Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

esmer_şekerim banada uygun olduğun bir vakit bakabilir misin..

sorum ise : aşk hayatım şu anda sevdiğim biri var onunla tekrardan olucak mı ve bana karşı gerçekten dürüst mü... şimdiden teşekkür ederim...

canım hayırlı olsun..............banada tarot baksana.....tayin istiyoruz çıkacakmı acaba....

4-5 vade ile çok sevineceğiniz haberler alacaksınız.bu tayinle ilgili bir takım sıkıntılar yaşıyorsunuz sizin için zorlu bir süreç bu çünkü kafa karışıklığınız ve bunla ilgili huzursuzluklarınız var.
etrafınızda bir kaç insana dikkat edin sizin iyiliğinizi pek istemiyorlar.
devler kapısı ile ilgili birinden destek göreceksiniz.
evinize güneş doğuyor,bu müjdelerin habercisidir.

merakla bekliyorum canım tarot yorumunu bebekle ilgili.

muhteşemmmmm bir fal çıktı neredeyse en büyük kartlar üst üste çıktı.sevindirici haberler kapınızda sakın ama sakın dualarınızı eksik etmeyin.
bir kadından temiz bir haber duyacak yada destek alacaksınız.
başarı ve şans size doğru geliyor.eşinin yada senin işinde başarı ve güzel gelişmeler söz konusu ayrıca...
bekleyin herşeye az kalmış...

esmer nezamandır okuyosun benim tarotuma bakmadın daha

neyle ilgili bakmamı istiyorsun,özel bir durum varmı ?

temiz tut lütfen ama çok şeyi açıklamak beni aşıyor..
TATLIM YA BÖYLE YAZMIŞSIN SAN AÖZEL MESAJDA ATTIM AMA BEN BUNDAN BİŞEY ANLAMADIM CANIM YA

esmer sekerrr sana ozelden bılgılerımı yazmıstım dun.sıraya benı de al olurmu merakla beklıyorum canım.

aşk konusu derken? ne öğrenmek duymak istiyorsunuz?

yakın zamanda biten bi ilişkim var. bu kişinin bana olan hislerini merak ediyorum. teşekkür ederim

fal için sizler kaldınız.ben günde 2 yada 3 kişi dedim ama daha fazla kişiye bakıyorum :26:

bunlara da ya bugün yada yarın bakacağım....

fulaycım sanada bakacağım en kısa zamanda canım...

selam esmer şekerim. nasılsın canım. sana dün özel mesaj yollamıştım ama mesaj sayım 100 olmadığı için iletilmemiş
canım senden ricam bana tarot bakar mısın?
konu: evliliğim... evliliğimin devamı olacak mı? yardımcı olursan sevinirim ikilemler içindeyim.

Son düzenleme:
Canım ben de sıradaydım.
Bana ve aileme huzursuzluk veren biri var. Başka zararları olabilecek mi diye sormuştum.
Bir de rüyamı yazmıştım
.

esmer iyi akşamlar . . .

benimde müstakbel eş adayım rüyasında beni oldukça sade bir beyaz elbise içinde (gelinlik gibi değil) düğünümüz için koşuştururken ve kendisinide bu arada akrabağlarımın hava alanından düğüne ulaştırılmaları için organizasyon yaparken görmüş.

RÜYALAR TERSİNE ÇIKAR TEZİ BENİ BU RÜYA İÇİN ENDİŞELENDİRDİ . . .

her rüya tersine çıkmaz,kendinizi böyle şartlandırmayın ve iyi yorumlayın ki iyi olsun.
eş adayınızın da gördüğü rüya gayet güzel ve anlamlı.hayırlısı ile sevinç yaşayacaksınız.
mutluluklar.

Tarot için beni de sıraya alabilir misiniz?
Bana zarar vermek isteyen bu kişinin başka zararları olabilirmi bunu merak ediyorum.

mesajlarım bunlardı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…