortalığa yazılması yanlıştır düşüncesi ile yazmadım sizleri uğraştırdım sanırım . :)

Muhim degil, sonunda olay cozuldu...

Umarim kafanizdaki soru isaretleri de hallolur. :KK49:

insan enterasan konularla karşılaştığı zaman paylaşma gereği duyuyor

X