Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

yeniden bakmaya başladığına göree ne bilgisi vermemz gerekior söylermsn ltfen esmersekerrrmmm uzun zmndr bkliormm

kızlar kusura bakmayın ayağımı burktum ve şuan bayağı sancı çekiyorum. bugün 2 kişiye bakacağım.

esmer bende bekliyorum:86: sabırsızlıkla..........:84::KK4:

merhaba ikiz, hayalini kurduğun ve gerçekleştirmek istediğin bir takım gereklilikler var. 1 kişiden alacağın destekle bir hayalini gerçekleştireceksin.

alacağın sevinçli haber seni çok mutlu edecek, bazı konularda kararsız kalsan da sonuç senin için iyi olacak. çevrende bir olaya karşı sessiz kalmışsın.

bir araba, eşya ( maliyeti büyük) gördüm. para yönünden rahatlayacağın bir döneme girecek. beklediğin haberleri kısa zamanda olumlu bir şekilde alacaksın.

herşey gönlünce olsun...

merhaba ikiz, hayalini kurduğun ve gerçekleştirmek istediğin bir takım gereklilikler var. 1 kişiden alacağın destekle bir hayalini gerçekleştireceksin.

alacağın sevinçli haber seni çok mutlu edecek, bazı konularda kararsız kalsan da sonuç senin için iyi olacak. çevrende bir olaya karşı sessiz kalmışsın.

bir araba, eşya ( maliyeti büyük) gördüm. para yönünden rahatlayacağın bir döneme girecek. beklediğin haberleri kısa zamanda olumlu bir şekilde alacaksın.

herşey gönlünce olsun...

ağzına ,gönlüne sağlık canım..:KK64:....çok sağol ,çok güzel şeyler söylemişsin.inşaallah canım benim...............:KK19:

esmer şekerim selam:KK3:bi rüya gördüm anlamı varsa yorumlar mısn?
bugün rüyamda eski arkadaşlarımdan birinin evindeyim ev dışardan normal bi apartman ama içi çok eski.mutfağı falan eski köy evleri gibi arkadaşımın kız kardeşide var 5 6 yalarında kız çocuğu esmer kıvrcık uzun saçlı,tombul yanaklar al al:KK1:birlikte oynayalım diyorum kızı oyalamak istiyorum ama soğuk davranyo.sonra ben eve giriyorum yine bakıyorum eski erkek arkadaşım var birlikte yaprak sarmas yapcakmışz o yaprakları haşlıyo bende içini hazılıyorum:KK1:

ailenizde sıkıldığınız bazı konulardan feraha çıkacak. iş ve beklentilerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız, bu konuda birisinden destek görebilirsiniz. bu duruma ailenizde sevinecek.
hayırlı olsun.

:KK70:

Teşekkür ederimmm,umarım yorumunda ki gibi güzel şeyler olur..

Esmercim beni atlamışın ama :KK43: şuan karşında hemiş bi bayan var:) mümkünse bi cinsiyet tahmini alsam:))

canım bilgilerimi yazmıştımm şuan tatildeyim yokluyorum burayı sürekli ve merakla bekliyorum.

esmer şekerim kusura bakma rahatsız ediyorum tekrar..ama benim babam biraz rahatsız,4-5 aydır yatıyor...dün gece rüyasında emekli olduğu işyerine gitmiş..vede orda bir sürü et görmüş(hayvan) vede ordaki arkadaşları ordaki etlerin bir kısmıyla lahmacun falan yaptırmışlar..ama çok fazla et görmüş........yorumlarsan sevinirim....yoksa canın sağolsun......

Ben de sıraya girmek istiyorum. Özelden bilgilerimi atıyorum şimdi.

adım handan. 20.03.77 doğumlyum. aşk hayatım için bakarmısın..bekarım..

bende tarot için sıraya girdim.. sormak istediğimi özelden gönderdim..

