Fal Sepeti Deneyimleri

Yaklaşık 2 senedir falsepeti kullanıyorum ve yorumcu deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.
akın kurt:geçen sene baktırmıştım,şimdi bir dinliyim dedim güzel senaryo kurmuş valla sallamışta sallamış.Kesinlikle önermiyorum o krediye bu fal? Yazık diyorum sadece
demir:Anlıkta iyiydi yine geçen sene baktırmıştım ama gelecekle alakalı bayaa bir toz pembe kurmuş.Dediklerini yaşamadım
duygu aura: 25 nisanda sana dönücek dedi ve gerçektende dediği gün mesaj attı.Çok şok olmuştum.Ama buluşma var dedi o patladı.Olmadı yani.Anlıkta çok iyiydi düşünceler nokta atışıydı.
ışılay can:Kafadan atmış,dediklerinin hayatımla alakası yok,boş.
kemal çeri:bu adamın bu uygulamada bulunması büyük bir tehlike bence.İnsanlara resmen hayal satıyor.Dedikleri gerçekleşir diye çok umutluydum ama hiçbiri olmadı ve büyükbir hayal kırıklığıyla 1 hafta depresyonda olduğumu hatırlıyorum.
mücahit özkan:Geçen sene dediğinin biri oldu ama adamın konuşması çok bayıyor.Ve zaman geçtikçe bununda pembeci olduğunu farkettim.Herşeyi olumlu yorumluyor
zeliş can:zelişin fal baktığını düşünmüyorum.3 kere gittim ve 3 yorumdada papağan gibi aynı motivasyon cümlelerini kuruyor.Kağıttan okuduğu bariz belli.Nokta atışıda hiç yok ve dedikleri olmadı.
medyum bilge:Anlıkta iyi bir yorumcu ama gelecek fos
firuze şanlı:Pembeci diyorum sadece.boş
gözdenur:Anlıkta başarılı ama geleceği resmen kafadan atıyor.Tamamen toz pembe çizmişti bana,dediklerine fazlasıylada inanmıştım ama tam tersi oldu.
yasemin türk:ilk gittiğimde falı olumlu yorumlamıştı.Aynı konu için ikinci kere geldim ve tamamen ters şeyler söyledi.Tutarlılık hiç yok.Buda kafadan atıyor.
filiz çetin:Ablamın dediklerini teker teker yaşadım.Andada çok başarılı.Üstte okuduğunuz bütün yorumcular toz pembe olumlu yorum yapmıştı.Ama filiz abla bana daha aranızda belirsizlik devam etçek demişti 6 ay öncesinde.Dediği gibide oldu.
gül demir:Bazı kişiler güle pembeci diyor ama benim düşüncem aşırı dobra bir kadın.Ne varsa onu söylüyor.Dediklerini yaşamıştım geçen sene.Ve fal bakımını çok farklı buluyorum.Gördüğü şekiller felan.Bana kaderinde buadam var ama enerjiler değiştiği için kesin birşey söylemek doğru olmaz demişti.Gerçekten dürüst bir kadın
duygu deniz:Anlıkta inanılmaz yetenekli birisi.Söylemediğim ince ayrıntıyı bile görüp söylemişti.Çok memnun kalmıştım.Ama gelecek öngörüleri gerçekleşirmi onu bilemiyorum.Anlık zihin öğrenmek için tek adres.
elif kaya:Dediklerinin tam tersini yaşadım.Allahtan kredisi düşük eğlence için gidilir.
çiçek çelen:köyde yapılan eve kadar bilmişti.Aradaki insanları felanda.Bunlardan hiç bahsetmedim şok olmuştum.Ama gelecekle alakalı pembeci gibi geldi.Bakalım görücez.
enes kutsal:sorduğum sorulara yönelik bir yorum yapmış dinlerken sıkıldım.Zaten verdiğim bilgilerden bahsetmiş.Birde kahve atmıştım.Nokta atışı hiç yoktu
fulya nas:Bu kadını yorumlarda resmen tanrı ilan etmişler,o derece abartılmış.Yorumlara kanarak gidiyim dedim,hayatımla alakası yok tamamen sallamıştı.Dediklerini gram yaşamadım.Zaten bu kadın falcı değil astrolog arkadaşlar.Fal baktığını düşünm
Yaanii filiz çetin,duygu deniz ve gül demir hariç uygulamada gerisi çöp bence.Tabi herkezin enerjisi ve uyumlanması farklıdır.Uygulamada falcı bırakmamışımdjjsjs
Filiz Çetin’e baktım şimdi fiyatı yüksekmiş 😳😳😳
Evett maalesef çok zorlanıyorum gelmekte

Kızlar bir yolun varda falcı marsa baktırcaktım ama bir türlü uygulamaya kayıt olamadım.gmail onaylatmadı.Başka telefonlardada denedim ordada olmadı.Tellwe de çok memnun kaldığınız,nokta atışı yapan bir falcı önerebilirmisiniz?

