Fal Sepeti Deneyimleri

Merhabalar yeni gelişmelerle karşınızdayım
Dün benimki ile buluştuk. Kendi güven problemlerinden bahsetti, yaptıklarından bahsetti. Hatta karsımda da hüngür hüngür ağladı
Yani asla bana şartlı gelmedi. birşeyleri kabul ettirmek ve ona göre devam etmek gibi bir düsünce ile konuşmadı. Beni cok özlediğini, cocuk düsündüğünü iki sene icinde, aramızdaki güven problemlerini çözmemiz gerektiğini söyledi. Konuşulanlardan bahsetti, onu etkileyen durumlardan. Aslında daha uzun beklemek istediğinden ama beni görme isteğinin ağır bastığından ve o anda baska birseyin önemli olmadığından bahsetti. Ayrıldığım icin öfkeli kırgın olduğundan , o yüzden hic umursamıyormus gibi konustuğundan ama aslında her gün merak edip çevrimicimiyim birini takip etmişmiyim diye baktığından bahsetti. Yani tabiri caizse, barıştık.

Falcılar içinde, bana birebir dedikleri çıkan ; Gül Demir. oldu. Analizinden, kisinin bana dün söyledikleri ve Gül Demir’in bana kisiyle görüsmeden önce söyledikleri birebir uyuşuyor. Bu döner dönmez sana yazar/ içten içe barışacağınızı düşündüğünün farkında bile değil falan demişti hatta. Ve vade de yanılrım ama kasıma kadar bu iş açıklığa kavuşur barısmazsanız falı bırakırım demişti. hatta birazdan dinleyeceğim daha varsa direk cıkan yine yazarım.

Yani 1 , 1 bucuk ay diyen falcılar komple patladı. Anlık Analizi yine doğru olan Duygu. Derya Nural zaten her kuruşuna acıyorum. Nesibe’de. iyi düsünerek secin bunları cünkü o paraya 8 dakika bomboş konuşup enerjimi çektiler durduk yere.

Bu adam tam çok pismanım ölüyorum olmaz ama hatalarını farkeder yine de gittiği icin haklı gördüğü kendini noktalar var dedi ki aynı Gül Demir’in dediği gibi ilerledi. sanırım ilk kez ona giden genelde ilkinde sanslı. ilk falımdı benimde ona.

Çok para döktüm biraz da üzülüyorum özellikle cıkmayanlar icin.

Ama kısadan hisse bende tamı tamına tutan Gül Demir oldu. gerek ailesi hakkında söyledikleri, gerek ablası gerek icinde oldugumuz durum.

Gül banada iddialıyım bosanma yok toparlıcaksın dedı ıkı falındada olumlu konustu ınsallah oyledır ya fala cok takılmamak lazım cıdden kendımızı sartlıyoruz

Merhaba, peki Yağmur süreci bilebildi mi patlamış mı oldu? Yağmur'a attığım ve uyumlandığım iki falım var beklemedeyim, o yüzden merak ediyorum.

Ahu’dami patlamis oluyo bu durumda?

Güle ne falı baktırmıştın aşkım

Merhaba, peki Yağmur süreci bilebildi mi patlamış mı oldu? Yağmur'a attığım ve uyumlandığım iki falım var beklemedeyim, o yüzden merak ediyorum.
Yağmur 9 gün icinde barışma olur dedi. 15 günde oldu. Yağmur kendini haklı görüyor, özlüyor pismanlıkları var ama hala karsrsız dedi. ama yagmura baktırdığımda daha ayrılıgın ilk günleriydi. o zaman belki durum enerjsii öyle yansıdı. yagmurun genelde vadeleri zaten tam tutmuyor bana aşağı yukarı bunu bilerek anlık analiz icin baktırmıstım. cıkmadı ya da net çıktı demek dogru olmaz. ben anlıkta yağmuru beğeniyorum.

Gül banada iddialıyım bosanma yok toparlıcaksın dedı ıkı falındada olumlu konustu ınsallah oyledır ya fala cok takılmamak lazım cıdden kendımızı sartlıyoruz
kesinlikle öyle: ama birebir düsünceler aileye anlatma, ablasının etkileri, geleceği şekil hepsi ama hepsi Gül de tutuyor bana. Efsun da birkac gün icinde bile geri dönüs olabilir cünkü seni aşırı özlüyor dedi ki bu da cıktı. Yani yakın zamanda direk Efsunda cıktı. Ama gül olayın basından itibaren bu güne kadar net bilen kisi oldu bende

Merhaba nesibenin çıkmadımı falı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…