-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.741
çok vaov değildi ben detay vermedim hiç sadece soru sordum anlıkta ve geçmişte %70 bildi gelecek için söyledikleri şuanlık çıkmaz gibi duruyor benim herif asker ve ırakta görev yapıyor bu ay içinde buluşmanız olacak dedi imkansız diyebilirim ama iletişimin nasıl ve ne zaman olacağını söyledi o çıkarsa yazarım bir de fal sepetine göre ucuz denenebilir anlık olarak kötü diyememNasıldı fal beğendinizmi?
pardon da nerenle okuyorsun kızın yazdıklarına bende baktım beğendiklerini ve beğenmediklerini uzun uzun anlatmış nedense sana sadece gül demir batmış kim gül demir derse hemen salça oluyorsun burada çoğu kişi birçok kişiyi övüyor ne hikmetse sadece gül demir zorunuza gidiyor batıyor size burası millete salça olma yeri değil varsa memnun kaldığınız veya kalmadığınız biri yazarsınızproblemlisin sen ya 13 yorumun var hepsi gul demir bütün falcı deneyimini sunmus bir de vay be buyuk insangul demirin akrabasi aramizdan ayrildi kizlar
tamam yeni uye hadi gul demire gitpardon da nerenle okuyorsun kızın yazdıklarına bende baktım beğendiklerini ve beğenmediklerini uzun uzun anlatmış nedense sana sadece gül demir batmış kim gül demir derse hemen salça oluyorsun burada çoğu kişi birçok kişiyi övüyor ne hikmetse sadece gül demir zorunuza gidiyor batıyor size burası millete salça olma yeri değil varsa memnun kaldığınız veya kalmadığınız biri yazarsınız
ay senmissin opardon da nerenle okuyorsun kızın yazdıklarına bende baktım beğendiklerini ve beğenmediklerini uzun uzun anlatmış nedense sana sadece gül demir batmış kim gül demir derse hemen salça oluyorsun burada çoğu kişi birçok kişiyi övüyor ne hikmetse sadece gül demir zorunuza gidiyor batıyor size burası millete salça olma yeri değil varsa memnun kaldığınız veya kalmadığınız biri yazarsınız
Off o kadar haklısın ki şuanproblemlisin sen ya 13 yorumun var hepsi gul demir bütün falcı deneyimini sunmus bir de vay be buyuk insangul demirin akrabasi aramizdan ayrildi kizlar
Ya çok iyi bi falcı olsa neyse gerçekten sizce siz çok mu mantıklısınız şuan? 1300 tl olan bi falcıyı ne hikmetse yeni gelenler denemiş oluyor cidden işinize bakınpardon da nerenle okuyorsun kızın yazdıklarına bende baktım beğendiklerini ve beğenmediklerini uzun uzun anlatmış nedense sana sadece gül demir batmış kim gül demir derse hemen salça oluyorsun burada çoğu kişi birçok kişiyi övüyor ne hikmetse sadece gül demir zorunuza gidiyor batıyor size burası millete salça olma yeri değil varsa memnun kaldığınız veya kalmadığınız biri yazarsınız
herkese hak ettiği üslupla konuşuyorum ilk mesajım gül demir evet ama tam olarak nerde övmüşüm hahahah nasıl diye sordum burada laf yetiştirmeden önce daha dikkatli okuyun madem çok merak ediyorsunuzay senmissin o12 mesaj var direkt ilk mesaj gul demir. en dusuk falı 1300tl olan kisiyi ilk mesajinizda ovmeniz iyi niyetli degil, neremle okudugum konusunu cok merak ediyosan ozelden yazarim sana. salca olma falan sokak agizi ayni seviyede degiliz uslubunu duzelt
hahahah şaka mısınız siz konu gül demir mi sence kendisi kim gül demir derse hemen atlıyor isteyen istediğini över ama kendisinin tutumu sadece gül demire karşı ben bunun altında iyi niyet aramam konu dediğim gibi gül demir değil kim olursa aynı tepkiyi verirdim sayfamda da kimseyi övmedim gül demir dahil sadece nasıl diye sordum mümkünse sizde atlamayın herşeye yada iyice bakın sonra yorumunuzu yapınYa çok iyi bi falcı olsa neyse gerçekten sizce siz çok mu mantıklısınız şuan? 1300 tl olan bi falcıyı ne hikmetse yeni gelenler denemiş oluyor cidden işinize bakın
zeka probleminiz mi var? gul demirle benim bir problemim yok neden olsun tanimam etmem. 1300tl den bahsediyoruz ve yeni uyeler gelip bu kadini ovuyor oneriyor bu yuzden art niyet var diyorum bana hala “sadece gul demire karsi tutumun var” diyosun nedenini aciklamisim hala sorunlu gibi bana suclama yapiyosun. burda bir cok fal baktirdim,kimi ovmusum kimi yermisim belli. hadi baska hesap ac yine gul demir oner bu hesabin cok mimlendihahahah şaka mısınız siz konu gül demir mi sence kendisi kim gül demir derse hemen atlıyor isteyen istediğini över ama kendisinin tutumu sadece gül demire karşı ben bunun altında iyi niyet aramam konu dediğim gibi gül demir değil kim olursa aynı tepkiyi verirdim sayfamda da kimseyi övmedim gül demir dahil sadece nasıl diye sordum mümkünse sizde atlamayın herşeye yada iyice bakın sonra yorumunuzu yapın
hayır aşkımmmm konu gül demir değil konu benim yaptığım yorumun altından zorla bir şeyler çıkartmaya çalışman neyse sorun değil bebeğim dediğin gibi olsun öptüm çok bu arada önereceğin biri varsa denerim bitanemzeka probleminiz mi var? gul demirle benim bir problemim yok neden olsun tanimam etmem. 1300tl den bahsediyoruz ve yeni uyeler gelip bu kadini ovuyor oneriyor bu yuzden art niyet var diyorum bana hala “sadece gul demire karsi tutumun var” diyosun nedenini aciklamisim hala sorunlu gibi bana suclama yapiyosun. burda bir cok fal baktirdim,kimi ovmusum kimi yermisim belli. hadi baska hesap ac yine gul demir oner bu hesabin cok mimlendi
ay hic sorma her yeni gelende bi gul demir onerisi kusucam artikAy su gül demirin fallari herkese insallah cikarda kurtuluruz
Gerçekten ya :)) 300-500 değil tam 1200 küsür yaniay hic sorma her yeni gelende bi gul demir onerisi kusucam artikbir de dunya para istiyo bakimlarina
ben karismiyorum artik sonra kotu ben oluyorumGerçekten ya :)) 300-500 değil tam 1200 küsür yani
Kuzum evlenıp daha kotu olmaktansa nişan nedırkı bence cok dıkkatlı ve secıcı olmalısın ömür gececek bır ınsanla ıkı kez nısan atsan nolucak hakkında hayırlısı olsun ınsallahBilmiyorum, ben bir kere nişan atmıştım zaten o da “annem ne derse o” kafasıydı. Şimdi ikinci kez nişan atmaktan çok çekiniyorum ya…
belliydi ki alacakları ama yulecim neden aldı anlamadım. Sonuç olarak burda gül demir diye ölen biten onlardıO tartışan kızlar ceza almış
Ya nerde ki o fal sepetimiSahdivanda patladi bugun itibariyle
EvttYa nerde ki o fal sepetimi