Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

selam kızlar:) ben kaçgündür çok karışık rüyalar görüyorum yakınlarımda beni rüyasında görüyorlr son günlerde.. bugün yine toros dağları gibi bi yerdeyiz iki dağın ortası dere ama deniz gibi dere masmavi suyu var dağın bi yamacına ben ateş yakmışım o ateş büyüdü ve bayağı etrafı sarmaya başladı ateş büydükçe ben korkarım ağaçları yakacak büyük yangın çıkacak diye elimde bi bez parçası ile yangını söndürdüm ve dağdan aşağı hızla indim dereden geçtim hızla diğer yamaca çıktım bi anda mekan değişti şuanda yaşadığımız bizim ev ama bizim değilmiş eski sevgilimn eviymiş bahçedeyim sabaha karşı ablamlar alkol alıyorlar benimde morlaim çok bozuk bi tane viskide bana verin derim o sırada eski sevgilimn arkadaşı yanıma geldi ona derdimi anlatırım hiç böyle yapmazdı beni hiç yalnız bırakmazdı şimdi çok değişti beni eve yalnız bıraakıp gidiyor gelmiyor derim oda bana haklısın önceden sana çok ilgiliydi der bende ona zarf atarım hayatından emel eda isiminde kızlar vrmış kim bu kızlar derim (böyle bişey bilmiyorum zarf atıyorum ruyamda) yok öyle kızlar falan der bende konusacagım artık bu böyle olmuyor derim o sırada eski erkek arkadasım bahceye geliyor hemen koştum yanına gittim ama benden kaçarcasına yolunu değiştirdi bende başka bi yoldan karşısına cıkttım fiziki olarak çok farklıydı o değildi yüzü tipi saçları tamamen farklı biriydi senin derdin ne ya derim konusmuyorsun kaçıyorsun kendine çekildin eve gelmiyorsun derim bana derki biraz yürüyelim konuşalım der bahçede yürürken her yer çamurda benim çizmelerim vardı ve çizmelerim çamura girip çıkıyordu sonra bahçede çamurdan halka yapılmıs o halka şeklinin içine karsı karsıya oturduk eski sevgilim bana baktı adeta acıdan kederden feryat edercesine bıktım dedi (benden önce eski bi ilişkisi vardı o kadından bahsederek) o adi kadından bıktım çocuk falan istemiyorum diye bagırmaya başladı ve vucudunu çamura gömdü çıkardı bende ayrılalım bana aldığın alyansı vereyim sana dedim oda hayır ben o alyansı sana şuan için değil gelecek için aldım dedi (bana alyans almış rüyamda) sonra kendi çamurun içine giriyor cıkıyordu benimse sadece ayaklarım çizmelerimin bi kısmı camurun içindeydi....
ayyy çok karışık rüyalar görüyorum :KK43:((( onun şuan içnde bulundugu sıkıntılar negatif enerji olarak banamı yansıyor acaba anlamadım..

esmer_sekerim vaktin olursa falıma bakabilirsen çok sevinirim canım :KK17:

$Fotoğraf0018.jpg
$Fotoğraf0019.jpg
$Fotoğraf0312.jpg
$Fotoğraf0313.jpg

Eklentiler

• $Fotoğraf0024.jpg
    $Fotoğraf0024.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $Fotoğraf0310.jpg
    $Fotoğraf0310.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 63
  • $Fotoğraf0311.jpg
    $Fotoğraf0311.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 83
Bu topicteki herkese merhaba.Birinden haber almak için yapılan"YaHabir Ya Vedud" istiharesini yapan varsa burda paylaşabilirmi?

merhaba esmer kendimi hatırlatayım dedim :KK53:
sanırım müsayit olamadın..ben buralardayım ve senden haber bekliyorum :)

Rüya yorumlar mısınız topic sahibi arkadas ne olur rüyamda annenlerdeyim Ramazan ayı iki kuzenim ikiside evli benim gibi annem onları yemeğe davetetmis hamileler ben şaşırıyorum sonra kuzenlerimden biri sarsılıyor dikkatet dediğimizde bana sen bilirsin diyor düşük tehlikem var diyor sonra odaya gidiyorum yanlarına hic gıtmıyorum onlar gidince annem geliyor zoruna gidiyor dımı diyor hamile olmaları bende üzülüyorum diyip ağlamaya başlıyor soyum kurudu yalnız kalicam bu dünyada diyor bende anne bende üzülüyorum diyorum yapma diyorum sonra bi kutu icinde bej rengi bi tavşan herkes eklemeye korkuyor ben kucağıma alıp seviyorumbide arkamı donüyorum bi bahçe ve bi balkonda siyah bi kedi şeytan diyorum bu şeytan ve ona bağırıyorum senden korkmuyorum dua okumaya başlıyorum o sekilde sıçradım cok karışıkkı bu rüya cok merakettim

Merhabaa
ben rüyamda yakın bi arkadaşımla video izliyoduk,videoda bi anda rüyamda kendimi nişanlıkla gördüm.(sözlüyüm)
ama nişanlığın üst kısmı siyah straplez,altı toz pembe ve çok kabarık.
Ayy ne kadar güzel olmuşsun faln diyo arkaadasım,bende aynı seyı düşünüyorum o anda.
Video ama karsıda oturyorum faln rüya işte.
Sadece bu kadar gördüm
yorumlarsanız sevinirim,teşekkür ederim şimdiden.

Uzun boylu bir erkekten bir paket alıyorsun hediye gibi çok mutlu edecek seni

canım evlimisin bekar mısın bilmyorum sadece gördüklerimi yorumlayacagım bi görüşme çok net falında

bi konuya çok çok üzldüğünü ama bişey yapamadığın çıkmış..sanki bi küsme durumu var 2 kişi çıkmış sürekli seninle iligili konuşan 2 kişi aileye yakın bu kişiler.....dışarıdan size gelecek misafiriniz var....çok özlediğin bi kişiylede görüşmen var belki arkadasındır belki akrabandır bilmiyorum ama net bi şekilde görüşme çıkmış. ....:KK43:( umarım tutarlıdır...hoşçakal canım

çok teşekkür ederim canım yarım daha net eklerim :) bakarsan tabi bakmazsan da canını sağolsun :p

X