Yaklaşık 2 senedir falsepeti kullanıyorum ve yorumcu deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.
akın kurt:geçen sene baktırmıştım,şimdi bir dinliyim dedim güzel senaryo kurmuş valla sallamışta sallamış.Kesinlikle önermiyorum o krediye bu fal? Yazık diyorum sadece
demir:Anlıkta iyiydi yine geçen sene baktırmıştım ama gelecekle alakalı bayaa bir toz pembe kurmuş.Dediklerini yaşamadım
duygu aura: 25 nisanda sana dönücek dedi ve gerçektende dediği gün mesaj attı.Çok şok olmuştum.Ama buluşma var dedi o patladı.Olmadı yani.Anlıkta çok iyiydi düşünceler nokta atışıydı.
ışılay can:Kafadan atmış,dediklerinin hayatımla alakası yok,boş.
kemal çeri:bu adamın bu uygulamada bulunması büyük bir tehlike bence.İnsanlara resmen hayal satıyor.Dedikleri gerçekleşir diye çok umutluydum ama hiçbiri olmadı ve büyükbir hayal kırıklığıyla 1 hafta depresyonda olduğumu hatırlıyorum.
mücahit özkan:Geçen sene dediğinin biri oldu ama adamın konuşması çok bayıyor.Ve zaman geçtikçe bununda pembeci olduğunu farkettim.Herşeyi olumlu yorumluyor
zeliş can:zelişin fal baktığını düşünmüyorum.3 kere gittim ve 3 yorumdada papağan gibi aynı motivasyon cümlelerini kuruyor.Kağıttan okuduğu bariz belli.Nokta atışıda hiç yok ve dedikleri olmadı.
medyum bilge:Anlıkta iyi bir yorumcu ama gelecek fos
firuze şanlı:Pembeci diyorum sadece.boş
gözdenur:Anlıkta başarılı ama geleceği resmen kafadan atıyor.Tamamen toz pembe çizmişti bana,dediklerine fazlasıylada inanmıştım ama tam tersi oldu.
yasemin türk:ilk gittiğimde falı olumlu yorumlamıştı.Aynı konu için ikinci kere geldim ve tamamen ters şeyler söyledi.Tutarlılık hiç yok.Buda kafadan atıyor.
filiz çetin:Ablamın dediklerini teker teker yaşadım.Andada çok başarılı.Üstte okuduğunuz bütün yorumcular toz pembe olumlu yorum yapmıştı.Ama filiz abla bana daha aranızda belirsizlik devam etçek demişti 6 ay öncesinde.Dediği gibide oldu.
gül demir:Bazı kişiler güle pembeci diyor ama benim düşüncem aşırı dobra bir kadın.Ne varsa onu söylüyor.Dediklerini yaşamıştım geçen sene.Ve fal bakımını çok farklı buluyorum.Gördüğü şekiller felan.Bana kaderinde buadam var ama enerjiler değiştiği için kesin birşey söylemek doğru olmaz demişti.Gerçekten dürüst bir kadın
duygu deniz:Anlıkta inanılmaz yetenekli birisi.Söylemediğim ince ayrıntıyı bile görüp söylemişti.Çok memnun kalmıştım.Ama gelecek öngörüleri gerçekleşirmi onu bilemiyorum.Anlık zihin öğrenmek için tek adres.
elif kaya:Dediklerinin tam tersini yaşadım.Allahtan kredisi düşük eğlence için gidilir.
çiçek çelen:köyde yapılan eve kadar bilmişti.Aradaki insanları felanda.Bunlardan hiç bahsetmedim şok olmuştum.Ama gelecekle alakalı pembeci gibi geldi.Bakalım görücez.
enes kutsal:sorduğum sorulara yönelik bir yorum yapmış dinlerken sıkıldım.Zaten verdiğim bilgilerden bahsetmiş.Birde kahve atmıştım.Nokta atışı hiç yoktu
fulya nas:Bu kadını yorumlarda resmen tanrı ilan etmişler,o derece abartılmış.Yorumlara kanarak gidiyim dedim,hayatımla alakası yok tamamen sallamıştı.Dediklerini gram yaşamadım.Zaten bu kadın falcı değil astrolog arkadaşlar.Fal baktığını düşünmüyorum.
Yaanii filiz çetin,duygu deniz ve gül demir hariç uygulamada gerisi çöp bence.Tabi herkezin enerjisi ve uyumlanması farklıdır.Uygulamada falcı bırakmamışımdjjsjs