Fal Sepeti Deneyimleri

kesinlikle öyle: ama birebir düsünceler aileye anlatma, ablasının etkileri, geleceği şekil hepsi ama hepsi Gül de tutuyor bana. Efsun da birkac gün icinde bile geri dönüs olabilir cünkü seni aşırı özlüyor dedi ki bu da cıktı. Yani yakın zamanda direk Efsunda cıktı. Ama gül olayın basından itibaren bu güne kadar net bilen kisi oldu bende
Efsun banada maksimum 1 ay verdi seni özlüyor vs dedi banada çok detay vermedim bildiği şeyler de oldu ama biz çocukla 2 hafta kadar konuştuk seninle ciddi düşünmüş vs dedi. Güle kıyasla iyi bir fal değildi ben zaten kalan kredimi kullanmak için fal gönderdim bir beklentim yoktu baktıracak arkadaşlar bu yorumu değerlendirebilir

Efsun banada maksimum 1 ay verdi seni özlüyor vs dedi banada çok detay vermedim bildiği şeyler de oldu ama biz çocukla 2 hafta kadar konuştuk seninle ciddi düşünmüş vs dedi. Güle kıyasla iyi bir fal değildi ben zaten kalan kredimi kullanmak için fal gönderdim bir beklentim yoktu baktıracak arkadaşlar bu yorumu değerlendirebilir
Efsun anda ve gecmiste iyi bence. En azindan onca baktirdigim falci arasindan net olarak gelecek icin soyledikleri bende patlayan Efsun’dur.

gül demir olumsuz olsada soyluyor mu arkadaslar? sizce pembeci mi?
Gül demire bende baktırdım . Bu çocuk seni sevıyor barışacaksınız goruseceksınız bu adamın flörtü dahı yok sana aşık . Bak eğer barışmazsanız ben bu ısı bırakırım falan demıstı . İlk kez baktırıyordum ustelık . Çocukla ne görüştük ne bısı üstelik çocuk sevgılısı olduğunu ve onu sevdıgını söyledi . Gül demire soyleyın bu işi bıraksın 😂😂😂😂😂😂bıde o kadarda pahalı . Soyledıgı hıc bır şey çıkmadı hıcccccc bir seeeeeyyy

gül demir olumsuz olsada soyluyor mu arkadaslar? sizce pembeci mi?

pembeci değil. Bana olumlu konuştu ve süreç dediği gibi ilerledi.
arkadasima olumsuz konuştu. Ben sana bu adamı bekleme diyemem çünkü seviyorsun ama dönüş olmaz dedi. Adam başkasıyla nişanlandı geçen ay.
Yani olumlu olumsuz gördüğünü söylüyor bence.

Gül demire bende baktırdım . Bu çocuk seni sevıyor barışacaksınız goruseceksınız bu adamın flörtü dahı yok sana aşık . Bak eğer barışmazsanız ben bu ısı bırakırım falan demıstı . İlk kez baktırıyordum ustelık . Çocukla ne görüştük ne bısı üstelik çocuk sevgılısı olduğunu ve onu sevdıgını söyledi . Gül demire soyleyın bu işi bıraksın 😂😂😂😂😂😂bıde o kadarda pahalı . Soyledıgı hıc bır şey çıkmadı hıcccccc bir seeeeeyyy
ay belkide şansa çıkıyor bizim fallar. kimseye güvenşm kalmadı😂

ay belkide şansa çıkıyor bizim fallar. kimseye güvenşm kalmadı😂
Gül Demir ilk falında bana oldugu gibi çıktı.Ben de kendimi referans alıp ikinciyi baktirdim 😊 amaa ,eğer çıkmazsa fal defterini sonsuza dek kapatacağım ve buraya da yazacagim sonucu.Çünkü hiç kimse bana bu kadar iddialı, bu kadar eminim dediği fal bakmamıştı şimdiye kadar.ilkinde de öyle demişti, eminim kendimden demişti.Görecegiz bakalım ikinciyi de.

gül bana bu adam seni seviyor ama gelemiyor kendini aciz goruyor maddi sorunlari var dedi. ama gelecek hatta yakinlasacaksiniz dedi. evet 6 ay sonrs gorustuk ama benim istememle oldu. hatta dedigi gibi yakinlastik ama yine koptuk

Kızlar Duygu Deniz anı ve karşı tarafı aşırı iyi bildi, sebebini ben söylemeden kendisi söyledi. Bundan önce anlıkta da beğenmiştim eski fallarında
Senin bilinçaltını okuyor
Kızlar bunu çoğunuz yazıyorsunuz; işini bildi, bana dediği şeyi söyledi, neden ayrıldığımızı bildi vs.. çünkü bunu siz biliyorsunuz ve sizin bilinçaltınızı okuyor
Ben onu eğleniyor sanıyordum ve Duygu bana bu adam içiyor arkadaşlarıyla eğleniyor anlık enerjide dedi, ameliyat olmuş hastahanede yattığını öğrendim 3 gün sonra
Onun bilinçaltı ve sizinki farklı
Karşıyı bilmek beni okumak değil, onun alanına girip duygularını görebilmek oluyo
Kendinizi nolur kandırmayın ya 🙏🏻

X