Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

23 yaşındayım bekarım izmirde yaşıyorum öğrenciydim hasta olunca yarım kaldı eve kapalıyım 2009dan beri
ben gece geç saatlere kadar oturuyorum uyuyamıyorum canım unutma nolur ben bekliyo olucam şimdiden teşekkür ederim

bende İzmir'deyim gerekirse yüzyüze bir yardımım dokunursa seve seve yaparım canım...

İzmir'in neresindesin?

teşekkür ederim ödemiş'teyim canım artık bi mucize bekliyorum sürekli bir belirsizlik evden biyere ayrılamıyoruz hastane dışında,daha çok beklermiyim acaba ...

Rüyamda bir evdeyım evde benden biraz büyük bir erkek parmağıma yüüzk takıyor bırkaç kişi yemek masasında oturuor o sırada yanlız yüüzk böle çiceklı parmağını oynattıkça sallanan bir yuzuk .Birkaç kişiye gosterıorum öle.Sonra o parmağımdaki yüüzk açılıor ve bileğime doğru zincir hafif kalın bir bilezik yerını alıyor oda öle salanan bişey bende şaşırıorum ama çok hoşuma gıdıyor.Ve rüyam bole bıtıyor devamı yok

esmer şekerim 100yorum yapmadan özel mesaj atılmıyor sana nasıl ulaşabilirim çok önemli lütfen bana cevap ver

esmerşekerim sen çok güzel fal bakıyormussun okuduklarıma göre.sana yalvarıyorum lütfenn banada bakarmısın.benim icin cok ama cok önemli.cevabını bekliyorum

durum ne canım daha doğrusu acil olan ne söyle, ilk fırsatta bakarım

sevdiğim kişiyle aramdaki bir mesele.heryere yazdım ama cevap veren kimse olmadı.buralarda fal baktırabilecegim kimse yok.senin baktıgın fallar dogru çıkıyormus banada bakarsan inan cok mutlu olur sana cok dua ederim.sana mesaj atabilmek icin durmadan yorum yapıyorum saatlerdir 100mesaj hakkını doldurmaya calısıyorum :/

tarot bakmıyorum bir süredir, kahve içip resmini koy ayrıca daha açıklayıcı msj yaz lütfen çok önemli olan neyse ona göre bakayım. biraz kendinden bahset, yarın bakabilirim falına

tarot bakmıyorum bir süredir, kahve içip resmini koy ayrıca daha açıklayıcı msj yaz lütfen çok önemli olan neyse ona göre bakayım. biraz kendinden bahset, yarın bakabilirim falına

tamam özel mesajla yazıyorum 100e tamamladım nerdeyse çok teşekkür ederim.ilgilendiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…