Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

esmer şekerim :KK3:
dün rüyasında çilek ve yiyen kişiyim ben
rüyamın devamı vardı eklediğimi söylemiştim ama görmemişsin sanırm
rüyanın devamında

rüyanın sonuna doğru bir odadan 2 tane kedi çıkıyo gri renkte
biraz mırlıyo bana ve yawruları geliyo sonra güya yawrularına birşey olamsın diye mırlıyomuş
öyle düşünüyorum rüyamda ama yine karanlık bi ortam değil

pardon görmedim;

sizi çekemeyen ve kıskanan sinsi insanlar var etrafınız da bunlara dikkat edin,yada birden çıkabilir ortaya lakin size zarar veremeyecekler sadece konuştuklarıyla kalacaklar.böyle insanlardan uzak durmanız sizin için iyi.

esmer... harıka bır 6. hissin var.. umarım bu kadar cok kısıye yetısebılırsın..
şımdıden baya kışı sıraya gırmış durumda Allah kolaylık versın ..

ben sana guvenıyorum .. bana soyledıklerın bırebır dogru cunku ve bunu bu kadar uzaktan bılebılmek bence bı yetenek..

ben senın burcunu cok mrk ettım nedır acep :KK55:

ben yay burcuyum canım.ayrıca çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için.

yavaş yavaş herkese bakmaya çalışacağım :KK69:

esmercim bu sabah bir rüya gördüm ama tek bir kısmını hatırlıyorum normalde benim göğüslerim ufaktır ama rüyamda kocaman memelerim vardı acaip sertlerdi ve iki göğüsümden de şakır şakır süt akıyordu hatta birini sıkıyorum ta uzağa kadar fışkırıyor yanımda eşimde var ikimizde gülüyoruz bu ne demektir acaba? birde eşimle 3 gündür küsüz:S yorumlarsan sevinirim cnm:97:

merhaba,bu aralar çok daha fazla dua ediniz lütfen,zira şanslı bir dönemdesiniz ve güzel gelişmeler sizi bekliyor.eşinizle bu küslüğün ardından daha sıkı bir bağ olacak aranızda zaten oda bu durumdan rahatsız hissettiğim kadarı ile.
dilerim aranız bir an önce iyi olacak...

esmerşekerim bugün rüyamda evden taşındığımızı gördüm.ev çok odalı ama küçük odaları,bahçeli,ama ben beğenmiyorum.eşime kızıyorum.neden tek katlı ben sana en az 3.kat olsun demedimmi diyorum.birde evde birileri daha var.güya çıkacaklarmış...........tarotta 5. sıradayım ben canım.yorumlarsan sevinirim.yorumlamazsan canın sağolsun....

güzel hayırlı bir işiniz olacak.eşinizle beraber daha ferahlı ve güzel zamanlar yaşayacaksınız.
biraz sabretmeniz gerekiyor sadece.işiniz yada eşinizin işinda güzel gelişmelerinde habercisi olabilir.

Tryamor çok teşekkür ederim canım,arkadaşlara seninle birlikte yardımcı olmak güzel birşey...

bugün tarotun bir kısmına bakacağım...
elimden geleni yapacağım arkadaşlar merak etmeyin ama önce bir listeyi bitireyim.

Son düzenleme:
esmer şu rüyamıda yoruver sana zahmet canım bak 1 gün önce bi rüya gördüm
üstüm başım ellerim heryer bok olmuştu :44: sabaha karşı uyandım evden çıktım elime kuş sıçtı bu nedemek oluyo :44:

Rüyamda biriyle konuşuyorum. Zaten hoşlanmayız birbirimizden.
Bana tlf açıyor. Çocuklar şemsiyesini kırmış. Parasını siz verin diyor. Ben de bana ne senin şemsiyenden biz veremeyiz diyorum. bana kızıp tlf yüzüme kapatıyor. ben de ağzıma geleni saymak için tekrar arıyorum ama açmıyor.
bu arada ben balkondaymışım ve akşammış.
sanki çok seviyormuşum gibi bir de rüyamda görüyorum uyuzu. :KK47:

Son düzenleme:
pardon görmedim;

sizi çekemeyen ve kıskanan sinsi insanlar var etrafınız da bunlara dikkat edin,yada birden çıkabilir ortaya lakin size zarar veremeyecekler sadece konuştuklarıyla kalacaklar.böyle insanlardan uzak durmanız sizin için iyi.

