Fal Sepeti Deneyimleri

Bende çok önceden adım atmak değil ama karşı tarafın sağlık sorunu yaşayacağını ve benim bi konuşma yapmak istediğimi (ki hiç aklımda yoktu) mars bilmişti ve o şekilde de oldu. Sizde de mars baya bilmişti diye hatırlıyorum, karşı tarafın iletişime geçme zamanı ve amacı ile ilgili ?
Kızlar baktırmadığım için iyi hissediyorum zaten gerek de kalmadı artık her şeyi akışa bırakmak zor ama en güzeli sonrası için
Evet eski ilişkimde Mars bilmişti, bu sefer başka biri için bakım yaptırmıştım

Cnm belkide atacakdi sen atmasaydin. Bendede benzeri bir durum olmustu. Hep karsi taraf atacak demislerdi. Bende bisey gorup sinirime yenik dusup yazmistim. Simdi yine hepsi o yazacak diyo, hatta sen sakin yazma, gizemli ol filanlar.
Bilmiyorum ben de öfkeyle yazdım ve kendisi cevap verme gereksinimi duymadı. Bu defter de kapanmış oldu :)

Hakkinizda en hayirlisi ne ise o olsun cnm.. Cokmu kirici konustunuz sizce? Ondan olabilir mi? Keske benim durumumda netlige kavussa artik
Aslında ben kırıcı konuşmamıştım, kendisi fazla alıngan bir insan 😄 ilişkide rolleri değiştiğimizi düşünüyordum. Kendisi sürekli küsen, trip atan, alınan bir insandı. Ben de onun gönlünü yapmaya çalışıyordum

Kızlar aselo begenmeyenler var ama bana verdıgı tarıhler cıkıyor ya kavga olacak 6-16 kasım arası patlayacaksın tap noktanız dedı oldu yıne 6 kasımdan sonra ıletısıme gececek falan dedı oda oldu ya bana cok cok ozenerek baktı bılmıyorum ama 21 kasımı beklıyotum suan sonrası ıcın yumusama var ıkı taraf ıcınde dedı ve bende fal baktırmayı komple bıraktım emın olum hersey bıraktıgınız an rayına oturuyor olumlu yada olumsuz zaten baktırcak guzel falcıda yok mola verın derım bana cok ıyı geldı hıc baktırasımda gelmıyor

Kızlar aselo begenmeyenler var ama bana verdıgı tarıhler cıkıyor ya kavga olacak 6-16 kasım arası patlayacaksın tap noktanız dedı oldu yıne 6 kasımdan sonra ıletısıme gececek falan dedı oda oldu ya bana cok cok ozenerek baktı bılmıyorum ama 21 kasımı beklıyotum suan sonrası ıcın yumusama var ıkı taraf ıcınde dedı ve bende fal baktırmayı komple bıraktım emın olum hersey bıraktıgınız an rayına oturuyor olumlu yada olumsuz zaten baktırcak guzel falcıda yok mola verın derım bana cok ıyı geldı hıc baktırasımda gelmıyor
Kac aydir baktirmiyorsunuz?

Canım agostostan ekkme kadar baktıdmamıstım dedıgın gıbı yıne baktıddım bır haftadır baktırmıyorum ve sorunlar suan o cıkmaz donguden cıktı dıyebılırım cok fazla cevremde zaten fal baktırma olacaksada olmaz dıyen vardı artık ınanmaya basladım inşallah daha baktırmayı dusunmuyorum

Canım agostostan ekkme kadar baktıdmamıstım dedıgın gıbı yıne baktıddım bır haftadır baktırmıyorum ve sorunlar suan o cıkmaz donguden cıktı dıyebılırım cok fazla cevremde zaten fal baktırma olacaksada olmaz dıyen vardı artık ınanmaya basladım inşallah daha baktırmayı dusunmuyorum
Bende austostan ekime kadar baktirmamisdim ve gelismeler olmusdu fal baktirdikdan sorna gene kötü oldu ya keske baktirmasaydim bende iki haftadir baktirmiyorum ve insallah bende baktirmicam hatta sildim komple fal sepetini hesabimida sildim bakalim

Birsey sorucakdim sende bosanma yok demisdi gül ne oldu acaba cikdimi biseyler

X