Kızlar bir yolun varda falcı marsa baktırcaktım ama bir türlü uygulamaya kayıt olamadım.gmail onaylatmadı.Başka telefonlardada denedim ordada olmadı.Tellwe de çok memnun kaldığınız,nokta atışı yapan bir falcı önerebilirmisiniz?

Serüven bence canım , mavi yakamoz ve sardunya yı da beğenenler var

kızlar acil sizin önerinize ihtiyacım var. benimki dün gece bana nasılsın diye mesaj attı. sonra bugün de iyiyim ama seni çok özlüyorum sadece bir sürü güzel anımızı düsünüyorum diye mesaj attı. bende seni özlüyorum diye cevap verdim. ve sonra yarın ya da öbürgün görüşelim mi dedi. diyeceksiniz ki daha ne istiyorsun. ama konusmalarımızı düsündüğümde , haklılığından taviz vermeyen bir adam. bana sanki o sınırları kabul etmem ya da etmemle ilgili bir şartla gelecek ve ona göre iliskimizi sekillendireceğiz gibi korkularım var. beni ne bekliyor ya da ne olacak bilmiyorum.

Anlık olarak sizce böyle bir duruma baktırabikeceğim, kisinin zihnini okuyan kim var. daha cok kisinin düsünce zihnine odaklı bir fal baktırmak istiyorum. Lütfen bana öneride bulunun.

bu sekilde görüşmek isteyecek seni inanılmaz özlüyor öyle böyle değil diyenler : asude, dün baktırdığım efsun hatun özellikle.

Vade olarak en yakın çıkanlar Yagmur Gül Demir ve Alin ve duygu sanırım. Yani hepsi hemen hemen aynı konussa bile. daha spesifik bu doğrultuda gidecek diyenler bunlardı. Vade olarak hepsi kasıma kadar , 1 ay icinde bu birkac günde bile olabilir diyen dün öylesine Nesibe hayal kırıklığından sonra Efsun Hatun. Ama suan tekrar öneriye acıgım. daha cok yarınla ilgili durumu yorumlayacak ve beni yönlendirecek birine ihtiyacım var.

Çok karısık yazmısım. Bana en cok kisilik analiz yapan ve spesifik detaylar veren ; Gül Demir , Asude Yıldız
Anlık analizi iyi olan ve durumu kisi tarafından özetleyen : Yağmur
en kötü hicbir verim alamadığım Nesibe ve Derya Nural
Deliler gibi patlayan ve parama acıdığım : Derya Nural
Birebir en yakın vadesi cıkan : Efsun Hatun. En fazla detayı ondan almadığım icin böyle yazıyorum. bir aya kadar vakit görüyorum ama bu birkac gün icinde bile olabilir dedi. Bu da Efsun’un vadesi direk çıktı diyebilirim hic beklemediğim sekilde.

Gecmis analizinde bende nokta atısı olan Şahdiva Han ‘dı ama hic önermeyeceğim cünkü ardından baktıran kimse memnun kalmamıs. Belki bana enerjisi tuttu. Gecmis nokta atışları iyiydi o yüzden gelecek öngörüsü de cıkar diye düsündüm o da kasıma kadar demişti. ama belkide gecmis falda attıgım soruları okuyor o yüzden önermis olmak istemiyorum. ben ilk dinleyince ciddi sok gecirmiştim ve diğer yorumlarda öneri olarak gördüğüm icin baktırmıstım. ama riskli bence cogu kisiye de acayip sallamıs. O yüzden bu sekilde yorumlayacağım.

duygu sezen bende anlık analizi iyiydi. cok memnun kalmıstım ilk dinlediğimde ama siz sorudan yürüyor o dediğiniz icin onunda dürüstlüğüne emin olamıyorum.

özetle benim en verim aldıklarım : Efsun Hatun, Gül Demir Yagmur Kaya ve Asude Yıldız

vadesi en yakın cıkan Efsun Hatun.

kızlar acil sizin önerinize ihtiyacım var. benimki dün gece bana nasılsın diye mesaj attı. sonra bugün de iyiyim ama seni çok özlüyorum sadece bir sürü güzel anımızı düsünüyorum diye mesaj attı. bende seni özlüyorum diye cevap verdim. ve sonra yarın ya da öbürgün görüşelim mi dedi. diyeceksiniz ki daha ne istiyorsun. ama konusmalarımızı düsündüğümde , haklılığından taviz vermeyen bir adam. bana sanki o sınırları kabul etmem ya da etmemle ilgili bir şartla gelecek ve ona göre iliskimizi sekillendireceğiz gibi korkularım var. beni ne bekliyor ya da ne olacak bilmiyorum.

