Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

çok teşekkür ederim tatlım umut oldu söylediklerin. değerli zamanın için de ayrıca teşekkürler. aboneliklerim arasındasın. iletişimin de hislerin kadar kuvvetli bu arada söylemeden edemeyecegim. tekrar görüşmek dileğiyle. :nazar:

selamımı alan olmamış ama sağlık olsun.. rüyaları kim yorumluyor?? bende hemen anlatayım... gece rüyamda teyzeme gitmişiz ailemle teyzemde ciğerli börekmi kalpli yürekmi ne yapmış ama yemedim... neyse sonra arabayla cıktık eve doğru giderken yolda 100 150 den fazla adam üzerlerinde simsiyah giysiler pelerinler şamkalar var işte ellerinde de kıp kırmızı bir gül..dayım çarpıyodu ama durdu bir anda bende dedim aa kutlu doğum haftası diye camiye gidiyor bunlar falan diyorum konusuyoruz neyse sabah olmuş yanımda birileri var ellerinde bir kağıt bakıyolar biri hamileymiş onun tahlilleri diyorki çocugu 6 parmaklı olcak aaa diyorum verin bi bakıyorum yazıyorum çiziyorum diyorum ki bak 5 parmaklı uyanıyorum sonra.. ne anlama geliyor...

Esmer defalarca yazdı, ben de aynı şekilde. Sırasıyla bakacak listede olanlara, sonra yenilere geçecek vakit bulduğunda.

Sürekli bana da bak diye yazmanın anlamı yok.

öncelikle topiginiz hayırlı olsun diyorum.

ve mumkunse banada bir tarot yada kahve bakabilirmisiniz bu ara cok sıkıntılı bir dönem geciriyorum.napcagımı sasırdım kafam cok karısık acaba sız ne hıssedıceksınız bılmek ısterım. sımdıden cok tskkler emegınıze saglık ...

rüyanız hayır olsun abla ve kızçeleri:80:
esmer manitam naber be ya:KK16:esmerim biçim biçimim,arada mistik şeylerde anlatsanmı bize kıııı:KK23:
parapskolojik şeyler gibi...:)
ne biliyim,yaşam enerjisi,çekim gücü,hurafeler,inanışlar felan filan:KK17:
topiğimiz dahada ilginç olur ne dersin:KK23:

Son düzenleme:
Bugün çok korkunç bir rüya gördüm. Anlatınca korkunç gelmeyebilir ama beni çok korkuttu. :18:

Bir evdeydim, evde benden başka tanımadığım birkaç kişi daha vardı. Evin bi odasına girdim tam hatırlayamıyorum elimi bir şeye attım sonra nasıl olduysa o cisim yanmaya başladı. Bardak gibi bir şeydi, üstü kapalıydı. Odada başka şeyler de alev almaya başlayınca çok endişelenip evdeki insanlara söyledim gelip yardım edin diye. Bir adam odaya girip söndürdü yanan şeyleri. Ardından dışarı çıktım, yürüyordum elimi sol omzumun arka tarafına attım bi de baktım ki iki üç tane muska tarzı şeyler. Beyaz küçük kağıda yazılıp iyice katlanmış arapça harfler içeren bir şeydi. Kare şeklindeydi. Çok korktum bunları gördüğümde, acaba kim yaptı; iyi mi kötü bir şey mi bu falan diye sordum kendi kendime. Ama ruh halim berbattı o an. Aşırı korkuyordum. Tam o muska tarzı şeyleri yere attım ki arkama kör bir kadın geldi, telefonda konuşuyordu, merak etme ben buldum kızı, bırakmam vs. gibi şeyler söyledi.

Ve bu sanırım lucid rüyaydı, çünkü daha fazla korkuya dayanamayıp uyandırdım kendimi. Kör kadınla karşılaşınca rüyada olduğumu farkettim yani.

Umarım iyi bir şeydir. Esmer ne dersin? İnşallah hayır olur. :KK43:(((((((

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır böyle bir topic açmayı düşünüyordum.
Amacım rüyalarınıza,falla ilgili sorunlarınıza (Kahve,Tarot ve diğerleri) cevap verebilmek.

