Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Var sende zaten bir catlaklik

evet evet gecelere kadar yazmandan belli Akilli ol aklini alirim diyosun Ben bilmem beyim bilir bundan sonra

aynen öyle beyin bilecek o ne derse o olacak şekerim ahahaha yoksa parçalar seni

rüyalarıma girdin bebek bak senin çocuğun şöyle olur

sonra böyleeee

sizde aha bunun gibi bakarsınız kocanla

senin yorumunu yapacağım kafam rahat değildi başımdan savmak istemedim.
bu akşam yorumlar özeline atarım :)

bana yokmu?

Beyim degilmi
Hakketen benim cocuklar böyle olur biri kokos biri fotografci

Ahaha böyle bakarsak sasi olmayalim sonra

Esmerseker ben şimdi çıkıyorum eğer sana fazla gelmezse tarota da bakabilir misin diyecektim rüya yorumlarımla birlikte .Seni bunaltmak istemem ama sormadan da geçmek,çıkmak istemedim.

kıskanmaaaa kızınnnn rüyası var onu yorumlayacağımmmm

sana ne yorum yapayım bebekimmmmm

ahahaha senin gibi işten eve gider öğle arası ayakkabılarını değiştirirrrrrr kızınnn

oğlanda kızlara faklı poz çekiyorum diye bak ne yapar

sonra karısına şunu der

Son düzenleme:

Kiskandim ya kiskanc bir insanim ben napiyim

ahanda anasina cekerse yandik desene heryer ayakabi olur Yasasin Kadin dayanismasi.

Valla yollarim onu ben helle bi yapsin öyle

Kiskandim ya kiskanc bir insanim ben napiyim

ahanda anasina cekerse yandik desene heryer ayakabi olur Yasasin Kadin dayanismasi.

Valla yollarim onu ben helle bi yapsin öyle

itiraf et güzellll kompozisyon çıkardım

senin oğlanı benim kıza alalım gözü ondan başkasını görmez ne de olsa benim kızım olur dimi dünya güzeli hıhhhhhhh

başlık parası 1500 adet ayakkabı, 500 kürk, 1000 ruj 4000 elbise 8000 çanta

Son düzenleme:

Senin kizdan daha güzel gelinmi bulacam. Zaralar feda olsun size. Ama önce ben dogurmam lazim oglani beni bekle azucuk. Haha....

Ama ondan önce yapmam gereken baska bisi var haha :))) onsuz olmuyo

8000 bin cantayi ekleme yapmis hahah

Son düzenleme:
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Rüyamda 3-4 kiş bir arabadaydık ve akşamdı çok hızlı bir şekilde gidiyorduk sanki birşeyden kaçıyorduk. sonra araba denize uçtu ve ben yüzerek çıktım fakat diğer kişileri kurtarmadığım için üzülüyordum ki yardıma birileri geldi diğerleri kurtarılmaya çalışırken uyandım:26::26:

Esmerseker hoş geldin gözlerim yollarda kaldı seni gördüğüme sevindim canım yapabilecek misin canım rüya yorumumu ?

esmer_sekerim bana da bak lütfeeeeeeeen

şekerim nerelerdesin mesaj kutunda dolmuş..
internetim geldi de artık çok şüküüüür:))
sevdiceğinin yanına gidicektin en son?

buradayım canım, bazı sorunlar var birde ev taşıyorum, durumlar karışık ama eşimle ilgili değil.
yarın biraz daha netleşir yazarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…