Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Sürünmece ya arkadaşlarımda kalıyorum eşyaları aldım ama yarın boya yapılıcak pazarteside parke yaptırcakmış ev sahibi salı yerleşirim:)) sen nasılsın canımcım

ne sürünmesi kız mis gibi olacak ev işte

ben yarın gidiyorum aşkımın yanına, dua et bana

iyi aksamlar hemen rüyami anlatayim rüyamda böyle duvara asilmis ayna tablo gibi biseyler bir sürü ivir zivir önünde nasil desem masa gibi bisey üstünde üzerine igne batirilmis bir pelus bebek rüya bu ya baska bir ev gibi ama benim banyomun kapisindayim sonra esim diyorki simdi anladim bu odayaa niye giremedigimizi büyü yapilmis bize diyor ama ben böyle rüyamda nasil kötü oluyorum nefesim daraliyor ne ki acaba yorumlarsaniz cok sevinirim

merhaba, nasıl başlasam bilemiyorum, aslında genelde rüyada gördüklerine kafa yormayan hepsinin bilinçaltı oyunu olduğuna inanan biriyim.ama son 1 yıldır çoklu ve karışık rüyalar görüyorum.çoğu zaman çok gerçekçi oluyor rüyalarım hatta bazen gece yarısı uyandıracak kadar korkutucu olabiliyor.Merak ettiğim şeylerden biri de neden bu kadar çok rüya gördüğüm aslında ama ben size rüyamı anlatmaya geçeyim;

geçen gece gördüğüm bir rüyaydı.siyah bir kedi var peşimde.kesinlikle bırakmıyor peşimi.kurtulmaya çalışıyorum ama kurtulamıyorum ama otur diyorum oturuyor kalk diyorum kalkıyor laf dinliyor yani.yorumunuzu merak ettim bu ne olabilir?aslında bu da çoklu rüyalarımdan biriydi ama geri kalan kısmı tam olarak hatırlamıyorum.bu kısım çokca aklımda kalmış.iyi geceler teşekkürler..

merhaba esmer_sekerim bana rüya ve fal konusunda yardımcı olurmusun?
tarot yada kahve falına bakarmısın benim için.
kahve falına nasıl bakıyosun ben burdan kahve resmimi mi göndercem?
yada avatarıma eklesem kahve resmimi ordan bakılır mı nasıl yapcam???
rüyam geçmek istiyorum.rüyam üç tane ve farklı zamanlarda
ilki yaklaşık bir yıl önce idi;
rüyamda sarışın mavi gözlü ufak tefek 2-3 yaşlarında bir oğlan çocuğu gördüm.
sisli bir ortamda uzağımda ve bana acıklı acıklı bakıyor.ve sanki bir şeyler anlatmaya çalışıyor bakışlarıyla.
ve bu çocuğun benim oğlum olduğunu gördüm.
ikinci rüyam ise;
bir kaç ay önce idi,yine mavi gözlü yeni doğmuş bir erkek bebek
tosun gibi çok tombul ve iriydi.
yine benim bebeğimmiş
önden süt dişleri çıkmış bir kaç tane ve bana gülüyor benimle konuşuyordu
ve emzirdim bebeği fakat süt gelmedi.
üçüncüsü ve en son gördüğüm bebek emziriyorum ve bu sefer sütüm geliyor:))
BEN YILLARDAN BERİ RÜYAMDA HİÇ KENDİ BEBEKLERİMİ HİÇ GÖRMEZDİM
BEBEK GÖRÜRDÜM AMA HEP BAŞKASININ ÇOCUĞU OLARAK GÖRÜRDÜM
BİLİNÇALTIMI BİLMEM AMA SON BİR YILDIR KENDİ BEBEKLERİMİ GÖRDÜM
YORUMLARSANIZ ÇOOOOOOK SEVİNİRİM

nolursunuz benim rüyamı yorumlar mısınız? gerçekten ihtiyacım var..
evvelsi gün hoşlandığım çocukla iş sebebiyle görüşmek zorunda kaldık, o kadar güzeldi ki her şey o gece bir rüya gördüm.
hoşlandığım çocukla hastanedeyiz yanıma daha henüz doğmuş bir kız bebekle geliyor ve ben o esnada o benim kızım diyorum ve kızı elime alıyorum sonra biz bu çocuğu ne yapacağız diye soruyorum o da bilmiyorum diyor bende diyorum ki, ben babama nasıl açıklarım bu durumu bebek sende kalsın deyip rüyadan uyanıyorum nasıl yorumlanır acaba??

Merhaba esmerseker artık tarot veya rüya yorumuna bakmıyor musun ?

sanırım hoşlandığın çocuklar güzel gelişmeler olacak ve seni çok mutlu edecek bu.

Ahanda itiraf ettin iste. Biliyordum, hissediyordum zati ben

seni aklımdan çıkaramıyorum, telden de en son ne zaman çevrim içisin bakıyorum bana yazmamışsan bozuluyorum
benden sonra hayatın yok artık senin ya benimsin ya toprağın, birde kezzap işi var tabi.
akıllı ol dostum

Var sende zaten bir catlaklik

evet evet gecelere kadar yazmandan belli Akilli ol aklini alirim diyosun Ben bilmem beyim bilir bundan sonra

senin yorumunu yapacağım kafam rahat değildi başımdan savmak istemedim.
bu akşam yorumlar özeline atarım :)

Tamam canım çok teşekkür ediyorum şimdiden özelden atarsan dediğin gibi yorumları çok sevinirim tekrardan teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…