Fal Sepeti Deneyimleri

Maviyakamoz anlık doğruydu, kimsenin bilmediği şeyleri bildi. Gelecek patladı ama
Hisli ablama çok detayli bi şekilde çıktı, bana çıkmadı. Enerji meselesi ama bence enerj tıtımfa gerçekten hisli
Serüvenin bi kaç bişey çıktı bana, ama aşk için dedikleri asla

Maviyakamoz anlık doğruydu, kimsenin bilmediği şeyleri bildi. Gelecek patladı ama
Hisli ablama çok detayli bi şekilde çıktı, bana çıkmadı. Enerji meselesi ama bence enerj tıtımfa gerçekten hisli
Serüvenin bi kaç bişey çıktı bana, ama aşk için dedikleri asla

Mavi yakamoz dediğim gibi farklı hesaplardan attım bi olumlu bi olumsuz baktı. Serüven i genel beğendim . Hisli yi denemedim onu deneyeyim bari :) Mars da iyi ama dedikleri çıkmadı henüz bana .

mars için geçen gün yorum yapıp eleştirmistim. burada son iki gündür olan yorumlardan dolayı tekrar şans vereyim dedim ve mars defterini kesin olarak kapadim 😁
2 senelik ilişkim için adamla bulusurken yalnız olmayın biri daha gelsin ve kalabalık yerlerde bulusun cunku adam geri kafali dedi 😂 ben ona gidersem bugün bana gelen yarın başkasına gider diye düşünürmüş filan.
haziran 2025e kadar gorusmezmisiz sevgilimle. bulusmaniza daha vakit var dedi.
tek konuda haklıydı bence o da benim daha çok fedakarlık yaptığım ve kendimden taviz verdiğim. kalanı dediğim gibi 😁 yanlış düşünüyorsam söyleyin merak ettim 😁

mars için geçen gün yorum yapıp eleştirmistim. burada son iki gündür olan yorumlardan dolayı tekrar şans vereyim dedim ve mars defterini kesin olarak kapadim 😁
2 senelik ilişkim için adamla bulusurken yalnız olmayın biri daha gelsin ve kalabalık yerlerde bulusun cunku adam geri kafali dedi 😂 ben ona gidersem bugün bana gelen yarın başkasına gider diye düşünürmüş filan.
tek konuda haklıydı bence o da benim daha çok fedakarlık yaptığım ve kendimden taviz verdiğim. kalanı dediğim gibi 😁 yanlış düşünüyorsam söyleyin merak ettim 😁
Mars aşırı derecede mantıktan yürüyor. Evet his de var ancak mantıktan yürüyor sorudan mesela 4 yıllık ilişkisi olan tarot baktırıyorsa bu problem vardır diyip yapıştırıyor. 2 aylıksa derdi şudur diyip yapıştırıyor genel sorunları bu şekilde tutuyor. Bana da dedikleri çıkmadı. Berk de çıkmadı

Kuzum zaten bu komple tavsiyelerde bulunmuş.. falcı dediğin öyle tavsiye vermemesi gerek. Hani şey diyebilir, bu adam geri kafalı ve böyle böyle olucak

Kuzum zaten bu komple tavsiyelerde bulunmuş.. falcı dediğin öyle tavsiye vermemesi gerek. Hani şey diyebilir, bu adam geri kafalı ve böyle böyle olucak

Ben tavsiyeye yerine göre karşı değilim. gökçe mesela yorum yapıp üstüne hep tavsiye verirdi ve mantıklıydı.
bu tavsiye bile değil. iki senelik ilişkiye kalabalık ortamda buluşun ve sen sakın tek gitme denmez ki. ilişkinin yeni olmadığını da biliyor. bunun bi ötesi gözüne bakma, elini tutma filan olur :KK70:
ayrılmış olsak, kavgalı olsak belki haziran 2025 mantıklı derim ama ortada sorun yokken haziran 2025e görüşme görmesi saçma otesi

arkadaslar ben fal defterini kapatıyorum sanırım. ne madden ne ruhen bel bağlayıp daha fazla hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ben dün uzun uzun konustum erkek arkadasımla. Hayır falcıların dediği sekilde olmasını beklemekten ziyade. Adam adeta gözümün icine baka baka beni kırmaya ve bunun icinde haklı oldugunu savunmaya devam etti. Asla pismanlık belirtisi yok. Bulusmak görüsmek yeniden baslamak istiyor ama “onun şartlarında” adeta bir güç savasına çevirmiş durumda ama bunu aktarış biçimi çok kırıcı. Teorik olarak yazdıgım cogu yorumcu onun anlık duygu analizini iyi yaptı. Otorite kurma çabası hakkında. Ancak artık ruh sağlığım bozuluyor ve bu acık iletisim gibi hissettirmiyor. Ben kendi kararımı aldım ve adamla görüsmeyi kabul edip yüzyzüe dinleyeceğim cünkü yazısmak iyi gelmiyor. Ama artık üstüne zorlamak istemiyorum. sakin olarak dinlemek istiyorum. bu kabul edeceğim anlamına gelmez cünkü savasmak istemiyorum, iyilesmeye ihtiyacım var. Bu adımı atmamın sebebi, kafamı netleştirmek cünkü baktırdıgım hicbir falın gelecek vadesine güvenemedim ve kendime bu süremeci yasatmak istemedim. ama su saatten sonra kabullenmislik ve geri çekilmislik,’iyilesme ihtiyacım var: Eğer baktırdığım fallarda olduğu gibi ilerlerse , yami bu adam 1-2 hafta sonra bir kafasına dank etmislik ve barısma isteği ile gelirse döner buraya size yazarım. ama sanırım bundan sonra baktırmayacagım , sizi takip edeceğim cünkü tam biri cıktı diyorsunuz bir bakıyorsunuz baskasına sacmalamıs/ o umut ve umutsuzluk duygusu arasında maddi ve manevi olarak debelenmek çok zor.

bana da eski ilişkim için sen çok vermişsin, o iyi olsun diye hiç ses etmemişsin bu dengesizlik yaratmış dedi. kadınlar olarak fedakarlığa daha yatkın olduğumuzdan kime dese az çok tutar diye herkese söylüyorlar sanırım.

X