- 8 Haziran 2017
- 81
- 73
- 32
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.221
bence iyi degildi. dedigi birsey yanlis cikti. o parayi hak etmiyor. ve surenin yarisinda kendini övdu durduNesibe’ye baktırdım bugün. denemesem içimde kalacaktı. olumsuz konuşmadı. Gelisme görüyor. aynı sekilde yazma diyor. ama cok spesifik bisey söylemedi. cok tatmin oldum mu hayır. cunku gerçekten cok asırı pahalı bir fiyat ve insan daha fazlasını bekliyor/ evet olumlu konustu ama 8 dakika, böyle woooow oldummu hayır olmadım. Daha farklı bekledim ve hayal ettim açıkcası.
Gül demire baktırırım: ikiside aynı konustu ama nihayetinde gül demir söylemediğim bi cok seyi bildi. pahalı ama aynı kelimeyi 5 kez koymadı önüme. dolu bir faldı. sorularımı atlamadı. yani hisli biri olduğu belli. Nesibe nin falı da aynı olmasına rağmen, asla o paraya bakılacak bir fal değil. 8 dakikanın 2 si zaten açılış. 6 dakika boyunca inanın 2 sey duydum. 1 bucuk aya gelir. olumsuz görmüyorum. yani fak bakmaktan yorulmus sanki. odaklanmıs gibi bile hissetmedim. icimde kalacaktı baktırmasam . o paraya değmez. 5 bin kredim kaldı nesibeden yüklediğim. efsun hatuna attım cok beklentisiz bakalım.gül demire kıyasla nasıldı bir daha baktırırsan kime baktırırsın
asla haketmiyor. yani cıkmasını geçtim. anlık biraz detay analiz duymak istedim. asla ama asla o paraya bu olmamalıydı. ya bana özensiz denk geldi ya da bilmiyorum. üstelik olumlu konusmasına rağmen. hic beğenemedimbence iyi degildi. dedigi birsey yanlis cikti. o parayi hak etmiyor. ve surenin yarisinda kendini övdu durdu
Açıklamalar için teşekkürler, en çok Gül Demir hakkında dediklerinize sevindimYaklaşık 2 senedir falsepeti kullanıyorum ve yorumcu deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.
akın kurt:geçen sene baktırmıştım,şimdi bir dinliyim dedim güzel senaryo kurmuş valla sallamışta sallamış.Kesinlikle önermiyorum o krediye bu fal? Yazık diyorum sadece
demir:Anlıkta iyiydi yine geçen sene baktırmıştım ama gelecekle alakalı bayaa bir toz pembe kurmuş.Dediklerini yaşamadım
duygu aura: 25 nisanda sana dönücek dedi ve gerçektende dediği gün mesaj attı.Çok şok olmuştum.Ama buluşma var dedi o patladı.Olmadı yani.Anlıkta çok iyiydi düşünceler nokta atışıydı.
ışılay can:Kafadan atmış,dediklerinin hayatımla alakası yok,boş.
kemal çeri:bu adamın bu uygulamada bulunması büyük bir tehlike bence.İnsanlara resmen hayal satıyor.Dedikleri gerçekleşir diye çok umutluydum ama hiçbiri olmadı ve büyükbir hayal kırıklığıyla 1 hafta depresyonda olduğumu hatırlıyorum.
mücahit özkan:Geçen sene dediğinin biri oldu ama adamın konuşması çok bayıyor.Ve zaman geçtikçe bununda pembeci olduğunu farkettim.Herşeyi olumlu yorumluyor
zeliş can:zelişin fal baktığını düşünmüyorum.3 kere gittim ve 3 yorumdada papağan gibi aynı motivasyon cümlelerini kuruyor.Kağıttan okuduğu bariz belli.Nokta atışıda hiç yok ve dedikleri olmadı.
medyum bilge:Anlıkta iyi bir yorumcu ama gelecek fos
firuze şanlı:Pembeci diyorum sadece.boş
gözdenur:Anlıkta başarılı ama geleceği resmen kafadan atıyor.Tamamen toz pembe çizmişti bana,dediklerine fazlasıylada inanmıştım ama tam tersi oldu.
yasemin türk:ilk gittiğimde falı olumlu yorumlamıştı.Aynı konu için ikinci kere geldim ve tamamen ters şeyler söyledi.Tutarlılık hiç yok.Buda kafadan atıyor.
