- 4 Haziran 2010
- 3.082
- 34
-
- Konu Sahibi Cardialgia
canım hayırlı olsun..............banada tarot baksana.....tayin istiyoruz çıkacakmı acaba....
merakla bekliyorum canım tarot yorumunu bebekle ilgili.
esmer nezamandır okuyosun benim tarotuma bakmadın daha
temiz tut lütfen ama çok şeyi açıklamak beni aşıyor..
TATLIM YA BÖYLE YAZMIŞSIN SAN AÖZEL MESAJDA ATTIM AMA BEN BUNDAN BİŞEY ANLAMADIM CANIM YA
esmer sekerrr sana ozelden bılgılerımı yazmıstım dun.sıraya benı de al olurmu merakla beklıyorum canım.
bende aşk hayatım hakkında tarot baktırmak istiyorum
ben sevgilimle ayrıldım... 2 sene önce kuzeni ile çıkmıştım bunu bilerek çıktık ...annesi kızkadreşi olumlu yaklaştı, babası istemedi diye ayrıldık severek ayrıldık
ben onunla olabilecek miyim yoksa olmayacak mıyım beni arayacak mı bunu merak ediyorum yani kısacası onunla tekrar birleşecek miyiz ..bakarsanız çok sevinirim....
aşk konusu derken? ne öğrenmek duymak istiyorsunuz?
yakın zamanda biten bi ilişkim var. bu kişinin bana olan hislerini merak ediyorum. teşekkür ederim
esmer_şekerim banada uygun olduğun bir vakit bakabilir misin..
sorum ise : aşk hayatım şu anda sevdiğim biri var onunla tekrardan olucak mı ve bana karşı gerçekten dürüst mü... şimdiden teşekkür ederim...
Merhaba,
öncelikle topiğiniz hayırlı olsun
Babamı 4 ay önce kaybettim,ilk defa rüyamda gördüm ve sanki birşeylerden haberdar etmek istiyormuş hissine kapıldım,rüyam çok yeni ve ben etkisinden kurtulamıyorum.
Babamın evindeyim,babam,eşi,dedem ve üvey babannemde evde(babam hariç diğerleri sağlar),babam tam hatırlamıyorum ama ya mutfağı yada banyoyu yaptırmak için usta çağırmış,usta işine başladığı sırada evin içindeki merdivenler yıkılıyor,ustaya yapmasını işaret ediyor,usta merdivenleri yapıyor fakat yine yıkılıyor,ben aşağıdayım babam yukarda,merdivenler her defasında yıkıldığı için yanına gidemiyorum,bu arada bunlar olurken babam çok sakin ve benle hiç konuşmuyor,herkes yukarda kalıyor,evin camlarından tırmanıp evdekilere ulaşırım ümidiyle bahçeye çıkıyorum ve bir bakıyorum babamın yaşadığı katın duvarları yıkılmışöylece uyandım,yorumlarsanız çok sevinirim
-------------------------------------------------------------------------------------------------
merhaba,teşekkür ederim öncelikle...
ölü görmek haberdir rüyada,bir takım sıkıntılar yaşamışsınız yada yaşayacaksınız,lakin bahçeye çıkmanız bunun uzun sürmeyeceği anlamını taşır.
etrafınızda sizi rahatsız eden kişiler varsa yada duyacaksanız bunlardan uzak durmanızda fayda var.
babanızın biraz daha sağlığına dikkat etmesi gerekiyor eğer bir rahatsızlığı varsa bunun üzerinde durmalı.
birde ölmüş yakınlarınızın size yardım etmeye çalışması çok güzel,birinden beklenmedik bir destek alabilirsiniz.
aslında bura da daha çok babanız için görmüşsünüz sanki.lakin sıkıntılarınız uzun sürmeyecek.
onların iyi olmasıyla sizde sevinç yaşayacaksınız.
Mune bu rüya yorumunuz,tarot açılımı için bana biraz bilgi vermelisiniz,bekliyorum...
merhabalar ben yeni geldimn aranıza..
bende rüyamda balık tuttum ne anlama gelir acaba?
hoşbuldum tesekkurler esmer sekerim.hoşgeldiniz,rüyanızın yorumu şans ve güzel olaylardır.beklediğiniz bir olay yada haber varsa bu sizin için kısmetli olacağı anlamını taşır.
fal için sizler kaldınız.ben günde 2 yada 3 kişi dedim ama daha fazla kişiye bakıyorum :26:
bunlara da ya bugün yada yarın bakacağım....
Ben de vardım bunlar arasında. :26::26:
hoşbuldum tesekkurler esmer sekerim.
1 aylık filan gebeyim bunla alakalı olabilir sanırım:)
Canım ben de sıradaydım.
Bana ve aileme huzursuzluk veren biri var. Başka zararları olabilecek mi diye sormuştum.
Bir de rüyamı yazmıştım.
esmer iyi akşamlar . . .
benimde müstakbel eş adayımrüyasında beni oldukça sade bir beyaz elbise içinde (gelinlik gibi değil) düğünümüz için koşuştururken ve kendisinide bu arada akrabağlarımın hava alanından düğüne ulaştırılmaları için organizasyon yaparken görmüş.
RÜYALAR TERSİNE ÇIKAR TEZİ BENİ BU RÜYA İÇİN ENDİŞELENDİRDİ . . .
Birini sürekli rüyamda görüyorum. Her seferinde kavga ediyoruz. Rüyamda önce benimle kavga ediyor ama sonra bir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor. ben de hiç yüz vermek istemiyorum.
Hiç hoşlanmadığım hatta nefret ettiğim birisi. Çünkü bütün mesaisini benimle uğraşmakla geçirir. Nasıl zarar versem diye düşünür
Sizce bu bilinç altı mı yoksa bir anlamı olabilir mi?
Tarot için beni de sıraya alabilir misiniz?
Bana zarar vermek isteyen bu kişinin başka zararları olabilirmi bunu merak ediyorum.
Rüyamda biriyle konuşuyorum. Zaten hoşlanmayız birbirimizden.
Bana tlf açıyor. Çocuklar şemsiyesini kırmış. Parasını siz verin diyor. Ben de bana ne senin şemsiyenden biz veremeyiz diyorum. bana kızıp tlf yüzüme kapatıyor. ben de ağzıma geleni saymak için tekrar arıyorum ama açmıyor.
bu arada ben balkondaymışım ve akşammış.
sanki çok seviyormuşum gibi bir de rüyamda görüyorum uyuzu.