Bir çok kişi istiyor ama esmer buna rağmen baştan savma bakmıyor tarota.. o yüzden kendisine kocaman bir alkış :KK19:

kimse alınmasın darılmasın sitem etmesin kızcağıza :KK69:

esmer_ şekerim bende sıraya girmek istiyorum ..8 senedir evliyim bebek özlemi çekiyorum bebeğim olacakmı çok merak ediyorum :KK49:adım nurcan ,15.05.1984 doğumluyum
şimdiden yorumun için teşekkürler :KK16: :KK16: :KK16:

canım bende sıraya girmek istiyorummm. 2 senedir evliyim eşimle sürekli kavga ediyorum 2 kere kadın hastalıklarından ameliyat oldum bebeğim olacak mı acaba şimdiden çok teşekkür ederimmm:KK17::KK17::KK17::KK16::KK16::KK16::KK16:

esmersekerim müsaitsen bana cvp yazabilirmisin herzaman burda olamıorumdaaa

özelden bilgileri atıyorumm bendee :KK66:

anneee iyi olacak hastanin ayagina doktor gelirmis :nazar:bende istiyorum bende :90:ben cok zor bi sinav maratonun icerisindeyim acaba basarabilcekmiyim diye sorcaktim hepsi sinavlairmi alip mezun olabilcekmiyim bu yil temmuz sonuna kdr hersey bitecek mi eylule kalmadan:)9 ekim 1986 dogumluyum (bulgaristan)( ayy cok heyecanlandimm kesin kotu biseyler cikcak falimdaa ) ve boyle bi topik actigin icin cok tesekkurler :nazar:

bende hala bekliorummmm nezaman sıra bize gelceeek

çok guzel bır konu arkadasım emegıne saglık.....benımde su sıralar saglık problemlerım var ve ne olacagını merak edıyorum bana da fal bakabılırmısın canım....:KK71:

Canım banada bakarmısın tarot

ya birde ben rüyamda çok kedi görüyorum manası ne acaba.bugece annemle yemek yiyoduk.kediler içeri girdi.annem hepsini kovdu

bende bende bende

sizden sonra da ben vardımmmm bendee bekliyorummmm :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Geçmiş olsun banada torot bakarmısın:KK61:

aaaa bende istiorummm lütfenn napmam gerekiyo bi bilgi felan veriyomuyuzzz :26:

Esmercim beni atlamışın ama :KK43: şuan karşında hemiş bi bayan var:) mümkünse bi cinsiyet tahmini alsam:))

canım bilgilerimi yazmıştımm şuan tatildeyim yokluyorum burayı sürekli ve merakla bekliyorum.

bende baktırmak istiyorum tarot ne yapmam gerekiyor acaba :KK17:

şimdilik bu kadar :44: hepinize bakacağım ilk 3 sıradan başlayarak ilerleyeceğim.
kusura bakmayın inanın bende iyi değilim, elimden geleni yapmaya çalışacağım.

:85:

Bende bu geceki rüyamdan bahsetmek istiyorum. Rüyamda eski sözlümü gördüm. Tekrar annesiyle babasiyla beni istemeye gelmisler. Ailemi ikna etmisler ama ben istememedim sonra gittiler ve biz onlari ugurladik ve bana bakisi kizgin ve kirgindi. Hatirlayabildigim bu kadarcik...Seni seviyorum esmer_sekerim :KK19:

esmer şekerim kusura bakma rahatsız ediyorum tekrar..ama benim babam biraz rahatsız,4-5 aydır yatıyor...dün gece rüyasında emekli olduğu işyerine gitmiş..vede orda bir sürü et görmüş(hayvan) vede ordaki arkadaşları ordaki etlerin bir kısmıyla lahmacun falan yaptırmışlar..ama çok fazla et görmüş........yorumlarsan sevinirim....yoksa canın sağolsun......

merhaba canım, babanın biraz daha sıkıntısı devam edebilir ama geçecek. bir hayır işleyin babanın hayrı olsun bu.

Allah acil şifalar versin...

X