-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.201
marsa vaktinde 11 kez fal baktırdım. o zaman söylediklerine ve yorumlarına çok guvendim. zaman gecti olaylar oldu kadının o zaman deli gibi uyumlandıgım falların hiçbirinin aslında çıkmadığına şahit oldum. velhasıl kimseyi körü körüne sevmiyorum artık ve fanatik anlamda desteklemiyorum. baktırıp geciyorum tutarsa bir iki şey umursamayınca tutuyor zaten
daha önce mars hakkındaki yorumlarımı yazmıştım. hala mars a inananlar ve bekleyenler oluyor üzülüyorum. bir iki kelimesi ancak çıkıyor o da denk gelirse. buna bildi diyemiyorum malesef.
Aynı şey diğerleri için de geçerli, bana neredeyse hiç biri çıkmadı bi tek mars. Ama çıkmasını da istemezdim o ayrı ama tek uyumlandığım zamanlama olarak bile o oldudaha önce mars hakkındaki yorumlarımı yazmıştım. hala mars a inananlar ve bekleyenler oluyor üzülüyorum. bir iki kelimesi ancak çıkıyor o da denk gelirse. buna bildi diyemiyorum malesef.
bana da eski ilişkim için sen çok vermişsin, o iyi olsun diye hiç ses etmemişsin bu dengesizlik yaratmış dedi. kadınlar olarak fedakarlığa daha yatkın olduğumuzdan kime dese az çok tutar diye herkese söylüyorlar sanırım.
derya nuralın ilk iki bakımında birkaç seyi bana çıkmıştı. hatta baska birisi oldugunu bilen kişi deryakızlar efsun hatun a baktırıp çıkan var mı? kesin konuştu bana bir konuda..efsun hatun ve derya nural ikisine baktırdım baktırıp çıktı diyen varmı benim iş ile ilgiliydi_?
Efsun bende anda ve gecmiste iyiydi ama gelecekle ilgili soyledikleri cikmadikızlar efsun hatun a baktırıp çıkan var mı? kesin konuştu bana bir konuda..efsun hatun ve derya nural ikisine baktırdım baktırıp çıktı diyen varmı benim iş ile ilgiliydi_?
diğer 2-3 kişi kimBen son fala kadar inanıyordum çünkü ayrılık olacağını o süreci sebepleri ve sonrasını net bilen 2-3 kişiden biriydi. öyle herkese uyacak yorumlar değildi ama son fali kötü ötesi.
sonuncu hariç sanırım beş kere baktırdım.biri çok alakasızdı bu sefer alakasız bile değildi
gül demire baktıranlar yazabilir mi deneyimlerini bana anlık olarak iyi bakmıştı gelecek daha belli değil söylediği çıkan veya çıkmayanlar cevaplarsa iyi olur
İki kere baktirdim.ilki dediği gibi çıktı.onunla birlikte ayni soruyu Duygu Deniz ,Gökce Aksoy ,Aziz Ermiş e de sorup baktirmiştim.Onlar bilemedi ,Gül Bildi.ikincisinin vadesine daha var ,bu yıl sonuna dek dedi onun için de.gül demire baktıranlar yazabilir mi deneyimlerini bana anlık olarak iyi bakmıştı gelecek daha belli değil söylediği çıkan veya çıkmayanlar cevaplarsa iyi olur
gül demire kıyasla nasıldı bir daha baktırırsan kime baktırırsınNesibe’ye baktırdım bugün. denemesem içimde kalacaktı. olumsuz konuşmadı. Gelisme görüyor. aynı sekilde yazma diyor. ama cok spesifik bisey söylemedi. cok tatmin oldum mu hayır. cunku gerçekten cok asırı pahalı bir fiyat ve insan daha fazlasını bekliyor/ evet olumlu konustu ama 8 dakika, böyle woooow oldummu hayır olmadım. Daha farklı bekledim ve hayal ettim açıkcası.