Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar enese ben bıde uygulamadan baktırdım yıne benzer seyler dedı olumsuz konustu yanı kendıyle celısmedı ıkı faldada güle daha once baktırmıstım olumlu konusmustu tekrar baktırsammı dıyorum suan hepsı olumsuz konusuyor bana cunku gülün olumsuz yorumu var mı hıc hep ıyı olcak gıbı konusuyor sankı

daha önce mars hakkındaki yorumlarımı yazmıştım. hala mars a inananlar ve bekleyenler oluyor üzülüyorum. bir iki kelimesi ancak çıkıyor o da denk gelirse. buna bildi diyemiyorum malesef.

daha önce mars hakkındaki yorumlarımı yazmıştım. hala mars a inananlar ve bekleyenler oluyor üzülüyorum. bir iki kelimesi ancak çıkıyor o da denk gelirse. buna bildi diyemiyorum malesef.

Ben son fala kadar inanıyordum çünkü ayrılık olacağını o süreci sebepleri ve sonrasını net bilen 2-3 kişiden biriydi. öyle herkese uyacak yorumlar değildi ama son fali kötü ötesi.
sonuncu hariç sanırım beş kere baktırdım.biri çok alakasızdı bu sefer alakasız bile değildi

Aynı şey diğerleri için de geçerli, bana neredeyse hiç biri çıkmadı bi tek mars. Ama çıkmasını da istemezdim o ayrı ama tek uyumlandığım zamanlama olarak bile o oldu
Duygu denize ölen bi tayfa var mesela, benim en basit şeylerimi bile bilemedi
Enerji olayı kesin var arkadaşlar o yüzden burada biri çıktı deyince bana da bilir sanıyoruz.. iyi bakan falcı bize de hep bilecek diye bi kural da yok sonuçta fal bu.. geçen gün bi video izledim unutamama nedenleri diye ilk başta fal baktırmak diyor.. kendi kendimizi bi yere sürüklüyoruz
21 gün kuralını uygulayıp sadece iyi şeylere odaklanacağım
Bu bi zehirdi ama artık kurtulmamız lazım

Bu genel herkese söylenir zaten ama benim fedakarlık durumu biraz farklı mars da ordan yakalayıp yürümüş. benim icin falin geri kalanı o kadar kötü olunca iyi kısmının da anlamı kalmadi

kızlar efsun hatun a baktırıp çıkan var mı? kesin konuştu bana bir konuda..efsun hatun ve derya nural ikisine baktırdım baktırıp çıktı diyen varmı benim iş ile ilgiliydi_?

diğer 2-3 kişi kim

gül demire baktıranlar yazabilir mi deneyimlerini bana anlık olarak iyi bakmıştı gelecek daha belli değil söylediği çıkan veya çıkmayanlar cevaplarsa iyi olur

gecen gün okudugum bir yorumdan dolayi iptal etmistim randevuyu. bugun P pufpuffy yorumunu gorunce gaza geldim. az önce çıktım ani çok iyi bildi benim bile yeni öğrendiğim bazi detaylar verdi gelecek için soylediklerini zaman gostericek ama enes ten ben memnun kaldım.

gül demire baktıranlar yazabilir mi deneyimlerini bana anlık olarak iyi bakmıştı gelecek daha belli değil söylediği çıkan veya çıkmayanlar cevaplarsa iyi olur

vadeleri şaştı ama dediklerinin çoğunu yaşadım. sonra zam yaptığı için bıraktım. özellikle anlık durumları iyi bildiğine şahidim

İki kere baktirdim.ilki dediği gibi çıktı.onunla birlikte ayni soruyu Duygu Deniz ,Gökce Aksoy ,Aziz Ermiş e de sorup baktirmiştim.Onlar bilemedi ,Gül Bildi.ikincisinin vadesine daha var ,bu yıl sonuna dek dedi onun için de.

kizlar yillar once universite donemimde canakkalede bir kadina gitmistim ama ismi hic aklimda degil sadece yenice ilcesinde oldugunu hatirliyorum papagini vardi. bileniniz var mi bu kadini?

Nesibe’ye baktırdım bugün. denemesem içimde kalacaktı. olumsuz konuşmadı. Gelisme görüyor. aynı sekilde yazma diyor. ama cok spesifik bisey söylemedi. cok tatmin oldum mu hayır. cunku gerçekten cok asırı pahalı bir fiyat ve insan daha fazlasını bekliyor/ evet olumlu konustu ama 8 dakika, böyle woooow oldummu hayır olmadım. Daha farklı bekledim ve hayal ettim açıkcası.

adamın netflixini görebiliyorum ama gördüğümü bilmiyor. dün seyahatinden döndü ve döndüğünden beri odasından cıkmıyor resmen. gece sabah bütün gün netflixi açık. yani o evi odayı yatağı bildiğim icin, mevcut olarak dün seyahatten döndüğünden beri içine kapanmış durumda/ whatsappta da cok aktif değil. belli ki düsünceler icinde. Ama işte bu tüzden fal atmak ve biraz durugörü duymak istedim fakat olumlu bir fal olmasına rağmen tatmin olmadım. Yine hüsran

gül demire kıyasla nasıldı bir daha baktırırsan kime baktırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…