Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

$20120906_003542.jpg $20120906_003623.jpg $20120906_003640.jpg $20120906_003658.jpg $20120906_003928.jpg

şimdiden teşekkürler canım :=)

merhaba benimde falımı yorumlarsanız sevınırım konu açmıştım girip bir de siz yorumlarsanız sevınırım yorumlarda okudugm kadarıyla tarot acmıyorsunuz aşk varmı nasıl bırı bır ıp ucu bu eskı dersenız yenı fincan yukleyebılırım ıcıp

şu resim ekleyen iki arkadaş dışında fal bakmayacağım. bunlarada yarın bakacağım. tekrar fal bakmaya başladığımda buradan bildireceğim.

şu resim ekleyen iki arkadaş dışında fal bakmayacağım. bunlarada yarın bakacağım. tekrar fal bakmaya başladığımda buradan bildireceğim.

çok ama çok teşekkür ederim canımmm esmersekerim. allah ne muradın varsa versin.çok sağol gece gece ugrastırdım seni o kadar yazdın ilgilendin <3

Son düzenleme:
çok ama çok teşekkür ederim canımmm esmersekerim. allah ne muradın varsa versin.çok sağol gece gece ugrastırdım seni o kadar yazdın ilgilendin <3

ne demek canım olurmu rica ederim, Allah cümlemizden razı olsun... şimdi baştan savma bakmak istemedim. yarın sakince detaylı bakarım canım. iyi geceler.

Esmer şekerim nasılsın bakalım:)
ben fal için gelmedim halini hatrını sormak için geldim..
Numaramı vermiştim sana ne zaman istersen arayabilirsin..
Malum ben seni arayamıyorum telin kapalı ve numaran değiştiğinden dolayı..
Ben çok iyiyim o eski takıntımı unuttum anladın sen:)
artık sadece kendim varım çalışıyorum çok şükür kendimi kurslara verdim.
Geliştirmek adına şu an daha yeni kayıtlar oluyorum artık daha iyiyim
çok şükür rabbime dualarımı kabul etti.artık sadece kendimi düşünüyorum..
Bunun için bana ne yarıyorsa onları yapıyorum
neyse canım kendine çok iyi bak aramanı beklicem:)

Merhaba damdan düşer gibi daldım topiğinize ama sorduğum 2 kişinin de yorumlayamadığı bir rüyam var onu sorup bir yorum da sizden almak istedim. Rüyamı sabaha karşı bir otel odasında uyurken gördüm.

Rüyamda sevgilimle aynı yerde yatıyoruz ben uzanır vaziyetteyim o ise yatakta oturur konumda gülüp-konuşurken birden üzerime beyaz-gri arası renklerde iki adet güvercin fırlatıyor. Güvercinlerden biri kanatlarını yüzümün önünde son derece hızlı bir şekilde duraksamadan çırparak görüşüme engel oluyor, diğer güvercin ise sağ koltukaltıma girip orada beni gagalayıp gıdıklanmama sebep oluyor. Bir yandan gülüp bir yandan çek şunları diye sinirlenerek yataktan kalkmaya çalışıyorum. Ellerimle güvercinleri uzaklaştırmaya çalışıyorum ama gitmiyorlar. Sevgilim de herhangi bir şey demeden sadece biraz gülerek karşımda oturuyor. Bütün bunlar olurken de rüyamda benim aklımdan geçen tek şey 6 ay kadar önce görüşmelerimizin kesildiği bir zamanlar sevdiğim adamın adı oluyor.

Size zahmet vereceğim ama şimdiden teşekkürler.

Merhaba benim falımı da yorumlar mısınız? o kaba kaba olan şekilleri çok merak ettim.
Yeteneğim olsa ben de size bakardım ama yok ki :26:

Eklentiler

• $Snapshot_20120917_1.jpg
    $Snapshot_20120917_1.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $Snapshot_20120917.jpg
    $Snapshot_20120917.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $Snapshot_20120917_2.jpg
    $Snapshot_20120917_2.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 38
X