- 29 Ekim 2008
- 3.901
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi Cardialgia
Canım sayfan hayırlı olsun yeni gördüm.Güzel yüreğinle burayıda güzelleştireceğini biliyordum.Hep iyi insanlar olsun etrafında elini attığın her işte başarılı ol inş. Şimdilik bir paylaşımım yok ama olursa uğrarım. Öpüyoruz kızımla seni....
bugün dün listeye aldıklarıma bakacağım ve Tryamor'a...
rüya yorumlarını da bugün yorumlayacağım arkadaşlar.
Tanrıçam biraz listeyi bitireyim yazılarımı da yazacağım canım,çok özledin haberin olsun...
selamımı alan olmamış ama sağlık olsun.. rüyaları kim yorumluyor?? bende hemen anlatayım... gece rüyamda teyzeme gitmişiz ailemle teyzemde ciğerli börekmi kalpli yürekmi ne yapmış ama yemedim... neyse sonra arabayla cıktık eve doğru giderken yolda 100 150 den fazla adam üzerlerinde simsiyah giysiler pelerinler şamkalar var işte ellerinde de kıp kırmızı bir gül..dayım çarpıyodu ama durdu bir anda bende dedim aa kutlu doğum haftası diye camiye gidiyor bunlar falan diyorum konusuyoruz neyse sabah olmuş yanımda birileri var ellerinde bir kağıt bakıyolar biri hamileymiş onun tahlilleri diyorki çocugu 6 parmaklı olcak aaa diyorum verin bi bakıyorum yazıyorum çiziyorum diyorum ki bak 5 parmaklı uyanıyorum sonra.. ne anlama geliyor...
Bugün çok korkunç bir rüya gördüm. Anlatınca korkunç gelmeyebilir ama beni çok korkuttu. :18:
Bir evdeydim, evde benden başka tanımadığım birkaç kişi daha vardı. Evin bi odasına girdim tam hatırlayamıyorum elimi bir şeye attım sonra nasıl olduysa o cisim yanmaya başladı. Bardak gibi bir şeydi, üstü kapalıydı. Odada başka şeyler de alev almaya başlayınca çok endişelenip evdeki insanlara söyledim gelip yardım edin diye. Bir adam odaya girip söndürdü yanan şeyleri. Ardından dışarı çıktım, yürüyordum elimi sol omzumun arka tarafına attım bi de baktım ki iki üç tane muska tarzı şeyler. Beyaz küçük kağıda yazılıp iyice katlanmış arapça harfler içeren bir şeydi. Kare şeklindeydi. Çok korktum bunları gördüğümde, acaba kim yaptı; iyi mi kötü bir şey mi bu falan diye sordum kendi kendime. Ama ruh halim berbattı o an. Aşırı korkuyordum. Tam o muska tarzı şeyleri yere attım ki arkama kör bir kadın geldi, telefonda konuşuyordu, merak etme ben buldum kızı, bırakmam vs. gibi şeyler söyledi.
Ve bu sanırım lucid rüyaydı, çünkü daha fazla korkuya dayanamayıp uyandırdım kendimi. Kör kadınla karşılaşınca rüyada olduğumu farkettim yani.
Umarım iyi bir şeydir. Esmer ne dersin? İnşallah hayır olur.(((((((
ben bu gece acaip bi rüya gördüm nolur bişeyler söylermisin.kızım var 4 bucuk aylık.yatagı hemen sagımdadır.solumda da eşim yatar..bu gece rüyamda aynı şekil yatıyoruz.ama benim kızım ölmüştü.yani ölüydü.arada yatagını sallıyodum yinede.sonra biraz daha yukarı cekmek istedim yatagını kızımın.işte topragı acıldı tabutu biraz yukarı cekildi.bi yol kenarıydı.ama yatak odasındaydık.arada nefes sesini duyuodum ama ölüydü.yani buna hiçbi şekilde tepki göstermiyodum.sonra birden annemin evine gittim kapı acıktı.korktum eve hırsız girmişmidir diye.anne kapı acık falan derken eve girdim kızım yerde oturuyodu.sen ölmüştün nasıl yani faşan derken böyle korkuyla uyandım.....
topiciniz hayırlı uğurlu olsun öncelikle.
hayatım boyu en gerçekmiş gibi hissettiğim rüyalarımdan birini anlatmak istiyorum.yorumlarsan sevinirim.
