- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.781
Vadesi tutan zaten yokki anlık düşünceleri bilseler artık yeterlianlıkta sizce nasıldı?Amine Altun mu? Oda bende patlamis gecen.. eger sordugun oysa. Sen baktirmismiydin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vadesi tutan zaten yokki anlık düşünceleri bilseler artık yeterlianlıkta sizce nasıldı?Amine Altun mu? Oda bende patlamis gecen.. eger sordugun oysa. Sen baktirmismiydin?
Aklimda bile kalmamis pek fali.. coook uzun bakiyo ve konudan sapiyo.. ama karsi taraf icin soyledigi cok sacma bisey vardi net o kalmis aklimdaVadesi tutan zaten yokki anlık düşünceleri bilseler artık yeterlianlıkta sizce nasıldı?
Ben Asel’i beğenmedimBayanlar Asel sizce anlıkta nasıl ?Vadelerden vazgeçtim artık
Asel bende anlıkta da kötüydü geçmişte de gelecekten de bi beklentim yokBayanlar Asel sizce anlıkta nasıl ?Vadelerden vazgeçtim artık
Astrocenterda sadece siteden mi baktırılıyorFal sepetinde herkes patladı astrocenter de mira,azra,umay doğru gidiyor şuanlık.Aybüke yakın zaman verdi ve patladı beyaz inci yakın zamanda baktırdım resmen öğüt üstüne bi faldı fal sepeti kapandı benim için artık
evet sanırımAstrocenterda sadece siteden mi baktırılıyor
daha önce enerji çalışması yaptırıp sonuç alan/almayan oldu mu
sifalanma icin yaptirmistim ben, bilmiyorum belki hatirlayaniniz vardir konumu ailemle nisanlim konusunda sorun yasiyordum. su an hic bir problemleri yok cok sukurdaha önce enerji çalışması yaptırıp sonuç alan/almayan oldu mu
Ne kadar sürede sonuç aldın canımsifalanma icin yaptirmistim ben, bilmiyorum belki hatirlayaniniz vardir konumu ailemle nisanlim konusunda sorun yasiyordum. su an hic bir problemleri yok cok sukur
kuzum 1 ay surdu o surec yavas toparlanma oldu cok sukur iyi su an ama ilerde ne olur bilmiyorumNe kadar sürede sonuç aldın canım
Ayy banada lazim ayni sorunlar bendede var aileler, bizde nişanlıyızsifalanma icin yaptirmistim ben, bilmiyorum belki hatirlayaniniz vardir konumu ailemle nisanlim konusunda sorun yasiyordum. su an hic bir problemleri yok cok sukur
Cnm belkide atacakdi sen atmasaydin. Bendede benzeri bir durum olmustu. Hep karsi taraf atacak demislerdi. Bende bisey gorup sinirime yenik dusup yazmistim. Simdi yine hepsi o yazacak diyo, hatta sen sakin yazma, gizemli ol filanlar.Arkadaşlar fal sepetinde bir tane bilen çıkmadı herkes karşı tarafın bana bir adım atacağını söylüyordu, ama ben arkadaşının yaptığı bir terbiyesizlikten dolayı sinirle ona mesaj attım. Yani kimse bunu bilemedi de
Herkese aynı şeye diyorlar yaCnm belkide atacakdi sen atmasaydin. Bendede benzeri bir durum olmustu. Hep karsi taraf atacak demislerdi. Bende bisey gorup sinirime yenik dusup yazmistim. Simdi yine hepsi o yazacak diyo, hatta sen sakin yazma, gizemli ol filanlar.
Bende çok önceden adım atmak değil ama karşı tarafın sağlık sorunu yaşayacağını ve benim bi konuşma yapmak istediğimi (ki hiç aklımda yoktu) mars bilmişti ve o şekilde de oldu. Sizde de mars baya bilmişti diye hatırlıyorum, karşı tarafın iletişime geçme zamanı ve amacı ile ilgili ?Arkadaşlar fal sepetinde bir tane bilen çıkmadı herkes karşı tarafın bana bir adım atacağını söylüyordu, ama ben arkadaşının yaptığı bir terbiyesizlikten dolayı sinirle ona mesaj attım. Yani kimse bunu bilemedi de