- 8 Şubat 2008
- 291
- 28
- 643
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #17.941
yani Efsun hatun da iade imi istediniz?Ben de oyumu Efsun Hatun dan yana kullanıyorum
Olumsuz yorum aldığı için riske girmek istemiyor olabilir.Deva güneş
Memnun kalmis demek istiyorKızlar Efsun
yani Efsun hatun da iade imi istediniz?
:) baktım listemdeyms bi kere baktirmisim çok pembe gelmiş bana :))Memnun kalmis demek istiyor
Namastaya sakin bakma bana sallamisdi cok sacma bi faldiYa lütfen birini önerin nolur gül demir mi namaste mi duygu deniz mi Efsun hatun mu
Olumsuz mı konuştu canım? Çok kişi sana olumluydu patladı galiba dimi?Namastaya sakin bakma bana sallamisdi cok sacma bi faldi
Ya bende olumsuzda olumluda konusan oldu ne olumlu ne olumsuz daha hic bise yok ordata artik birninden birinin fali ciksada kurtulsam namasta tam sallamisdi ama cicekci biriyle gördü beni ne cicegi yaOlumsuz mı konuştu canım? Çok kişi sana olumluydu patladı galiba dimi?
Deva gunes benceYa lütfen birini önerin nolur gül demir mi namaste mi duygu deniz mi Efsun hatun mu
Tamam söyle begendinmi diye?Efsuna gönderdim
Nasil yani ? Iyi dilmiyei efsun?Başka kim çok iyi çıldırdım teyit ettirmem lazım
Namaste. En azindan Efsun gibi pembeci degilBaşka kim çok iyi çıldırdım teyit ettirmem lazım
Ya ben hic begenmemistim onu yaNamaste. En azindan Efsun gibi pembeci degil
Umut satıyorlar. Baktırmayın bence.Kızlar efsuna 2 kere baktirmisim Aralık bitmeden barışma yılbaşında çok büyük supriz yapacak vs demiş 2. dinlemedim bile ..pespembe maalesef
Banada surekliiii pespembe bir tablo cizip duruyo. Artik insafa gelir belki diye olumsuza acigim ustune basa basa soyluyorum. Ahu’da Efsun’da gelecek diyip duruyolar. Hemde aylardir!Kızlar efsuna 2 kere baktirmisim Aralık bitmeden barışma yılbaşında çok büyük supriz yapacak vs demiş 2. dinlemedim bile ..pespembe maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?