-
- Konu Sahibi Cardialgia
rica ederim bende teşekkür ederim
kafanıza taktığınız bu insanın etkisinden kurtulacaksınız. hayatınızla ilgili yeni kararlar alırken iyi düşünün adımlarınızı dikkatli atın, size sadece bakmakla yetinen bu insanların bir zararı dokunamayacak, lakin siz huzursuzsunuz.
yakın bir zaman da güzel bir haberle feraha çıkacaksınız .
Allah hayıra çıkarsın
kızlar benım ruyamıda yorumlayın sıze zahmet.
bu gece rüyamda bi adamla öpüşüyodum. bunu da anneannem bi kaç kişi daha var onların önünde yapıodum. sanırım da adam evlıydı cunku karısı onumuzden geçti adama bir şey sordu sonra uyandım sanırım. ne demek bu. bu arada adam çk yakışıklıydı :)
hayırlı olur ınsalahhguzel yorumla guzel olsun.cok yakıısklı bı adanmla tanısacaksın
merak ettiğiniz şeyler varsa özelime yada buraya yazın detaylı bakalım.Merhaba,
Ben kahveyi içtim ama telvesi az olmuş pek birşey çıkmamışOlmamış derseniz yeniden içerim yarın bakarsınız olurmu?
Eki Görüntüle 833338 Eki Görüntüle 833339 Eki Görüntüle 833340 Eki Görüntüle 833341 Eki Görüntüle 833342 Eki Görüntüle 833343 Eki Görüntüle 833344 Eki Görüntüle 833345 Eki Görüntüle 833346
merak ettiğiniz şeyler varsa özelime yada buraya yazın detaylı bakalım.
ayrıca yorumu burayamı yapayım, özelemi?
surrender erkek arkadaşın varmı senin :26: bir konuda yorum yapacağım da
surrender erkek arkadaşın varmı senin :26: bir konuda yorum yapacağım da
Şekerim bana özelden yazar mısın bi telefondan giriyorumda burdan yazamıyorum mesaj özelden:)
merhabalar esmer şeker.yeğenim çok hasta fırsat bulabilirsen onun içinde bakarmısın?lütfen 5 yaşında ve kötü durumda
ayrıntıları istersen özelden yazabilirim...
Allah acil şifalar versin. tamam özelden yazın herşeyi lakin 1 yada en geç 2 gün içinde bakacağım.
ne yazayım canım özelden :26:
Tarot bakmaya ne zaman başlıcaksın dicektim
bunu konuştuk zaten söz verdiklerim dışında kimseye bakmayacağım bir süre.bu hafta bakmaya başlarım.
Biliyorum şekerim en geç pazartesi dedin ya o yüzden sordum:))