Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

eski erkek arkadasın biraz problemli bi insan sanırım ve takıntılı. siz ayrılalı çok uzun süre olmamış gibi? biraz dengesiz bi kişiliği var sen onu bırakmışsın sevmediğin özelliklerinden dolayı o bunu hazmedememiş. sandığın gibi sana aşık değil aslında sadece hırs ve kişiliğinin getirdiği olumsuz özelliklerden kaynaklanıyo bu davranışları. gözünü korkutmak istemiş pek bişe yapıcak cesareti oldunu sanmıyorum ama bu sürede sen onunla görüşmekle hata yapıyosun yüzyüze görüşmemişsin sanırım ama sana mesaj atarak yada arkadaşlarından ulaşıyo. bu görüşmelerini sana karşı kullanabilir. eline koz verme. kocanın haberi yok sanırım bunlardan o yüzden çok tehlikeli bi durum. bide eşini yeni mi tanıştın 6-7 aylık bi süreç önce?
(canım sadece tahminde bulunuyorum böyle çok zor oluyo =((

canimcim acaba ben ve sevgilimle ilgilisi ne hissediyorsun die sorsa m:KK1:

Merhaba artık anormal olmaya başladığı için sizlere danışmak istiyorum.

Rüyamda : Sürekli her gün erkek bebek görüyorum, başka bir rüyamda yine her gün mutlaka deniz görüyorum. Bazem turkuaz mavi, bazen fırtınalı, bazen durgun, su bazen kötü, bazen güzel oluyor. Ama her gün gördüğüm bu iki şey neye delalet ediyor?

Cevap vericek yok mu yaa :KK43:

canım istersen ben bakmaya çalışabilirim=))

Canım ben şu an çalışmıyorum, birkaç yere başvuru yaptım acaba bana dönüş yapacaklar mı merak ediyorum, açıkçası pek ümidim yok ama tekrar işe dönebilecek miyim :44: Dönersem benim için hayırlı olacak mı mutlu olabilecek miyim? Bi de yakın zamanda hamile kalabilecek miyim, mesela bu yılın sonuna kadar??

bende bu aralr fazla karışık rüyalar görüyorum bu gece bi rüya gördüm yorumlarmısın

şimdi biz annemle bi düğüne gitmişiz orda da takım elbiseli birsürü adam varmış çoğuda ünlü bunlardan biride ünlü bi türkücüymüş çok yakışıklı ama karızmada bişey bu ablasını yollamış bana tanışmak istiyomuş bende istemiyomuşum bi yandanda ünlü ya yakışıklıda içimden de istiyomuşum bide nişanlıyım aynı normal hayatımdaki gibi nişanlımla annemde tutturuyomuş türkücü zengin boşver a.... i diye çevremizde kalabaymış insanların ısrarı annemim ısrarı birazda kendi istediğimle ablasına buluşalım madem gelsin demişim oda arıyo onu işi varmış pazartesi galiba tam hatırlamıyorum buluşalım demiş bende olmaz istiyosa şimdi gelsin demişim anneminde kulağına ben onu başımdan savcam şimdi demişim annemde homurdanmış neyse kalkmışım ben salondan gidicem arkadaşımı görmüşüm beyaz elbiseli sarılmışız konuşmuşuz hemen arka masada da 3 kişi ikisi arkadaşım yanlarına gitmişim hepsi kuma gömülü bi başları elleri dışarda siyah elbiseli arkadaşımın ensesi açık bende bi neşe koşa koşa gidip kızın ensesine patlatmışım yandaki arkadaşım napıyosun oldu gibi kasıntı kasıntı kasmış kendini surat bi karış ensesine vurduğum arkadaş kumdan fırlamış sarılmış bana napıyosun özledim diye neyse anlatmışım durumu bakın sizde görün türkücüyle buşçam diye bide diyomuşum çapkınlık yapçam ağzınızı sıkı tutun bunlar nişanlı olduğumu duymasınlar bunlar doğulu kellem gidiverir diye esprili konuşmuşum onlarda gülmüşler neyse gelmiş çocuk buluşmuşuz ikimizde de yeşil mont varmış fabrikaları mı ne varmış onun içinden geçmişiz plastik fabrikası içinden geçerken aşırı şekerli güzel bi koku varmış çok soğukmuş içersi genizlerimiz yanmış girişte elimize aldığımız içi oyuncak plastik dolu poşetleri çıkışta kenara bırakıp çıkmışız oturmuşuz balkon gibi bi yere iyi anlaşmışız gülerek konuşuyomuşuz güzeldi bu arada elimi tutmaya çalışıyo ben çekiyorum falan sonra bi konu açıldı hatırlamıyorum balkonun kenarındaki taş kalkmış kumu çıkmış onu gösteriyo muş bide borudan sürekli ilaç veriliyomuş su gibi balkona aaa demişim çantamı alayım yerden almışım sandalyeye koymuşum üstüme sağ bacağıma 3 sol bacağıma 1 2 damlamış pantolonumun rengi gitmiş nokta nokta beyaz ben söyleniyomuşum gitti pantonum diye gülmüş bana bende niye gülüyosun yeni aldım ben ama bunu diyomuşum oda üzülme benimde olmuştu ben çok ağlamıştım diye teselli etmeye çalışıyo garibim böyle bitti