Anlık olarak sizce böyle bir duruma baktırabikeceğim, kisinin zihnini okuyan kim var. daha cok kisinin düsünce zihnine odaklı bir fal baktırmak istiyorum. Lütfen bana öneride bulunun.

bu sekilde görüşmek isteyecek seni inanılmaz özlüyor öyle böyle değil diyenler : asude, dün baktırdığım efsun hatun özellikle.

Vade olarak en yakın çıkanlar Yagmur Gül Demir ve Alin ve duygu sanırım. Yani hepsi hemen hemen aynı konussa bile. daha spesifik bu doğrultuda gidecek diyenler bunlardı. Vade olarak hepsi kasıma kadar , 1 ay icinde bu birkac günde bile olabilir diyen dün öylesine Nesibe hayal kırıklığından sonra Efsun Hatun. Ama suan tekrar öneriye acıgım. daha cok yarınla ilgili durumu yorumlayacak ve beni yönlendirecek birine ihtiyacım var.
Ben anda Ahu Yaldiz’i cok begendim. Ve fal sepetindeki onca falci arasinda en cok onun soyledikleri cikti bana

Ben anda Ahu Yaldiz’i cok begendim. Ve fal sepetindeki onca falci arasinda en cok onun soyledikleri cikti bana
hemen deneyeyim , yarın icin o kadar öngörüye ihtiyacım var ki. Ama nası soru sorsam bilemiyorum. soru cok spesifik ama sorudan yürüyecek diye de tam nası sorayım emin değilim. deneyeyim hemen

Çok karısık yazmısım. Bana en cok kisilik analiz yapan ve spesifik detaylar veren ; Gül Demir , Asude Yıldız
Anlık analizi iyi olan ve durumu kisi tarafından özetleyen : Yağmur
en kötü hicbir verim alamadığım Nesibe ve Derya Nural
Deliler gibi patlayan ve parama acıdığım : Derya Nural
Birebir en yakın vadesi cıkan : Efsun Hatun. En fazla detayı ondan almadığım icin böyle yazıyorum. bir aya kadar vakit görüyorum ama bu birkac gün icinde bile olabilir dedi. Bu da Efsun’un vadesi direk çıktı diyebilirim hic beklemediğim sekilde.

Gecmis analizinde bende nokta atısı olan Şahdiva Han ‘dı ama hic önermeyeceğim cünkü ardından baktıran kimse memnun kalmamıs. Belki bana enerjisi tuttu. Gecmis nokta atışları iyiydi o yüzden gelecek öngörüsü de cıkar diye düsündüm o da kasıma kadar demişti. ama belkide gecmis falda attıgım soruları okuyor o yüzden önermis olmak istemiyorum. ben ilk dinleyince ciddi sok gecirmiştim ve diğer yorumlarda öneri olarak gördüğüm icin baktırmıstım. ama riskli bence cogu kisiye de acayip sallamıs. O yüzden bu sekilde yorumlayacağım.

duygu sezen bende anlık analizi iyiydi. cok memnun kalmıstım ilk dinlediğimde ama siz sorudan yürüyor o dediğiniz icin onunda dürüstlüğüne emin olamıyorum.

özetle benim en verim aldıklarım : Efsun Hatun, Gül Demir Yagmur Kaya ve Asude Yıldız

vadesi en yakın cıkan Efsun Hatun.
Peki Yağmur Kaya’yimi yoksa Asuda Yildiz’imi daha cok begendiniz? Bende baktiracak yeni birini ariyorum

Peki Yağmur Kaya’yimi yoksa Asuda Yildiz’imi daha cok begendiniz? Bende baktiracak yeni birini ariyorum
Yağmur Kaya ya ben cogu kez baktırdım. hatta ilişkimde gecmiste yasanan olaylarda da cok fazla baktırdım ve onları dinlediğimde de tutarlı suan ile. genel olarak baktıgı her fal tutarlı ve cıkmıs bana. O zaman eski esimle olan dönemde baktırdıgım fal özellikle. Kartların analizini bence cok iyi yapıyor durugörüden ziyade. Kart hakimiyeti gayet iyi. Bence gayet özenli bakıyor ve bunu hissettiriyor. Denemediyseniz önerebilirim. Asude ‘ye ilk kez baktırdım. güzel bir enerjisi var, ve bence anlık analizi aynı sekilde cok iyi. Sadece sonradan sordugum soruya daha detaylı cevap vermesini bekledim faldan sonra. onun dısında bence ikiside denenebilir. İkisininde enerjisini sevdim ben

