- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.001
Byv indirim varmış öneriniz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merve mervelimi?Fal sepetinde baktırdım geçen 1500 kredim var diye geçmiş ve anlık durumu bayağı iyi bildi
Mars, Fama ve Medyum ElifByv indirim varmış öneriniz var mı
Kimlere bakdirdin baskaMars’a baktırdım şimdi ilk defa bir yorumcu dönmeyecek dedi :) Diğer tüm platformlardan baktırdıklarım iletişime geçecek derken sanki aradığım cevap buymuş gibi inandım hahaha
Saymakla bitmez ama burada ismi geçen bir kaç yorumcuyla ilgili yorumlarımı paylaşayım;Kimlere bakdirdin baska
Elena nededi mesela dönecekmi dediSaymakla bitmez ama burada ismi geçen bir kaç yorumcuyla ilgili yorumlarımı paylaşayım;
Binnazda Zişan Işık(1-2 sene vade verdi karakter analizi doğru)
Fal sepetinde Duygu Aura(Pek uyumlanamadım fazla hayal içeriyor yorumu)
Deva Güneş( Spesifik bir konuda öngörüsü doğru çıktı)
Elena Günce( Karakter analizi doğru ama gelecekle ilgili çok emin olamadım söylediklerinden)
Evet iletişime geçecek demişti ama benim sorduğum kişiyle aramda sevgililik durumu olmamıştı henüz ama sanki uzun süredir birlikteymişiz ve bana aşıkmış gibi anlatmıştı. Herif biz konuşmayı bırakır bırakmaz tanışma uygulamasından birini buldu bile belki ona aşıktır hahahahElena nededi mesela dönecekmi dedi
Arya çiçek bana 3 _4 yıl önce öyle güzel,öyle pembe sallamiştı ki ,çıkmadı tabiiKızlar Arya Çiçek olumsuzu söylüyor mı?
Ay bendede Alaca Peranin ilk fali harfi harfine cikmisti tanisacagim cocugun ismindeki harfleri, burcunu, tanisacagimiz yeri, nisanlanacagimizi hepsi cikmisti… ikinci fali cikmadi amaKızlar meleğe alaca peraya efsuna baktırdım ya 1 aylık tanıdığım adamla beni evlendirdiler ilişkiyi 1 seneye çevirdiler en tutarlısı sadece filizdi aşırı kötü hele alacayı dinleyemedim bile 5. Dk kapattım
EvetMerve mervelimi?
Gercekdenmi ne oldu sorna nisanlandinmi gercekden o cocuklaAy bendede Alaca Peranin ilk fali harfi harfine cikmisti tanisacagim cocugun ismindeki harfleri, burcunu, tanisacagimiz yeri, nisanlanacagimizi hepsi cikmisti… ikinci fali cikmadi ama
Evet öyle oldu ama suan mutlu degiliz maalesefGercekdenmi ne oldu sorna nisanlandinmi gercekden o cocukla
Bi daha baktırdım baya kötüydü bu sefer üst üste baktırmamak mı lazım nedir
Değmez. 2022 de 2 defa atmışım, kadın resmen masal anlatmış bana ve haliyle patladıFulya nas’a hiç baktırmamışım. Nasıl sizce fiyatı çok yüksek değer mi?
Patladi cok pembeciFulya nas’a hiç baktırmamışım. Nasıl sizce fiyatı çok yüksek değer mi?
Dün Arya Çiçek’e baktırdım falsepetinde, okadar çok detay bildi ki çok şaşırdım. Benim durum baya spesifik ama kadın hepsini bildi ve asla pembeci değildiGeçmişi ve anı gerçekten biliyor dediğiniz biri var mı ? Herhangi bi platformda