öncelikle rüyamda iki tane ben var.biri olayları dışardan izleyen ben,diğeri de yaşayan ben.
hamileymişi ve kocaman karnım var. doğuma alınmak için bir odada yatakta yatıyorum. annem ve babam yanımda ve çok ağrım var.bir taraftan ağlıyorum,bacakalarım da şişmiş. annem ve babam da başımda ağlıyorlar benimle.eşim olacak kişiyi arıyorlar(bekarım bu arada) bu anda dışarıdan izleyen ben eşim olan insanı görüyor,araba sürüyor ve yetişmeye çalışıyor ama yüzünü göremiyorum.
sonra olaylar birden ilerliyor ve doğum gerçekleşmiş,tekrar odaya alınmışım. kucağıma bir erkek bebek veriyorlar. ben de benim kızım olacaktı,nasıl erkek olur diye şaşırıyorum. o anda rüyamda dışarıdan izleyen ben bir erkek bebeği diğer bene veriyor. olayları yaşayan ben iki bebeği de kaucağınca tutuyor. rüyam bu şekilde son buluyor ama oldukça yoğun bir rüyaydı. uyandığımda yaşanan her şey gerçekmiş gibi bir yorgunlukla uyanmıştım.
yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum.
topıgın hayırlı olsun bende tarot ıstıyorum ne yapmam gerekıyor.. nasıl bır sıralama var...
topiğin hayırlı olsunnnbende tarot baktırmak istiyorumm..canımmm listemi varr....
neler yapmak lazım..:44:
ay ben rüyalarımı tam olarak hatırlayamıyorum yaaa
Birini sürekli rüyamda görüyorum. Her seferinde kavga ediyoruz. Rüyamda önce benimle kavga ediyor ama sonra bir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor. ben de hiç yüz vermek istemiyorum.
Hiç hoşlanmadığım hatta nefret ettiğim birisi. Çünkü bütün mesaisini benimle uğraşmakla geçirir. Nasıl zarar versem diye düşünür
Sizce bu bilinç altı mı yoksa bir anlamı olabilir mi?
esmer sekerrr sana ozelden bılgılerımı yazmıstım dun.sıraya benı de al olurmu merakla beklıyorum canım.
bende aşk hayatım hakkında tarot baktırmak istiyorum
ben sevgilimle ayrıldım... 2 sene önce kuzeni ile çıkmıştım bunu bilerek çıktık ...annesi kızkadreşi olumlu yaklaştı, babası istemedi diye ayrıldık severek ayrıldık
ben onunla olabilecek miyim yoksa olmayacak mıyım beni arayacak mı bunu merak ediyorum yani kısacası onunla tekrar birleşecek miyiz ..bakarsanız çok sevinirim....
aşk konusu derken? ne öğrenmek duymak istiyorsunuz?
yakın zamanda biten bi ilişkim var. bu kişinin bana olan hislerini merak ediyorum. teşekkür ederim
teşekkürler hoşgeldiniz.
bunlar sizsiniz,yaşadığınız sorunlar ve ikilemde kalışlarınız.
aklınızda kötü ne varsa atın yakın zamanda sevineceğiniz olaylar yaşayabilir,sevindirici haberler duyabilirsiniz.
bazen ne istediğinize karar veremiyorsunuz sanırım ama bunlardan yakın zamanda kurtulacaksınız sevdiklerinizde bu konuda size yardımcı olacaktır.
aslında bu rüyayı zor zamanlarımda görmüştüm ve gerçekten de sıkıntılarım diz boyu bir hale gelmişti. artık neredeyse pes ettim dediğim anlardı. ancak çok etkileyici bir rüya olduğu için görüş alayım ben yine de dedim.
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim yordum sizi:) çok sağolun..