Şunu unutmayın ki ; fallar bir araçtır,sadece hislerimiz bizi yönetir.

paylaşımlarınızı bekliyorum,buyrun sohbete.... :KK71:

TarotReader.jpg

ben bu gece acaip bi rüya gördüm nolur bişeyler söylermisin.kızım var 4 bucuk aylık.yatagı hemen sagımdadır.solumda da eşim yatar..bu gece rüyamda aynı şekil yatıyoruz.ama benim kızım ölmüştü.yani ölüydü.arada yatagını sallıyodum yinede.sonra biraz daha yukarı cekmek istedim yatagını kızımın.işte topragı acıldı tabutu biraz yukarı cekildi.bi yol kenarıydı.ama yatak odasındaydık.arada nefes sesini duyuodum ama ölüydü.yani buna hiçbi şekilde tepki göstermiyodum.sonra birden annemin evine gittim kapı acıktı.korktum eve hırsız girmişmidir diye.anne kapı acık falan derken eve girdim kızım yerde oturuyodu.sen ölmüştün nasıl yani faşan derken böyle korkuyla uyandım.....:KK43:

yorumun için çok teşekkür ederim esmer_şekerim..
içm rahatladı o adam da sanırım babacımmm :) :)
yeni tarot listesinde beni de sıraya koy o zaman tryamor :)
benim sorum okulumla ilgili olacak..
4.sınıf inglzce öğretmnliği okuyorum..
bölümüm aşırı zor..
2011 haziranda mezun olabilecek miyim ?
ha bir de hemen iş bulabilecek miyim ?
2 soru olmuyorsa ilkinin cevabını alabilirim lütfen.. :)
çok teşekkürler şimdiden..

ben bu gece acaip bi rüya gördüm nolur bişeyler söylermisin.kızım var 4 bucuk aylık.yatagı hemen sagımdadır.solumda da eşim yatar..bu gece rüyamda aynı şekil yatıyoruz.ama benim kızım ölmüştü.yani ölüydü.arada yatagını sallıyodum yinede.sonra biraz daha yukarı cekmek istedim yatagını kızımın.işte topragı acıldı tabutu biraz yukarı cekildi.bi yol kenarıydı.ama yatak odasındaydık.arada nefes sesini duyuodum ama ölüydü.yani buna hiçbi şekilde tepki göstermiyodum.sonra birden annemin evine gittim kapı acıktı.korktum eve hırsız girmişmidir diye.anne kapı acık falan derken eve girdim kızım yerde oturuyodu.sen ölmüştün nasıl yani faşan derken böyle korkuyla uyandım.....:KK43:

Kızının ömrü uzamış canım :KK71:

yorumun için çok teşekkür ederim esmer_şekerim..
içm rahatladı o adam da sanırım babacımmm :) :)
yeni tarot listesinde beni de sıraya koy o zaman tryamor :)
benim sorum okulumla ilgili olacak..
4.sınıf inglzce öğretmnliği okuyorum..
bölümüm aşırı zor..
2011 haziranda mezun olabilecek miyim ?
ha bir de hemen iş bulabilecek miyim ?
2 soru olmuyorsa ilkinin cevabını alabilirim lütfen.. :)
çok teşekkürler şimdiden..

rica ederim önemli değil.
ama uzun bir süre geçmeden bakamam tekrar.
herşey gönlünce olsun :KK34:

bugün dün listeye aldıklarıma bakacağım ve Tryamor'a...
rüya yorumlarını da bugün yorumlayacağım arkadaşlar.

Tanrıçam biraz listeyi bitireyim yazılarımı da yazacağım canım,çok özledin haberin olsun...:KK16:

esmercim ilk listede olanların hepsinin tarotuna bugün mü bakıcaksın

Canım sayfan hayırlı olsun yeni gördüm.Güzel yüreğinle burayıda güzelleştireceğini biliyordum.Hep iyi insanlar olsun etrafında elini attığın her işte başarılı ol inş. Şimdilik bir paylaşımım yok ama olursa uğrarım. Öpüyoruz kızımla seni....

X