bide bundan önce yeşillik bi alanda geziyomuşum şular varmış ara ara temiz olan suya bi dalmışım çıkmışım onu hatırlıyorum falla daha çok şey gördüm ama aklımdan uçtu

ÇOK UZUN OLDU AMA AYRINTILARI ATLAMAMAK İSTEDİM MERAK EDİYORUM NE Kİ BUNUN YORUMU :KK71:

Son düzenleme:
eski erkek arkadasın biraz problemli bi insan sanırım ve takıntılı. siz ayrılalı çok uzun süre olmamış gibi? biraz dengesiz bi kişiliği var sen onu bırakmışsın sevmediğin özelliklerinden dolayı o bunu hazmedememiş. sandığın gibi sana aşık değil aslında sadece hırs ve kişiliğinin getirdiği olumsuz özelliklerden kaynaklanıyo bu davranışları. gözünü korkutmak istemiş pek bişe yapıcak cesareti oldunu sanmıyorum ama bu sürede sen onunla görüşmekle hata yapıyosun yüzyüze görüşmemişsin sanırım ama sana mesaj atarak yada arkadaşlarından ulaşıyo. bu görüşmelerini sana karşı kullanabilir. eline koz verme. kocanın haberi yok sanırım bunlardan o yüzden çok tehlikeli bi durum. bide eşini yeni mi tanıştın 6-7 aylık bi süreç önce?
(canım sadece tahminde bulunuyorum böyle çok zor oluyo =((

Eşimle biz 13 ay önce tanıştık. Ben eskisiyle görüşmüyorum artık. Sadece ortak bir bayan arkadaşımız kaldı görüştüğüm. Ama bazen ona yerimi yurdumu bildirebilir diye eşim de ben de korkuyoruz. O yüzden eşim görüşmemi istemiyor onunla. Sence bu konuda haklı mı? Bir de benim eşimle durumum nasıl olacak? Sürekli eskisi yüzünden tartışıyoruz. Bir de kayınvalidemle aynı evde yaşıyoruz. Evliliğimiz iyi gidecek mi? Maddiyatımla ilgili ne hissettiğini de yazarsan çok sevinirim. Çalışmak istiyorum. Bunlar benim sıkıntılarım.
Çok çok teşekkürler yorumun için.

