- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #17.921
Yok canım olumsuz bişey demiyorum aslında ayrıldığımız zamanı nasıl ayrıldığımızi hala sevip sevmediğini falan....Fal atarken, soru kismindan cok detay veriyormuydun? Durumun olumsuzlugunu yansitiomuydun sorularina mesela?
AnladimYok canım olumsuz bişey demiyorum aslında ayrıldığımız zamanı nasıl ayrıldığımızi hala sevip sevmediğini falan....
Efsun hatuna baktirmismiydin? Yada elana günceYok canım olumsuz bişey demiyorum aslında ayrıldığımız zamanı nasıl ayrıldığımızi hala sevip sevmediğini falan....
Oysa ben pembe tablo cizmeyin,bu sefer umutlaniyorum ve çıkmayınca hüsrana uğruyorum, neyse o diye göndermiştim Gül Demir e ve diğerlerine, öyle dememe rağmen tamamen pembeydi, cikmadi.Haklısınız. Olumsuzu duymaya tahammülümüz yok. Uygulamayı sildim. Umarım bu bataklıktan tamamen kurtulurum .
Senin adina cok üzüldüm ama bi yandanda sevindim en azindan demeki görenlerde varmis diye düsünüyorumEfsun bı kadinin olduğunu söylemişti hatta dinledim harf falan vermiş kız doğru bilmiş ama ciddi adımlar olacağıni söylememiş elenayi şimdi dinledim oda olumsuz konuşmuş hayret tepki vermemişim kadınaheralde çok aktif olmuyo ya ondan bilmiş hayatinda biri var ama aşık değil ilerisi olur mu bilmem demiş sonuçta birinin olduğunu görmüş amaaannnnn sinirim bozuluyo baktıkça kizlar ben biraz depresyona giriyorum musadenizle, arada böyle önemli şeyler olursa yazarım dikkat edin kendinize
Hayatinda biri peki varmi eminmisin?Efsun bı kadinin olduğunu söylemişti hatta dinledim harf falan vermiş kız doğru bilmiş ama ciddi adımlar olacağıni söylememiş elenayi şimdi dinledim oda olumsuz konuşmuş hayret tepki vermemişim kadınaheralde çok aktif olmuyo ya ondan bilmiş hayatinda biri var ama aşık değil ilerisi olur mu bilmem demiş sonuçta birinin olduğunu görmüş amaaannnnn sinirim bozuluyo baktıkça kizlar ben biraz depresyona giriyorum musadenizle, arada böyle önemli şeyler olursa yazarım dikkat edin kendinize
Byv mars a baktırmış mıydın ydın? O da mı pembeye bağladı?Oysa ben pembe tablo cizmeyin,bu sefer umutlaniyorum ve çıkmayınca hüsrana uğruyorum, neyse o diye göndermiştim Gül Demir e ve diğerlerine, öyle dememe rağmen tamamen pembeydi, cikmadi.
Yok ona baktirmadim.Byv mars a baktırmış mıydın ydın? O da mı pembeye bağladı?
Burayı okuyorsa bilecekYok hiç ona bajtiramadim eminim , kesin var.... Bu hafta bide Mars'a giderim bakalım bilecek mi soylerim size baktirirsam
Kız detay vermem hayatında biriBurayı okuyorsa bilecek
O kadar düşünüyorum kız merak etme söylemem hayatında biri var diye bakalım bilecek miBurayı okuyorsa bilecek
Deva güneş1500 kredim hesapta kaldı onu da kullanıp bırakmak istiyorum var mı öneriniz? Elif kayaya baktırıo beğenmedim iade istedim
Enerjisi uymadığı için iade ediyor maalesefKız detay vermem hayatında biri
O kadar düşünüyorum kız merak etme söylemem hayatında biri var diye bakalım bilecek mi
Beni bunca zaman kimse reddetmedi ya Allah Allah oda tuhaf bı tecrübe olur yazarımEnerjisi uymadığı için iade ediyor maalesef
Bana da öyle yaptıEnerjisi uymadığı için iade ediyor maalesef
Mars mı?Bana da öyle yaptıhayır neyin uyuşmazlığı onu da anlayamadım
Deva güneşMars mı?
Ben de oyumu Efsun Hatun dan yana kullanıyorum1500 kredim hesapta kaldı onu da kullanıp bırakmak istiyorum var mı öneriniz? Elif kayaya baktırıo beğenmedim iade istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?