• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar eğer Seruven’in kredisi sayenizde çıkarsa sizi parçalarımmmm :sinirli:
Ben dün gece baktirdim seruvene .Maalesef beğenmedim .Çok baştan savma ,kısa ve net olmayan bir faldı.Cok basit bir soru sordum,böyle olacak zaten ama bir yandan da şöyle olması daha yüksek ihtimal demiş.Vade vs yok.Diger sorum için ise asla ayrıntı vs yoktu.Bi şey olacağından değil ama merak ettiniz herhalde bu soruyu diye belirtmiş.Yani merak etmişim ki soruyorum.Acikcasi fal sepetinin kötü,çıkmayan yorumcuları bile daha çabali ,istekli bakıyor fala.

Arkadaşlar DİKKAT...!!!

Ne Olur Kulak Verin...

Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak baktırdım ve giden paramın haddi hesabı yok o derece artık gerisini siz düşünün. Evet Anlıkta hatta bir gün sonrasını tahmin eden çok oldu eski yorumlarımda da belirttim zaten ama gerçekten hepsi faso fiso hiçbiri tutmuyor aslında bazen sadece denk geldiği için aaa bu biliyor diye iyice yoğunlaşıp kaptırıyorsunuz kendinizi hepsi bu. Bunu 300 den fazla fal baktıran biri olarak söylüyorum. 2 ay dolacak baktırmayalı ve a'dan z'ye fal sepetindekilerin hepsi atmasyoncu. Ümit,Umut çalıcı hepsi emin olun ve Vazgeçin faldan Dua edin, tövbe edin. Her şeyin zamanla kendiliğinden yola girdiğini kendi gözlerinizle göreceksiniz. Rabbim sizleri de bu bağımlılıktan tez zamanda kurtarsın. Çok kötü bir alışkanlık. Ümit Tüccarlarına Prim Vermeyin.

Sağlıcakla Kalın...
Hoşça KALIN... :-)

Arkadaşlar DİKKAT...!!!

Ne Olur Kulak Verin...

Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak baktırdım ve giden paramın haddi hesabı yok o derece artık gerisini siz düşünün. Evet Anlıkta hatta bir gün sonrasını tahmin eden çok oldu eski yorumlarımda da belirttim zaten ama gerçekten hepsi faso fiso hiçbiri tutmuyor aslında bazen sadece denk geldiği için aaa bu biliyor diye iyice yoğunlaşıp kaptırıyorsunuz kendinizi hepsi bu. Bunu 300 den fazla fal baktıran biri olarak söylüyorum. 2 ay dolacak baktırmayalı ve a'dan z'ye fal sepetindekilerin hepsi atmasyoncu. Ümit,Umut çalıcı hepsi emin olun ve Vazgeçin faldan Dua edin, tövbe edin. Her şeyin zamanla kendiliğinden yola girdiğini kendi gözlerinizle göreceksiniz. Rabbim sizleri de bu bağımlılıktan tez zamanda kurtarsın. Çok kötü bir alışkanlık. Ümit Tüccarlarına Prim Vermeyin.

Sağlıcakla Kalın...
Hoşça KALIN... :-)
İnşallah daim olsun fala uzaklığınız 🙏 Aslında hepimiz bunları biliyoruz içten içe ve daha önce de yazdım, insan hayatında öyle zorlu süreçler oluyor ki bunları sadece sizi tanımayan ve sizi yargilamayacak kişilere anlatıp ferahlama isteği duyuyorsunuz.Psikolog seansları çok daha pahalı ve bu bahane değil biliyorum lakin terapi arıyor insan.Fal da bir nevi terapi ama zararlı terapi.Ben de 2012 yılından beri baktiriyorum ,ara ara 8_10 ay baktirmadigim oldu sonra hop çok bunalıyorum ve tekrar atıyorum bir fal .Çıkanların tesadüf olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam😀

Canım bu tepkıler nasıl baslarsa oyle gıder esın anacı benımkı gıbı kesın annesı aslında hastayım bı ayagım cukurda hemen olsun demesı gerekırken ertelemek ıstemesı kesınlıkle artnıyetlı bellıkı senı ıstemıyor arayıp sormuyor turkıyeye gıdıp sıze gelmiyor falansa senı uzmek ıstemem ama ben ettım sen etme valla hııc evlenme sımdıden gor bunları valla sonra buralarda sürünüyorum fal fılan dıye
Bilmiyorum, ben bir kere nişan atmıştım zaten o da “annem ne derse o” kafasıydı. Şimdi ikinci kez nişan atmaktan çok çekiniyorum ya…

