Fal Sepeti Deneyimleri

ben bi kaç hafta önce de yazmıştım.. serüven bazı şeyleri bildi, kesin hisleri var. Mesela sağ ayağımı burkacağımı bildi, M harfi biri ile tanışacağımı fln. Ama her falında beni evlendirdi ama bu hiç çıkmadı

Böyle yüzdeli fal mi bakılır. Nerdeyse yüzde 50 ,zaten ya o ya bu .Onu biz de biliyoruz.Bir de şöyle de olabilir, böyle de olabilir tarzı net olmayan yorumları da hiç sevmiyorum.Olasilik üzerine de fal bakılmaz.Ne hissediyorsan söyle tak tak,çıkar ya da çıkmaz o ayrı.

Bir aralar youtubede katin kehanet vardı Twitter be instagramda da sayfası var ona hiç fal baktırmadınız var mı ? Tarot bakıyor sadece . Bir ara baya ünlüydü bu kadın

Kızlar ben yagmurada baktırdım malesef hıc ıyı degıldı burc yorumu gıbı resmen esımın burcundan yuruyup yorumlar yaptı sorunları bılemedı hıc kktuydu ama efsun baya ıyıydı bence tarıh verıyor spesıfık konusuyor

Ben herkese baktirdiktan sonra artik Tiktok canli yayinlara sardim. Sorularimi orda soruyorum cok daha uygun fiyatli ve tutarli yorumlar aliyorum. Ama herkese de güvenmiyorum orada

Kızlar telwee de öneri verir misiniz çıkan
Mavıyakamoz hıslı27 bıde durrın.. bıse bıse adı ona baktırdım ben mavı kısa atmıs cok net konusmus olumsuz konusmus tarıh vermıs yedı at vade hıslı yı daha cok sevdım ına nazaran daha uzun ve detay yazmıs ama en guzelı kesınlıkle durrındı ben remıl falı baktırdım ılk defa kum falıymıs o uzun uzun yazmıs detay vermıs tarzı enerjısı cok guzeldı ucunden hangısı dersen durrın anlıkta ucude bilmis bu arada gelecek ıcın dusuncelerı farklı

Hisli benden fotoğrafgistwdü atmak istemedim

serüveni tek geçerim ama bence en iyi olduğu fal kahve.
artık kahve bakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…