-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.261
ben bi kaç hafta önce de yazmıştım.. serüven bazı şeyleri bildi, kesin hisleri var. Mesela sağ ayağımı burkacağımı bildi, M harfi biri ile tanışacağımı fln. Ama her falında beni evlendirdi ama bu hiç çıkmadıArkadaşlar seruven övüldüğü için baktırdım. Çok karışık geldi ya %40 başkası olur %60 onunla evlilik diyor seneye evlilik gördü ki düşünmüyorum. Bilmiyorum abartıldığı gibi gelmedi ama tabi görücez
Böyle yüzdeli fal mi bakılır. Nerdeyse yüzde 50 ,zaten ya o ya bu .Onu biz de biliyoruz.Bir de şöyle de olabilir, böyle de olabilir tarzı net olmayan yorumları da hiç sevmiyorum.Olasilik üzerine de fal bakılmaz.Ne hissediyorsan söyle tak tak,çıkar ya da çıkmaz o ayrı.Arkadaşlar seruven övüldüğü için baktırdım. Çok karışık geldi ya %40 başkası olur %60 onunla evlilik diyor seneye evlilik gördü ki düşünmüyorum. Bilmiyorum abartıldığı gibi gelmedi ama tabi görücez
Aynen öyleBöyle yüzdeli fal mi bakılır. Nerdeyse yüzde 50 ,zaten ya o ya bu .Onu biz de biliyoruz.Bir de şöyle de olabilir, böyle de olabilir tarzı net olmayan yorumları da hiç sevmiyorum.Olasilik üzerine de fal bakılmaz.Ne hissediyorsan söyle tak tak,çıkar ya da çıkmaz o ayrı.
Herşey gönlünce olsun kuzumBirazdan görüşeceğim adamla ve bu görüsme hangi falcıların patlayıp hangilerinin cıktığınında sonucu olacak/ bakalım kızlar. asırı gerginim
nasıldıı kimler patlamışBirazdan görüşeceğim adamla ve bu görüsme hangi falcıların patlayıp hangilerinin cıktığınında sonucu olacak/ bakalım kızlar. asırı gerginim
Bana söyleyebilir misinizKızlar ya yenilerden birine daha baktırdım karşı tarafın direk mesleğini açar açmaz söyledi. Anlık yorumları da kesinlikle doğru yani kişilik analizleri direk doğru isteyene özelden söyleyebilirim
Ben de giremedim. Google "bağlantı güvenli değil" uyarısı veriyor. Mobilden girenler de bence dikkat etsin. Kredi kartı bilgisi vermek güvenli olmayabilir.fal sepetinede siteden girilmiyo
Mavıyakamoz hıslı27 bıde durrın.. bıse bıse adı ona baktırdım ben mavı kısa atmıs cok net konusmus olumsuz konusmus tarıh vermıs yedı at vade hıslı yı daha cok sevdım ına nazaran daha uzun ve detay yazmıs ama en guzelı kesınlıkle durrındı ben remıl falı baktırdım ılk defa kum falıymıs o uzun uzun yazmıs detay vermıs tarzı enerjısı cok guzeldı ucunden hangısı dersen durrın anlıkta ucude bilmis bu arada gelecek ıcın dusuncelerı farklıKızlar telwee de öneri verir misiniz çıkan
Hisli benden fotoğrafgistwdü atmak istemedimMavıyakamoz hıslı27 bıde durrın.. bıse bıse adı ona baktırdım ben mavı kısa atmıs cok net konusmus olumsuz konusmus tarıh vermıs yedı at vade hıslı yı daha cok sevdım ına nazaran daha uzun ve detay yazmıs ama en guzelı kesınlıkle durrındı ben remıl falı baktırdım ılk defa kum falıymıs o uzun uzun yazmıs detay vermıs tarzı enerjısı cok guzeldı ucunden hangısı dersen durrın anlıkta ucude bilmis bu arada gelecek ıcın dusuncelerı farklı
Kızlar bir yolun varda falcı marsa baktırcaktım ama bir türlü uygulamaya kayıt olamadım.gmail onaylatmadı.Başka telefonlardada denedim ordada olmadı.Tellwe de çok memnun kaldığınız,nokta atışı yapan bir falcı önerebilirmisiniz?