çok teşekkürederim:KK71: dikkatli olucam..
gerçekten 6. hissin çok kuvvetli
arada raahtsız ederim artık seni :KK1:

Son düzenleme:
esmercim çoook teşekkür ederiim yorumun icin dilerim güzel dileklerin gerçekleşir,hakkımızda hayırlısı ne ise o olur..ben 2. çocuğu istiyorum yalnız eşim bunu bilmiyor çünkü kendisi hiç istemiyor bu yüzden de söyleyemiyorum..tarot icin istekte bulunmuştum ama sorumu söylememiştim sorumda bu olsun cnm sana zahmet,teşekkürlerr cnm:KK16:

pardon görmedim;

ben yay burcuyum canım.ayrıca çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için.

yavaş yavaş herkese bakmaya çalışacağım :KK69:[/COLOR][/B]

merhaba,bu aralar çok daha fazla dua ediniz lütfen,zira şanslı bir dönemdesiniz ve güzel gelişmeler sizi bekliyor.eşinizle bu küslüğün ardından daha sıkı bir bağ olacak aranızda zaten oda bu durumdan rahatsız hissettiğim kadarı ile.
dilerim aranız bir an önce iyi olacak...

güzel hayırlı bir işiniz olacak.eşinizle beraber daha ferahlı ve güzel zamanlar yaşayacaksınız.
biraz sabretmeniz gerekiyor sadece.işiniz yada eşinizin işinda güzel gelişmelerinde habercisi olabilir.

esmer şekerim hislerine sağlık teşekkür tatlım.umarım hep görüşürüz...................

tatlım ya tek demişsin ama benimki hayati şuan çalışıyorum ve çıkmak istiyorum başk ayerde çalışmak istiyorum burdamı çalışmam daha hayırlı yoksa başka yerdemi çıkayımmı. bide hamilelik varmı lütfeeeen 2 sinide cevapla:KK5:

bazı değişimler yaşamışsın,iş ve ev konusunda yada yaşayabilirisiniz sen ve eşin.bazı sıkıntılı dönemler görüyorum bazı pişmanlıklar gereken şeylerin olmaması ya siz yada size karşı ama sizde daha çok.şu aralar çok değişiklik yapmayın.3 vade kadar şans sizinle olacak.yeni anlaşmalar yapacak ve temiz haberler duyacaksınız.

NOT: hamilelik konusu biraz hassas ama ben sürekli dua ettiğin bir konu bu ben güzel gördüm.
içini temiz tut lütfen ama çok şeyi açıklamak beni aşıyor...

öncelikle topiğin için teşekkürler :81:

bu topikte 3. aday ben olabilir miyim :KK16: eğer bakabilirsen aşk konusunda olsun.

benim rüyalarım çıkmaz ama zaman zaman baktığım kahve falı çıkar.

bi de insan kendine tarot bakamaz ya da bakmasın derler, senin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum.

aşk konusu derken? ne öğrenmek duymak istiyorsunuz?

bu kahve falı yada tarot için nasıl bilgiler vermemiz gerek ben de nişanlımın ailesiyle eltim ve kayımınla neler olacak yada nasıllar içten içe diyorum ?

eltini falan bırakalım şimdi...

genel baktığımda kendi içinde şüpheler yaşıyor bunu sessiz kalsan da karşı tarafın ailesine ister istemez yansıtıyorsun.
bir kaosun içinde hissetmiş çözümsüz gibi gördüğün konularda bir adamın yardımı ile büyük bir sevinç ve yeni gelişmeler yaşayacaksın.onların durumu sizi etkilemiyor.yeni bir hayata adım atmana az kalmış.o evinde de huzur ve mutluluk gördüm.üzülme herşey daha da yolunda olacak...
arada bir sadece onların durumu size yansıyacağı için canınız sıkılıyor.sizlik pek bir durum yok.

esmer_sekerim, sabahki konu açımında yazdığın cevaplar için teşekkürler. şimdi yeniden okudum.

bu bebek mevzusunda bana hislerinle yardımcı olabilir misin? kısaca (ister tarot acarak ister bunu yorumlarınla taclandırarak) duygularıma yardımcı olur musun?

neyi öğrenmek istiyorsun?açık yazarmısın?

esmer şekerim, konuyu açtığından beri sayfayı bir açıyorum bir kapatıyorum çünkü tarot,fal .. bunları çok sevmeme rağmen daha önce hiç böyle bir talepte bulunmadım...ama malesef ki bunalımdayım eşimle sorunlar yaşıyorum kafam çok karışık banada rica etsem tarot açıp duygularıma ortak olur :KK3: musun,belki sorularıma cevaplar bulabilirim

araya yalanlar karışmış.insanlar olaylar...seninde bu yüzden kafan karışmış....ama bazı şeylerini boşuna yaşıyorsunuz,sorun gibi...çok sorunlu bir evlillik görmedim ama aranız da çok tartışmalar yaşıyorsunuz ufak şeylerden dahi olsa.ben yeniden bir başlangıç ve dönüş gördüm.hamilelikle ilgili durumlar söz konusu sizin yada çevreniz de biraz şaşırabilirsiniz.evinizde maddi açıdan da sorun varsa kısa zaman da çözülüyor.ama eşin ve sen yeniden bir başlangıç yapmak için adımlar atabilirsiniz.
onun çevresi kalabalık ,sizde sürekli bir şüphe ve içten içe vesvese var.
ama aranızda yeni bir anlaşma ve bağlılık gördüm.
dilerim en kısa zamanda düzelir aranız.
biraz özverili ol.fevri kararlar alma çünkü içten içe böyle hissediyorsun.