Yağmur Kaya ya ben cogu kez baktırdım. hatta ilişkimde gecmiste yasanan olaylarda da cok fazla baktırdım ve onları dinlediğimde de tutarlı suan ile. genel olarak baktıgı her fal tutarlı ve cıkmıs bana. O zaman eski esimle olan dönemde baktırdıgım fal özellikle. Kartların analizini bence cok iyi yapıyor durugörüden ziyade. Kart hakimiyeti gayet iyi. Bence gayet özenli bakıyor ve bunu hissettiriyor. Denemediyseniz önerebilirim. Asude ‘ye ilk kez baktırdım. güzel bir enerjisi var, ve bence anlık analizi aynı sekilde cok iyi. Sadece sonradan sordugum soruya daha detaylı cevap vermesini bekledim faldan sonra. onun dısında bence ikiside denenebilir. İkisininde enerjisini sevdim ben
Tsk ederim. Yağmur’u denicem. Ahu’ya baktirabildiniz mi?

Açıklamalar için teşekkürler, en çok Gül Demir hakkında dediklerinize sevindim 🤩malum vadesini bekliyorum.
Aşkım gül vadede iyi değil.Vade vermeyi sevmediğini söylemişti.Bana tahmini 2 ay sonra dönücek demişti.20 gün sonra döndü.Önemli olan çocuğun dönüp dönmeyeceğini görmesi

Tsk ederim. Yağmur’u denicem. Ahu’ya baktirabildiniz mi?
evet şimdi dinledim yorumunu. dediğiniz gibi hic detay vermeden sadece ayrı olduğum kisi ile yarın görüseceğiz. ne görüyorsunuz seklinde sordum. yarın kosullu bir görüsme olacak dedi (korktuğum gibi) bu adamın aşkı sevgisi cok yogun ama köklenenemişsiniz dedi cok dogru. fevri olursan kaybedersin hakimiyeti kaybetme dedi. Yarın cok beklediğin gibi gecmeyebilir, aranızda güven problemleri var ama seni seviyor özlüyor ve bırakmakta istemiyor dedi. yarından sonra hemen düzelme olmaz 18 kasıma kadar iletisim kopuklukları devam edebilir dedi. ama falın sonuna dogru, iliski icin böyle bir karar alıp 18 ne kadar o huzursuzluk devam edebilir ama sonra düzelecek dedi. yani hala görüstükten sonra ayrı mı kalacağız yoksa barısıp asık toparlanma mı 18 ne kadar olacak onu pek anlayamadım. Aslında yine tutarlıydı. artık ben tüm falcıların soruları gördüğünü düşünüyorum cünkü hepsi hemen hemen kisinin anlık duygu durumu hakkında aynı analizi yapıyor ve kisinin ağzından duyduklarımıla çelişmiyor yani doğru. Ama bilmiyorum. görüsme negatif bir havaya hakim olabilir diyor. soguk olursan geri durur diyor ki bence doğru. yani tutarlıydı ama bakalım

evet şimdi dinledim yorumunu. dediğiniz gibi hic detay vermeden sadece ayrı olduğum kisi ile yarın görüseceğiz. ne görüyorsunuz seklinde sordum. yarın kosullu bir görüsme olacak dedi (korktuğum gibi) bu adamın aşkı sevgisi cok yogun ama köklenenemişsiniz dedi cok dogru. fevri olursan kaybedersin hakimiyeti kaybetme dedi. Yarın cok beklediğin gibi gecmeyebilir, aranızda güven problemleri var ama seni seviyor özlüyor ve bırakmakta istemiyor dedi. yarından sonra hemen düzelme olmaz 18 kasıma kadar iletisim kopuklukları devam edebilir dedi. ama falın sonuna dogru, iliski icin böyle bir karar alıp 18 ne kadar o huzursuzluk devam edebilir ama sonra düzelecek dedi. yani hala görüstükten sonra ayrı mı kalacağız yoksa barısıp asık toparlanma mı 18 ne kadar olacak onu pek anlayamadım. Aslında yine tutarlıydı. artık ben tüm falcıların soruları gördüğünü düşünüyorum cünkü hepsi hemen hemen kisinin anlık duygu durumu hakkında aynı analizi yapıyor ve kisinin ağzından duyduklarımıla çelişmiyor yani doğru. Ama bilmiyorum. görüsme negatif bir havaya hakim olabilir diyor. soguk olursan geri durur diyor ki bence doğru. yani tutarlıydı ama bakalım
Banada umut isigi oldunuz.. 🥹Dilerim istedigin sekilde ilerler hersey sizin icin🙏🏻

Arkadaşlar seruven övüldüğü için baktırdım. Çok karışık geldi ya %40 başkası olur %60 onunla evlilik diyor seneye evlilik gördü ki düşünmüyorum. Bilmiyorum abartıldığı gibi gelmedi ama tabi görücez

X