Eşimle biz 13 ay önce tanıştık. Ben eskisiyle görüşmüyorum artık. Sadece ortak bir bayan arkadaşımız kaldı görüştüğüm. Ama bazen ona yerimi yurdumu bildirebilir diye eşim de ben de korkuyoruz. O yüzden eşim görüşmemi istemiyor onunla. Sence bu konuda haklı mı? Bir de benim eşimle durumum nasıl olacak? Sürekli eskisi yüzünden tartışıyoruz. Bir de kayınvalidemle aynı evde yaşıyoruz. Evliliğimiz iyi gidecek mi? Maddiyatımla ilgili ne hissettiğini de yazarsan çok sevinirim. Çalışmak istiyorum. Bunlar benim sıkıntılarım.
Çok çok teşekkürler yorumun için.

bayan senin arkadsın sanırım canım(kendini sana daha yakın hissediyo) eski erkek arkadasınla çok samimi değil. eski erkek arkadasın senden haber almak için o arkadasına yakın davranıyo olabilir. arkadasının yerini söylemek gibi riskli bir şey yapıcanı zennetmiyorum ama kafası çok karışık şuan çok arada kalmış. kestirip atamıyo eski erkek arkadasının sorularını. sanırım şuan çok samimi değilsiniz seninde kafanda arkadasınla ilgili sorular var o yüzden bi süre uzak kalıp değerlendirmen daha doğru olabilir. erkeğin de bişey yapıcanı zannetmiyorum senden çok eşine karşı bi öfkesi var.bi süre arkadasınla görüşmezsen kız senden haber alamadı için ona da haber veremicektir böylece kız arkadasının peşini bırakır. ayrıca eşine söylemekle çok doğru bişey yapmışsın.
kayınvalidenle oturdunu söylemişsin sanırım bu senin kendi tercihin değildi. eşinin ısrarlıyla oldu sende kıramadın. ama şuan kafan karışık ara ara azda olsa pişmanlık duyuyosun. şuan çok yeni evliliğin o yüzden kayınvalidenden yana sıkıntı yaşıcanı sanmıyorum. evin düzeniyle ilgili bazen sorun yaşıyosunuz. işine biraz fazla karışıyo olabilir. alttan almaya çalış.
madiiyatla ilgili sıkıntınız var sanırım eşini senden daha çok yıpratıyo bu durum. ama sana pek yansıtmamaya çalışıyo tüm sorumluluğu kendi üstüne almış. çalışma konusuna eşin sıcak bakmıyo gibi hissediyorum ama sana çalışma da dememiş. eşin anlayışlı biri şuanki problemleriniz geçici sen paniğe kapılmışsın tüm bu sorunlar yüzünden biraz sakin olmaya çalış eşine güven sabırlı ol. ilerde evini ayırmak istiyosun bunu şuan eşinle paylaşma zamanını bekle.

kızlar topik benim topiğim değil o yüzden konu sahibi arkadaşa saygısızlık yapmak istemiyorum kusura bakmayın ne olur.

ozgeeee nolur banada baak ya kafam çok karısık eski sevgilimle ilgili nolur sence bi durum varmış sölemio su anda sölicem dedi hem barısmak istio hem tuhaf davranıo ztn kendide tuhaftır hissttklerini yazzr mısın banada acaba lütfeeeeeeeen

canım topiniğini şimdi sayende gördüm bende tarot baktırmak isterim yardımcı olursan sevinirim..:KK69:

ben ilk sayfadaki arkadaş 6.5aylık doğurdu mu onu merak ettim:97:
bi de hayattt beni nedeen yoruyosuuuun bi bakarmısın acaba nerde bi yamukluk var

merhaba benim de aklıma bebeğimle ilgili bir şey takıldı sağlık problemi ama kesin bir şey belli değil..acaba bu konuyla ilgili birşeyler hisedebiliyor musun..avatardaki bebeğim ve ben...olumlu mu olumsuz mu sence sonuç...

Topiğe kimse uğramıyor sanırım ama bana da bi tarot açarsan çok sevinirim canım
Eşimle sorunlar yaşıyoruz düzelecek mi merak ediyorum

X