İnşallah daim olsun fala uzaklığınız 🙏 Aslında hepimiz bunları biliyoruz içten içe ve daha önce de yazdım, insan hayatında öyle zorlu süreçler oluyor ki bunları sadece sizi tanımayan ve sizi yargilamayacak kişilere anlatıp ferahlama isteği duyuyorsunuz.Psikolog seansları çok daha pahalı ve bu bahane değil biliyorum lakin terapi arıyor insan.Fal da bir nevi terapi ama zararlı terapi.Ben de 2012 yılından beri baktiriyorum ,ara ara 8_10 ay baktirmadigim oldu sonra hop çok bunalıyorum ve tekrar atıyorum bir fal .Çıkanların tesadüf olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam😀
Canımsın ya Rabbim kimseyi darda zorda koymasın... Haklısın

rahatsiz etmiyor gordugun gibi guluyorum canim? beni rahatsiz edebilecek potansiyelde degilsin
Hahah gülme emojisi koyman birşeymi değiştiriyor sence.Profilime girip gül demiri övüp övmediğime kadar araştırmışsın canım benim.gül demiri övdük diye hemen ayaklanmanız? Noluyor yani? Bir daha bu sohbete geleceğimi düşünmüyorum.
Kızlar falsepetindeki bütün falcı deneyimlerimi dürüst bir şekilde sizi yönlendireyim diye belirttim, umarım yol gösterici olur.Kendinize iyi bakınn🙏

Hahah gülme emojisi koyman birşeymi değiştiriyor sence.Profilime girip gül demiri övüp övmediğime kadar araştırmışsın canım benim.gül demiri övdük diye hemen ayaklanmanız? Noluyor yani? Bir daha bu sohbete geleceğimi düşünmüyorum.
Kızlar falsepetindeki bütün falcı deneyimlerimi dürüst bir şekilde sizi yönlendireyim diye belirttim, umarım yol gösterici olur.Kendinize iyi bakınn🙏
problemlisin sen ya 13 yorumun var hepsi gul demir bütün falcı deneyimini sunmus bir de vay be buyuk insan😂 gul demirin akrabasi aramizdan ayrildi kizlar

Nasıldı fal beğendinizmi?
çok vaov değildi ben detay vermedim hiç sadece soru sordum anlıkta ve geçmişte %70 bildi gelecek için söyledikleri şuanlık çıkmaz gibi duruyor benim herif asker ve ırakta görev yapıyor bu ay içinde buluşmanız olacak dedi imkansız diyebilirim ama iletişimin nasıl ve ne zaman olacağını söyledi o çıkarsa yazarım bir de fal sepetine göre ucuz denenebilir anlık olarak kötü diyemem

problemlisin sen ya 13 yorumun var hepsi gul demir bütün falcı deneyimini sunmus bir de vay be buyuk insan😂 gul demirin akrabasi aramizdan ayrildi kizlar
pardon da nerenle okuyorsun kızın yazdıklarına bende baktım beğendiklerini ve beğenmediklerini uzun uzun anlatmış nedense sana sadece gül demir batmış kim gül demir derse hemen salça oluyorsun burada çoğu kişi birçok kişiyi övüyor ne hikmetse sadece gül demir zorunuza gidiyor batıyor size burası millete salça olma yeri değil varsa memnun kaldığınız veya kalmadığınız biri yazarsınız

pardon da nerenle okuyorsun kızın yazdıklarına bende baktım beğendiklerini ve beğenmediklerini uzun uzun anlatmış nedense sana sadece gül demir batmış kim gül demir derse hemen salça oluyorsun burada çoğu kişi birçok kişiyi övüyor ne hikmetse sadece gül demir zorunuza gidiyor batıyor size burası millete salça olma yeri değil varsa memnun kaldığınız veya kalmadığınız biri yazarsınız
tamam yeni uye hadi gul demire git

ay senmissin o 😂 12 mesaj var direkt ilk mesaj gul demir. en dusuk falı 1300tl olan kisiyi ilk mesajinizda ovmeniz iyi niyetli degil, neremle okudugum konusunu cok merak ediyosan ozelden yazarim sana. salca olma falan sokak agizi ayni seviyede degiliz uslubunu duzelt

Ya çok iyi bi falcı olsa neyse gerçekten sizce siz çok mu mantıklısınız şuan? 1300 tl olan bi falcıyı ne hikmetse yeni gelenler denemiş oluyor cidden işinize bakın

Back