filiz çetin:Ablamın dediklerini teker teker yaşadım.Andada çok başarılı.Üstte okuduğunuz bütün yorumcular toz pembe olumlu yorum yapmıştı.Ama filiz abla bana daha aranızda belirsizlik devam etçek demişti 6 ay öncesinde.Dediği gibide oldu.
gül demir:Bazı kişiler güle pembeci diyor ama benim düşüncem aşırı dobra bir kadın.Ne varsa onu söylüyor.Dediklerini yaşamıştım geçen sene.Ve fal bakımını çok farklı buluyorum.Gördüğü şekiller felan.Bana kaderinde buadam var ama enerjiler değiştiği için kesin birşey söylemek doğru olmaz demişti.Gerçekten dürüst bir kadın
duygu deniz:Anlıkta inanılmaz yetenekli birisi.Söylemediğim ince ayrıntıyı bile görüp söylemişti.Çok memnun kalmıştım.Ama gelecek öngörüleri gerçekleşirmi onu bilemiyorum.Anlık zihin öğrenmek için tek adres.
elif kaya:Dediklerinin tam tersini yaşadım.Allahtan kredisi düşük eğlence için gidilir.
çiçek çelen:köyde yapılan eve kadar bilmişti.Aradaki insanları felanda.Bunlardan hiç bahsetmedim şok olmuştum.Ama gelecekle alakalı pembeci gibi geldi.Bakalım görücez.
enes kutsal:sorduğum sorulara yönelik bir yorum yapmış dinlerken sıkıldım.Zaten verdiğim bilgilerden bahsetmiş.Birde kahve atmıştım.Nokta atışı hiç yoktu
fulya nas:Bu kadını yorumlarda resmen tanrı ilan etmişler,o derece abartılmış.Yorumlara kanarak gidiyim dedim,hayatımla alakası yok tamamen sallamıştı.Dediklerini gram yaşamadım.Zaten bu kadın falcı değil astrolog arkadaşlar.Fal baktığını düşünmüyorum.
Yaanii filiz çetin,duygu deniz ve gül demir hariç uygulamada gerisi çöp bence.Tabi herkezin enerjisi ve uyumlanması farklıdır.Uygulamada falcı bırakmamışımdjjsjs
Filiz Çetin’e baktım şimdi fiyatı yüksekmişYaklaşık 2 senedir falsepeti kullanıyorum ve yorumcu deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.
akın kurt:geçen sene baktırmıştım,şimdi bir dinliyim dedim güzel senaryo kurmuş valla sallamışta sallamış.Kesinlikle önermiyorum o krediye bu fal? Yazık diyorum sadece
demir:Anlıkta iyiydi yine geçen sene baktırmıştım ama gelecekle alakalı bayaa bir toz pembe kurmuş.Dediklerini yaşamadım
duygu aura: 25 nisanda sana dönücek dedi ve gerçektende dediği gün mesaj attı.Çok şok olmuştum.Ama buluşma var dedi o patladı.Olmadı yani.Anlıkta çok iyiydi düşünceler nokta atışıydı.
ışılay can:Kafadan atmış,dediklerinin hayatımla alakası yok,boş.
kemal çeri:bu adamın bu uygulamada bulunması büyük bir tehlike bence.İnsanlara resmen hayal satıyor.Dedikleri gerçekleşir diye çok umutluydum ama hiçbiri olmadı ve büyükbir hayal kırıklığıyla 1 hafta depresyonda olduğumu hatırlıyorum.
mücahit özkan:Geçen sene dediğinin biri oldu ama adamın konuşması çok bayıyor.Ve zaman geçtikçe bununda pembeci olduğunu farkettim.Herşeyi olumlu yorumluyor
zeliş can:zelişin fal baktığını düşünmüyorum.3 kere gittim ve 3 yorumdada papağan gibi aynı motivasyon cümlelerini kuruyor.Kağıttan okuduğu bariz belli.Nokta atışıda hiç yok ve dedikleri olmadı.
medyum bilge:Anlıkta iyi bir yorumcu ama gelecek fos
firuze şanlı:Pembeci diyorum sadece.boş
gözdenur:Anlıkta başarılı ama geleceği resmen kafadan atıyor.Tamamen toz pembe çizmişti bana,dediklerine fazlasıylada inanmıştım ama tam tersi oldu.
yasemin türk:ilk gittiğimde falı olumlu yorumlamıştı.Aynı konu için ikinci kere geldim ve tamamen ters şeyler söyledi.Tutarlılık hiç yok.Buda kafadan atıyor.
