• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Efsun bı kadinin olduğunu söylemişti hatta dinledim harf falan vermiş kız doğru bilmiş ama ciddi adımlar olacağıni söylememiş elenayi şimdi dinledim oda olumsuz konuşmuş hayret tepki vermemişim kadına 😂 heralde çok aktif olmuyo ya ondan 🤭 bilmiş hayatinda biri var ama aşık değil ilerisi olur mu bilmem demiş sonuçta birinin olduğunu görmüş amaaannnnn sinirim bozuluyo baktıkça kizlar ben biraz depresyona giriyorum musadenizle, arada böyle önemli şeyler olursa yazarım dikkat edin kendinize 💐

Haklısınız. Olumsuzu duymaya tahammülümüz yok. Uygulamayı sildim. Umarım bu bataklıktan tamamen kurtulurum .
Oysa ben pembe tablo cizmeyin,bu sefer umutlaniyorum ve çıkmayınca hüsrana uğruyorum, neyse o diye göndermiştim Gül Demir e ve diğerlerine, öyle dememe rağmen tamamen pembeydi, cikmadi.

Efsun bı kadinin olduğunu söylemişti hatta dinledim harf falan vermiş kız doğru bilmiş ama ciddi adımlar olacağıni söylememiş elenayi şimdi dinledim oda olumsuz konuşmuş hayret tepki vermemişim kadına 😂 heralde çok aktif olmuyo ya ondan 🤭 bilmiş hayatinda biri var ama aşık değil ilerisi olur mu bilmem demiş sonuçta birinin olduğunu görmüş amaaannnnn sinirim bozuluyo baktıkça kizlar ben biraz depresyona giriyorum musadenizle, arada böyle önemli şeyler olursa yazarım dikkat edin kendinize 💐
Senin adina cok üzüldüm ama bi yandanda sevindim en azindan demeki görenlerde varmis diye düsünüyorum

Hayatinda biri peki varmi eminmisin?

1500 kredim hesapta kaldı onu da kullanıp bırakmak istiyorum var mı öneriniz? Elif kayaya baktırıo beğenmedim iade istedim

Back