Son düzenleme:

araya yalanlar karışmış.insanlar olaylar...seninde bu yüzden kafan karışmış....ama bazı şeylerini boşuna yaşıyorsunuz,sorun gibi...çok sorunlu bir evlillik görmedim ama aranız da çok tartışmalar yaşıyorsunuz ufak şeylerden dahi olsa.ben yeniden bir başlangıç ve dönüş gördüm.hamilelikle ilgili durumlar söz konusu sizin yada çevreniz de biraz şaşırabilirsiniz.evinizde maddi açıdan da sorun varsa kısa zaman da çözülüyor.ama eşin ve sen yeniden bir başlangıç yapmak için adımlar atabilirsiniz.
[/QUOTE]

canım yaa ne kadar doğru yorumlamışsın evet sorunlu bir evliliğimiz yok çok ufak şeyler icin tartışıyoruz eşimi seviyorum ve onun beni sevdiğinide biliyorum ama kredi borcumuz bizi böyle yapıyor..... insallah o hamilelik benim eşime süprizim olur artık kalpkrizi geçirir:)))))
sanırım özverili olup alttan almam gerekiyor...
ayhhh resmen dertleşme köşesi yaptım burayı:97: çooook teşekkür ederim yüreğine sağlık cnm

temiz tut lütfen ama çok şeyi açıklamak beni aşıyor..
TATLIM YA BÖYLE YAZMIŞSIN SAN AÖZEL MESAJDA ATTIM AMA BEN BUNDAN BİŞEY ANLAMADIM CANIM YA :KK31:

Son düzenleme:
esmer_sekerim ben ilk bu topiği açtığında bir rüyamdan bahsetmiştim sana sen de çok sağol yanıtlamıştın. sonrasında ben de tarot için sıraya girdim. çok bebek istiyorum bu ay da çeşitli şüphelerim var. bebeğimiz üzerine bir tarot kartı rica etmiştim. dünden beri bekliyorum canım. şimdiden çok teşekkürler

esmer_sekerim ben ilk bu topiği açtığında bir rüyamdan bahsetmiştim sana sen de çok sağol yanıtlamıştın. sonrasında ben de tarot için sıraya girdim. çok bebek istiyorum bu ay da çeşitli şüphelerim var. bebeğimiz üzerine bir tarot kartı rica etmiştim. dünden beri bekliyorum canım. şimdiden çok teşekkürler

bu akşam kalanları cevaplamaya çalışacağım canım inan herkese yetişmeye çalışıyorum bir yandan da işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum.
merak etmeyin herkese bakacağım... :KK34:

canım yaa ne kadar doğru yorumlamışsın evet sorunlu bir evliliğimiz yok çok ufak şeyler icin tartışıyoruz eşimi seviyorum ve onun beni sevdiğinide biliyorum ama kredi borcumuz bizi böyle yapıyor..... insallah o hamilelik benim eşime süprizim olur artık kalpkrizi geçirir:)))))
sanırım özverili olup alttan almam gerekiyor...
ayhhh resmen dertleşme köşesi yaptım burayı:97: çooook teşekkür ederim yüreğine sağlık cnm[/QUOTE]
---------------------------------------------------
ne demek canım...herşey gönlünce olsun :KK16:

Son düzenleme:
bende aşk hayatım hakkında tarot baktırmak istiyorum

ben sevgilimle ayrıldım... 2 sene önce kuzeni ile çıkmıştım bunu bilerek çıktık ...annesi kızkadreşi olumlu yaklaştı, babası istemedi diye ayrıldık severek ayrıldık

ben onunla olabilecek miyim yoksa olmayacak mıyım beni arayacak mı bunu merak ediyorum yani kısacası onunla tekrar birleşecek miyiz ..bakarsanız çok sevinirim....

Son düzenleme:
aşk konusu derken? ne öğrenmek duymak istiyorsunuz?

yakın zamanda biten bi ilişkim var. bu kişinin bana olan hislerini merak ediyorum. teşekkür ederim :KK71:

X