Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

kızlar benım ruyamıda yorumlayın sıze zahmet.

bu gece rüyamda bi adamla öpüşüyodum. bunu da anneannem bi kaç kişi daha var onların önünde yapıodum. sanırım da adam evlıydı cunku karısı onumuzden geçti adama bir şey sordu sonra uyandım sanırım. ne demek bu. bu arada adam çk yakışıklıydı :)

rica ederim bende teşekkür ederim :KK34:

kafanıza taktığınız bu insanın etkisinden kurtulacaksınız. hayatınızla ilgili yeni kararlar alırken iyi düşünün adımlarınızı dikkatli atın, size sadece bakmakla yetinen bu insanların bir zararı dokunamayacak, lakin siz huzursuzsunuz.
yakın bir zaman da güzel bir haberle feraha çıkacaksınız .
Allah hayıra çıkarsın :KK16:

yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.Umarım yorumladığınız gibi olur her şey :KK70: sağlıcakla kalın...

Son düzenleme:
kızlar benım ruyamıda yorumlayın sıze zahmet.

bu gece rüyamda bi adamla öpüşüyodum. bunu da anneannem bi kaç kişi daha var onların önünde yapıodum. sanırım da adam evlıydı cunku karısı onumuzden geçti adama bir şey sordu sonra uyandım sanırım. ne demek bu. bu arada adam çk yakışıklıydı :)

hayırlı olur ınsalahh :KK70: guzel yorumla guzel olsun.cok yakıısklı bı adanmla tanısacaksın :p

Son düzenleme:
$IMG_20131019_213747.jpg $IMG_20131019_213804.jpg $IMG_20131019_213819.jpg $IMG_20131019_213833.jpg $IMG_20131019_213912.jpg $IMG_20131019_213927.jpg $IMG_20131019_213934.jpg $IMG_20131019_213943.jpg

Merhaba,

Ben kahveyi içtim ama telvesi az olmuş pek birşey çıkmamış:KK17:Olmamış derseniz yeniden içerim yarın bakarsınız olurmu?

$fal 1.jpg $fal 2.jpg $fal 3.jpg $fal 4.jpg $fal 5.jpg $fal 6.jpg $fal 7.jpg $fal 8.jpg $fal 9.jpg

merak ettiğiniz şeyler varsa özelime yada buraya yazın detaylı bakalım.

ayrıca yorumu burayamı yapayım, özelemi?

Ruyami yorumlatmak istiyorm kızlar ama ozelden tobiginizi gördüm hangi arkadaş anliyorsa ina yazicam lütfennnnnn

merhabalar esmer şeker.yeğenim çok hasta fırsat bulabilirsen onun içinde bakarmısın?lütfen 5 yaşında ve kötü durumda :KK43:
ayrıntıları istersen özelden yazabilirim...

merhabalar esmer şeker.yeğenim çok hasta fırsat bulabilirsen onun içinde bakarmısın?lütfen 5 yaşında ve kötü durumda :KK43:
ayrıntıları istersen özelden yazabilirim...

Allah acil şifalar versin. tamam özelden yazın herşeyi lakin 1 yada en geç 2 gün içinde bakacağım.

X