filiz çetin:Ablamın dediklerini teker teker yaşadım.Andada çok başarılı.Üstte okuduğunuz bütün yorumcular toz pembe olumlu yorum yapmıştı.Ama filiz abla bana daha aranızda belirsizlik devam etçek demişti 6 ay öncesinde.Dediği gibide oldu.
gül demir:Bazı kişiler güle pembeci diyor ama benim düşüncem aşırı dobra bir kadın.Ne varsa onu söylüyor.Dediklerini yaşamıştım geçen sene.Ve fal bakımını çok farklı buluyorum.Gördüğü şekiller felan.Bana kaderinde buadam var ama enerjiler değiştiği için kesin birşey söylemek doğru olmaz demişti.Gerçekten dürüst bir kadın
duygu deniz:Anlıkta inanılmaz yetenekli birisi.Söylemediğim ince ayrıntıyı bile görüp söylemişti.Çok memnun kalmıştım.Ama gelecek öngörüleri gerçekleşirmi onu bilemiyorum.Anlık zihin öğrenmek için tek adres.
elif kaya:Dediklerinin tam tersini yaşadım.Allahtan kredisi düşük eğlence için gidilir.
çiçek çelen:köyde yapılan eve kadar bilmişti.Aradaki insanları felanda.Bunlardan hiç bahsetmedim şok olmuştum.Ama gelecekle alakalı pembeci gibi geldi.Bakalım görücez.
enes kutsal:sorduğum sorulara yönelik bir yorum yapmış dinlerken sıkıldım.Zaten verdiğim bilgilerden bahsetmiş.Birde kahve atmıştım.Nokta atışı hiç yoktu
fulya nas:Bu kadını yorumlarda resmen tanrı ilan etmişler,o derece abartılmış.Yorumlara kanarak gidiyim dedim,hayatımla alakası yok tamamen sallamıştı.Dediklerini gram yaşamadım.Zaten bu kadın falcı değil astrolog arkadaşlar.Fal baktığını düşünmüyorum.
Yaanii filiz çetin,duygu deniz ve gül demir hariç uygulamada gerisi çöp bence.Tabi herkezin enerjisi ve uyumlanması farklıdır.Uygulamada falcı bırakmamışımdjjsjs
Yorumlarını okudum Filiz Çetin in .Biri ; havuzdan aldı yorumladı yazmış.Bu ne şans ! Bu kadar yüksek kredili yorumcuların havuzdan fal aldığını bilmiyordum.Filiz Çetin’e baktım şimdi fiyatı yüksekmiş
Bunu hiç kimse mi göremediYa kızlar ben geçen parama kıyıp Gül Demir’e baktırdım ama en önemli detayı bilemedi. Sorduğum kişi için başkasıyla görüşmüyor sana bağlı falan dedi.
Ama şuan onun hayatında biri var ve ben onu biliyorum. Soru kısmında bidaha sordum, biriyle görüşüyor mı, yine yok dedi.
Bu falcılar bi bana mı çıkmıyor
Falcı Enes hemen bildiBunu hiç kimse mi göremedi
Aranızda kısa zamanda Sema’ya baktıran yok muuuuKızlar Byv de falcı Sema’ya baktıran var mı? 2021 de baktırmışım ve az önce geri okuduğumda baya tutarlıymış. Tekrar baktırmak istiyorum ama önce sizin deneyimlerinizi merak ediyorum
Siz sormadan mi bildiler?Falcı Enes hemen bildi
Ve maviyakamoz
Evet canım ben hiç bi falda ayrıntı vermem, yoksa sorudan yürüyorlarSiz sormadan mi bildiler?
maviyakamoz neredeFalcı Enes hemen bildi
Ve maviyakamoz
Tellwemaviyakamoz nerede
Semanın çok yıllar önce baktığı fal olduğu gibi çıkmıştı tarihle , aralarda baktırıyordum çıkmayanda oldu , en son 2022 de baktırmıştım dediği gibi oldu gene şu an aradım yok fal alımını kapatmış sanırımKızlar Byv de falcı Sema’ya baktıran var mı? 2021 de baktırmışım ve az önce geri okuduğumda baya tutarlıymış. Tekrar baktırmak istiyorum ama önce sizin deneyimlerinizi merak ediyorum
Hatta onu bulamayınca famaya baktırdım bilemiyorum çıkar mıSemanın çok yıllar önce baktığı fal olduğu gibi çıkmıştı tarihle , aralarda baktırıyordum çıkmayanda oldu , en son 2022 de baktırmıştım dediği gibi oldu gene şu an aradım yok fal alımını kapatmış sanırım