• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

burada bi arkadas demişti erva deva bu mu? Felalem de gördüm..

Eklentiler

• Screenshot_20250109_164032_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250109_164032_Samsung Internet.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 18
O zamanlar sevgilimin beni aldattığını görememişti, 3. kişi yok demişti. Hatta ben öğrendikten sonra söylemiştim böyle biri varmış diye o da ben göremedim kusura bakma tarzı bir şeyler demişti
yalnız çok naif çok düzgün biri .. bi arkadaşım baktiracqkti eski sevgilisi evlenmişti onun için baktıracqkti bakmadı biliyormsnz gerek yok demis karisini seviyor hatta aşık dedi bana söyledi..Doğanın bu davranisi çok hoşuma gitti üzülmesin dedi boşuna bakıma gerek yok 1200 lira vermesn dedi. ama vadeleri çıkar mı çıkmaz mı inanın bilmem bende bekliyorum ama arkadaşıma yaptığı hareket çok hoşuma gitti

Diyeceksiniz ki bakmadan nereden görmüş hani chat bölümü var ya oradan kısaca yazmış hatta çok büyük bi hatada yapmış sevgilisi onuda yazmış o an kart açmış o yazarken ..sonra yazmamış gece olduğu içinde kapatmış şaşırmış arkadaşım..ertesi gün ben sordum o da anlattı öyle işte kızlar..
Su erva deva olayı ne oldu M3din333?

Back