• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Ben herkese baktirdiktan sonra artik Tiktok canli yayinlara sardim. Sorularimi orda soruyorum cok daha uygun fiyatli ve tutarli yorumlar aliyorum. Ama herkese de güvenmiyorum orada

Kızlar telwee de öneri verir misiniz çıkan
Mavıyakamoz hıslı27 bıde durrın.. bıse bıse adı ona baktırdım ben mavı kısa atmıs cok net konusmus olumsuz konusmus tarıh vermıs yedı at vade hıslı yı daha cok sevdım ına nazaran daha uzun ve detay yazmıs ama en guzelı kesınlıkle durrındı ben remıl falı baktırdım ılk defa kum falıymıs o uzun uzun yazmıs detay vermıs tarzı enerjısı cok guzeldı ucunden hangısı dersen durrın anlıkta ucude bilmis bu arada gelecek ıcın dusuncelerı farklı

Mavıyakamoz hıslı27 bıde durrın.. bıse bıse adı ona baktırdım ben mavı kısa atmıs cok net konusmus olumsuz konusmus tarıh vermıs yedı at vade hıslı yı daha cok sevdım ına nazaran daha uzun ve detay yazmıs ama en guzelı kesınlıkle durrındı ben remıl falı baktırdım ılk defa kum falıymıs o uzun uzun yazmıs detay vermıs tarzı enerjısı cok guzeldı ucunden hangısı dersen durrın anlıkta ucude bilmis bu arada gelecek ıcın dusuncelerı farklı
Hisli benden fotoğrafgistwdü atmak istemedim

Kızlar bir yolun varda falcı marsa baktırcaktım ama bir türlü uygulamaya kayıt olamadım.gmail onaylatmadı.Başka telefonlardada denedim ordada olmadı.Tellwe de çok memnun kaldığınız,nokta atışı yapan bir falcı önerebilirmisiniz?

serüveni tek geçerim ama bence en iyi olduğu fal kahve.
artık kahve bakmıyor 😭

Back