- 10 Mart 2019
- 98
- 68
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.761
kime baktırdınBu fallat yuzunden adamin pesine dustum. simdi hic kaybetme korkusu yok. kullaniyor beni suan. onceden benden korkardi. simdi umrunda degilim. bu umut tuccarlarinin Allah belasini versin. hepsi beni evlendirdi ama adam yuzume bakmiyor artik
Bekle bellinolmaz simarmisdir belkideBu fallat yuzunden adamin pesine dustum. simdi hic kaybetme korkusu yok. kullaniyor beni suan. onceden benden korkardi. simdi umrunda degilim. bu umut tuccarlarinin Allah belasini versin. hepsi beni evlendirdi ama adam yuzume bakmiyor artik
Çok fazla baktırma eğer öyle yapıyorsan bide fal yani bu fala inanma falsızda kalmaBu fallat yuzunden adamin pesine dustum. simdi hic kaybetme korkusu yok. kullaniyor beni suan. onceden benden korkardi. simdi umrunda degilim. bu umut tuccarlarinin Allah belasini versin. hepsi beni evlendirdi ama adam yuzume bakmiyor artik
Çıkan kimler var yada başka kimler patladıaybüke yılmazdoğan patladı
Fal sepetinde herkes patladı astrocenter de mira,azra,umay doğru gidiyor şuanlık.Aybüke yakın zaman verdi ve patladı beyaz inci yakın zamanda baktırdım resmen öğüt üstüne bi faldı fal sepeti kapandı benim için artıkÇıkan kimler var yada başka kimler patladı
Bende cikmisligi var ufak tefek seyler ama sonucu hala beklemedeyim..Ahu nun falları çıkıyor mu arkadaşlar?
kurallara uymadigim icin almisim.. kimseye karismiyorum artik yeni uyeler dadanir yinebelliydi ki alacakları ama yulecim neden aldı anlamadım. Sonuç olarak burda gül demir diye ölen biten onlardı
üçünden hangisi en iyiFal sepetinde herkes patladı astrocenter de mira,azra,umay doğru gidiyor şuanlık.Aybüke yakın zaman verdi ve patladı beyaz inci yakın zamanda baktırdım resmen öğüt üstüne bi faldı fal sepeti kapandı benim için artık
üçüde çok iyi bence birisini seçmek doğru olmazüçünden hangisi en iyi
Lütfen sakin ol bence daha fazla baktirma biraz ara verBu fallat yuzunden adamin pesine dustum. simdi hic kaybetme korkusu yok. kullaniyor beni suan. onceden benden korkardi. simdi umrunda degilim. bu umut tuccarlarinin Allah belasini versin. hepsi beni evlendirdi ama adam yuzume bakmiyor artik
Amine Sultana baktırdınız mı?Baktırmadığım falcı kalmadı hadi sorun ne bilmek istiyorsunuz
Amine Altun mu? Oda bende patlamis gecen.. eger sordugun oysa. Sen baktirmismiydin?Amine Sultana baktırdınız mı?
Bide o kdr pahaliFiliz Çetin patladı
EvetBide o kdr pahali