- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- Konu Sahibi Cardialgia
esmer şekerim
dün rüyasında çilek ve yiyen kişiyim ben
rüyamın devamı vardı eklediğimi söylemiştim ama görmemişsin sanırm
rüyanın devamında
rüyanın sonuna doğru bir odadan 2 tane kedi çıkıyo gri renkte
biraz mırlıyo bana ve yawruları geliyo sonra güya yawrularına birşey olamsın diye mırlıyomuş
öyle düşünüyorum rüyamda ama yine karanlık bi ortam değil
pardon görmedim;
sizi çekemeyen ve kıskanan sinsi insanlar var etrafınız da bunlara dikkat edin,yada birden çıkabilir ortaya lakin size zarar veremeyecekler sadece konuştuklarıyla kalacaklar.böyle insanlardan uzak durmanız sizin için iyi.
esmer... harıka bır 6. hissin var.. umarım bu kadar cok kısıye yetısebılırsın..
şımdıden baya kışı sıraya gırmış durumda Allah kolaylık versın ..
ben sana guvenıyorum .. bana soyledıklerın bırebır dogru cunku ve bunu bu kadar uzaktan bılebılmek bence bı yetenek..
ben senın burcunu cok mrk ettım nedır acep
ben yay burcuyum canım.ayrıca çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için.
yavaş yavaş herkese bakmaya çalışacağım
esmercim bu sabah bir rüya gördüm ama tek bir kısmını hatırlıyorum normalde benim göğüslerim ufaktır ama rüyamda kocaman memelerim vardı acaip sertlerdi ve iki göğüsümden de şakır şakır süt akıyordu hatta birini sıkıyorum ta uzağa kadar fışkırıyor yanımda eşimde var ikimizde gülüyoruz bu ne demektir acaba? birde eşimle 3 gündür küsüz:S yorumlarsan sevinirim cnm:97:
merhaba,bu aralar çok daha fazla dua ediniz lütfen,zira şanslı bir dönemdesiniz ve güzel gelişmeler sizi bekliyor.eşinizle bu küslüğün ardından daha sıkı bir bağ olacak aranızda zaten oda bu durumdan rahatsız hissettiğim kadarı ile.
dilerim aranız bir an önce iyi olacak...
esmerşekerim bugün rüyamda evden taşındığımızı gördüm.ev çok odalı ama küçük odaları,bahçeli,ama ben beğenmiyorum.eşime kızıyorum.neden tek katlı ben sana en az 3.kat olsun demedimmi diyorum.birde evde birileri daha var.güya çıkacaklarmış...........tarotta 5. sıradayım ben canım.yorumlarsan sevinirim.yorumlamazsan canın sağolsun....
güzel hayırlı bir işiniz olacak.eşinizle beraber daha ferahlı ve güzel zamanlar yaşayacaksınız.
biraz sabretmeniz gerekiyor sadece.işiniz yada eşinizin işinda güzel gelişmelerinde habercisi olabilir.