Fal Sepeti Deneyimleri

Senin bilinçaltını okuyor
Kızlar bunu çoğunuz yazıyorsunuz; işini bildi, bana dediği şeyi söyledi, neden ayrıldığımızı bildi vs.. çünkü bunu siz biliyorsunuz ve sizin bilinçaltınızı okuyor
Ben onu eğleniyor sanıyordum ve Duygu bana bu adam içiyor arkadaşlarıyla eğleniyor anlık enerjide dedi, ameliyat olmuş hastahanede yattığını öğrendim 3 gün sonra
Onun bilinçaltı ve sizinki farklı
Karşıyı bilmek beni okumak değil, onun alanına girip duygularını görebilmek oluyo
Kendinizi nolur kandırmayın ya 🙏🏻
Karsi tarafla ilgili bana yasattigi/hissettirdigi bi cok seyi bildi. Bence sadece bizim bilincaltimizi okumuyor. En azindan bende oyle degildi

kesinlikle öyle: ama birebir düsünceler aileye anlatma, ablasının etkileri, geleceği şekil hepsi ama hepsi Gül de tutuyor bana. Efsun da birkac gün icinde bile geri dönüs olabilir cünkü seni aşırı özlüyor dedi ki bu da cıktı. Yani yakın zamanda direk Efsunda cıktı. Ama gül olayın basından itibaren bu güne kadar net bilen kisi oldu bende
Bendede gül çok iyi nokta atışı yapmıştı.Fakat burda bazı kişiler bilemedi diyince pek ümitlenmek istemiyorum içimden

Gül'ün bana defalarca "seni seviyor, sana adim adım gelecek, buna eminim" dediği adam başkasıyla evlendi.
Çıkanı da olmuş çıkmayanı da anladığım kadarıyla Gül ün.Ben dediğim gibi ilk falı çıktığından kendimi referans alıp baktirdim ikinciye.Bu çıkmazsa bir daha aslaa baktirmam.Yorumcu ile baktıran arasindaki kişisel enerjilerin önemli olduğunu düşünüyorum fallarda.

Ben hep diyorum çıkıyor evet ama o para etmez diye. Baktırmak isteyen bence indirim beklesin
Nesibe 3000 olmuş galiba o hiç çıkmamıştı bana .Sürekli aynı sözcükleri söylemiş, sıradan bir havuz falı gibiydi .Ben baktirdigimda bu kadar pahali değildi ama hep en pahalı Nesibe oluyor.

Efsun banada maksimum 1 ay verdi seni özlüyor vs dedi banada çok detay vermedim bildiği şeyler de oldu ama biz çocukla 2 hafta kadar konuştuk seninle ciddi düşünmüş vs dedi. Güle kıyasla iyi bir fal değildi ben zaten kalan kredimi kullanmak için fal gönderdim bir beklentim yoktu baktıracak arkadaşlar bu yorumu değerlendirebilir
Efsun un genel olarak yorumunu beğendim belki
birkaç gün icinde barışma olur dedi belki tesadüfen denk geldi ama genel olarak anlık analizi bence iyiydi

Bendede gül çok iyi nokta atışı yapmıştı.Fakat burda bazı kişiler bilemedi diyince pek ümitlenmek istemiyorum içimden
evet anlıyorum o yüzden bende olumlu cıkanları direk yazmaya cekinir oldum cünkü cok pahalılar bu sefer deneyip beğenmeyen ya da cıkmayan olunca sorumlu hissediyorum. bende hem enerji işi hem zaman mekan ve kolektif enerjiler. bir falcı %100 herkese çıksaydı
muhtemelen o kisi faldan para kazanıyor olmazdı biraz da böyle bakmaya calısıyorum. herkes herkesle uyusmuyor ya da bazı falcılar cidden cok kötü deneyerek görüyor insan. sadece maddi ve manevi yoruyor olması en kötü kısmı

Nesibe 3000 olmuş galiba o hiç çıkmamıştı bana .Sürekli aynı sözcükleri söylemiş, sıradan bir havuz falı gibiydi .Ben baktirdigimda bu kadar pahali değildi ama hep en pahalı Nesibe oluyor.
bence tek kuruşunu bile haketmiyor. belki yetenekli bir falcı belki gerçekten iyi. ama bunu bilip baştan savma fal bakıp hem maddi hem manevi olarak somuruyor gibi hissettirmesi cok sinir bozucu. gelisi güzel umursamayan nasılsa bana geliyorlar havasında ve o parayı asla haketmiyor

X