- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.841
Ben destan gibi yazıyorum ya, niye böyle yapıyorum bilmiyorum :/ tutamıyorum kendimi.Ben asla soru sormam. Öyle anlıyorum hisli mi değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben destan gibi yazıyorum ya, niye böyle yapıyorum bilmiyorum :/ tutamıyorum kendimi.Ben asla soru sormam. Öyle anlıyorum hisli mi değil mi
Ay yok ben hiç bişey demiyorum, bazi falcılar mesela kendiliğinden ‘aranızda iletişim yok X ay’dan beri’ falan ozaman anlıyorum işte hisli olduklarınıBen destan gibi yazıyorum ya, niye böyle yapıyorum bilmiyorum :/ tutamıyorum kendimi.
Bende oleydim baslarda. Akillandim artikBen destan gibi yazıyorum ya, niye böyle yapıyorum bilmiyorum :/ tutamıyorum kendimi.
Ugrasmiyorum sonucda iletisim olmus bosver vadesiniGüzelim sen niye benimle uğraşıyorsun :) cidden yapma artık. Olanı olduğu gibi söyleyeceğiz ki insanları yönlendirelim. Çıkmadı demiyelim mi?
Nekadar iletisim yokdu sizde sorabilirmiyim?Bana anda iyiydi ve yakın geleceği bildi ama benim sürecim uzun bir süreç. Ailevi sorunlar var arada. O nedenle deneyip kendinle ilgili karar verebilirsin.
2.5 ay yaklaşıkNekadar iletisim yokdu sizde sorabilirmiyim?
bize patlamayan Lazım:)Anda gecmiste efsodur ama vadeleri hep patliyo bende:))
bende öyle yapıyorum çok soru sorunca hikaye çıkıyor tabi..Ben destan gibi yazıyorum ya, niye böyle yapıyorum bilmiyorum :/ tutamıyorum kendimi.
ben ve 2 arkadaşım denedik, baktım şimdi siz sprunca mayıs ayındaymış. saçma sapan bir faldı benimki.kimseye bir şey bilemedi zaten ama herkese aynı şeyi de demedi. bir de hızlıca yazılmış cevaplar geldi yani kopyala yapıştır olduğu belli. bana yok ilerde çok kötü bir şey olacak aldatma mı ne ama detay için bir şey diyemem hocamız var danışalım mı yazdı, daha cevap yazamadan bir anda buyur ben hoca ne istersin dedidedim ben hoca falan sormadım ne alaka, yeter bu fal:) yani bedava diye denemek isterseniz buyrun tabii,eğlence olur.Instagramda astrolog Miraç diye birini gördüm keşfette. Yüzbinlerce takipçisi var,ücretsiz kahve falı bakıyormuş her gün.Cok fazla öven yorumlar yapmışlar, deneyen, ya da gören oldu mu aranızda?
Pazarlama stratejisi diye düşündüm ben de.Hic gerek yok .ben ve 2 arkadaşım denedik, baktım şimdi siz sprunca mayıs ayındaymış. saçma sapan bir faldı benimki.kimseye bir şey bilemedi zaten ama herkese aynı şeyi de demedi. bir de hızlıca yazılmış cevaplar geldi yani kopyala yapıştır olduğu belli. bana yok ilerde çok kötü bir şey olacak aldatma mı ne ama detay için bir şey diyemem hocamız var danışalım mı yazdı, daha cevap yazamadan bir anda buyur ben hoca ne istersin dedidedim ben hoca falan sormadım ne alaka, yeter bu fal:) yani bedava diye denemek isterseniz buyrun tabii,eğlence olur.
Cicek Çelen pembe tablo gibi ama Aybüke"ye baktirmadimKızlar Çiçek Çelen mi yoksa Aybüke Yılmazdoğan mı?
Pembe tabloları sevmeyizCicek Çelen pembe tablo gibi ama Aybüke"ye baktirmadim
yok bacım yok düzgün fal bakan yok maalesef..terapi işteekim yada kasımda byv gökçe aman çok iyi çok harika diyenlerin gazına gelip baktırmıştım bilgi vermeden baktırın bilgi vermeyince en ufak şey görmüyor. ben bilgi vermedim ve önümüzdeki altı ay sevgilinle her şey harika mükemmel aranızdaki sevgi saygı artacak filan diye saçma sapan pembe cümlelerle doldurdu. sonra her şey hızlı gelişti ve bende sevgi saygı kalmadı konuşmuyoruz. şimdi özelde gökçeyi soran olunca burdan da yazmak istedim
yok bacım yok düzgün fal bakan yok maalesef..terapi işte
Bana da gerçek dışı bir fal baktı. Pembe tablo çiziyor. An’ı bile bilmiyor. Tavsiye etmiyorum.ekim yada kasımda byv gökçe aman çok iyi çok harika diyenlerin gazına gelip baktırmıştım bilgi vermeden baktırın bilgi vermeyince en ufak şey görmüyor. ben bilgi vermedim ve önümüzdeki altı ay sevgilinle her şey harika mükemmel aranızdaki sevgi saygı artacak filan diye saçma sapan pembe cümlelerle doldurdu. sonra her şey hızlı gelişti ve bende sevgi saygı kalmadı konuşmuyoruz. şimdi özelde gökçeyi soran olunca burdan da yazmak istedim
bu forumda 1.2 kişi bilir bağımlı haldeyim ama çevrem çok iyi bilir neredeyse tüm maaşım gidiyor akıl mantık işi değil bu biliyorum hayatım da herseye mantıklı düşünen ben tek zaafım ama oda neden tek bi kişiye anlatmam çevremden arkadaşlarımdan bahsediyorum herhalde ondanbaşka baktırdığım iki kişi ilişkimde sorun filan görünce yeni birini ararken gökçe çok iyidir dediler denedim. söylediğinin bu kadar tersi çıkan birini ilk kez gördüm. altı ayınız harika mükemmel dedikten iki ay sonra ayrılmak nerden baksan trajikomik
Bana da yeni tanışmış gibi yorumlamıştıBana da gerçek dışı bir fal baktı. Pembe tablo çiziyor. An’ı bile bilmiyor. Tavsiye etmiyorum.