- 19 Ekim 2024
- 330
- 340
- 18
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #17.961
Efsun kartlarin yorumundan yurucek birisi degil aslinda. Durugorusu efsodur. Enerjiler uyumlanmamis demekkiEfsun çok kötüydü sadece kartların anlamlarını açıklamış partnerimle ilgili anlattığı hiç bir şey doğru değil
Kac aydir beklemedesinBanada surekliiii pespembe bir tablo cizip duruyo. Artik insafa gelir belki diye olumsuza acigim ustune basa basa soyluyorum. Ahu’da Efsun’da gelecek diyip duruyolar. Hemde aylardir!
Agustosdan beri baktiriyorum. Eylulde gorusmustuk en son.Kac aydir beklemedesin
Baktirma bekle ozaman cok üst üste baktirinca iyi degil diyolarAgustosdan beri baktiriyorum. Eylulde gorusmustuk en son.
Yani ben melek karaya baktirmisdim hic birsey dememisdim karsi tarafi tam olarak anlati ama bilmiyorumYani söyledikleri ile yaşadıklarım çok alakasız başka kimi önerirsiniz kızlar
Evt azalttim artik. Forum pek yardimci olmuyo bu konuda amaBaktirma bekle ozaman cok üst üste baktirinca iyi degil diyolar
Evt azalttim artik. Forum pek yardimci olmuyo bu konuda amadireniyorum
Kac kisiye baktirdinEvt azalttim artik. Forum pek yardimci olmuyo bu konuda amadireniyorum
Ohoooo listeyi yazsam bitmez. Mrk ettiklerini sorabilirsin. Ama aralik ayindan itibaren hepsi patladi bende ztn:)Kac kisiye baktirdin
Baktırdıklarının içinde en azından en iyisi hangisiydi en beğendiğin çıkmasa bile vadesiOhoooo listeyi yazsam bitmez. Mrk ettiklerini sorabilirsin. Ama aralik ayindan itibaren hepsi patladi bende ztn:)
Ahu ve Namaste. dunde tekrardan Sibel Avciya attim, begendim. Elena derdim ama sonradan bende buyuk celistiBaktırdıklarının içinde en azından en iyisi hangisiydi en beğendiğin çıkmasa bile vadesi
Denedin mi bilmiyorum ama Duygu Deniz Ahu Yaldız ben sadece ikisine baktırıyorum. Çoğuna baktırdım hepsi patladıYani söyledikleri ile yaşadıklarım çok alakasız başka kimi önerirsiniz kızlar
Bana çıkmamıştıİlke şaşmazlara baktıram var mı? Nasıl sizce?
Arkadaşımla hemen hemen aynı fali atmisti iade istemistim iade ettilerİlke şaşmazlara baktıram var mı? Nasıl sizce?
AhuDuygu deniz mi Ahu yaldız mı kızlar acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?