• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kimlere bakdirdin baska
Saymakla bitmez ama burada ismi geçen bir kaç yorumcuyla ilgili yorumlarımı paylaşayım;

Binnazda Zişan Işık(1-2 sene vade verdi karakter analizi doğru)
Fal sepetinde Duygu Aura(Pek uyumlanamadım fazla hayal içeriyor yorumu)
Deva Güneş( Spesifik bir konuda öngörüsü doğru çıktı)
Elena Günce( Karakter analizi doğru ama gelecekle ilgili çok emin olamadım söylediklerinden)

Saymakla bitmez ama burada ismi geçen bir kaç yorumcuyla ilgili yorumlarımı paylaşayım;

Binnazda Zişan Işık(1-2 sene vade verdi karakter analizi doğru)
Fal sepetinde Duygu Aura(Pek uyumlanamadım fazla hayal içeriyor yorumu)
Deva Güneş( Spesifik bir konuda öngörüsü doğru çıktı)
Elena Günce( Karakter analizi doğru ama gelecekle ilgili çok emin olamadım söylediklerinden)
Elena nededi mesela dönecekmi dedi

Elena nededi mesela dönecekmi dedi
Evet iletişime geçecek demişti ama benim sorduğum kişiyle aramda sevgililik durumu olmamıştı henüz ama sanki uzun süredir birlikteymişiz ve bana aşıkmış gibi anlatmıştı. Herif biz konuşmayı bırakır bırakmaz tanışma uygulamasından birini buldu bile belki ona aşıktır hahahah

Kızlar meleğe alaca peraya efsuna baktırdım ya 1 aylık tanıdığım adamla beni evlendirdiler ilişkiyi 1 seneye çevirdiler en tutarlısı sadece filizdi aşırı kötü hele alacayı dinleyemedim bile 5. Dk kapattım
Ay bendede Alaca Peranin ilk fali harfi harfine cikmisti 🫣 tanisacagim cocugun ismindeki harfleri, burcunu, tanisacagimiz yeri, nisanlanacagimizi hepsi cikmisti… ikinci fali cikmadi ama🥲

Back