Fal Sepeti Deneyimleri

kızlar efsun hatun a baktırıp çıkan var mı? kesin konuştu bana bir konuda..efsun hatun ve derya nural ikisine baktırdım baktırıp çıktı diyen varmı benim iş ile ilgiliydi_?
derya nuralın ilk iki bakımında birkaç seyi bana çıkmıştı. hatta baska birisi oldugunu bilen kişi derya

diğer 2-3 kişi kim

gül demire baktıranlar yazabilir mi deneyimlerini bana anlık olarak iyi bakmıştı gelecek daha belli değil söylediği çıkan veya çıkmayanlar cevaplarsa iyi olur

gecen gün okudugum bir yorumdan dolayi iptal etmistim randevuyu. bugun P pufpuffy yorumunu gorunce gaza geldim. az önce çıktım ani çok iyi bildi benim bile yeni öğrendiğim bazi detaylar verdi gelecek için soylediklerini zaman gostericek ama enes ten ben memnun kaldım.

gül demire baktıranlar yazabilir mi deneyimlerini bana anlık olarak iyi bakmıştı gelecek daha belli değil söylediği çıkan veya çıkmayanlar cevaplarsa iyi olur

vadeleri şaştı ama dediklerinin çoğunu yaşadım. sonra zam yaptığı için bıraktım. özellikle anlık durumları iyi bildiğine şahidim

İki kere baktirdim.ilki dediği gibi çıktı.onunla birlikte ayni soruyu Duygu Deniz ,Gökce Aksoy ,Aziz Ermiş e de sorup baktirmiştim.Onlar bilemedi ,Gül Bildi.ikincisinin vadesine daha var ,bu yıl sonuna dek dedi onun için de.

kizlar yillar once universite donemimde canakkalede bir kadina gitmistim ama ismi hic aklimda degil sadece yenice ilcesinde oldugunu hatirliyorum papagini vardi. bileniniz var mi bu kadini?

Nesibe’ye baktırdım bugün. denemesem içimde kalacaktı. olumsuz konuşmadı. Gelisme görüyor. aynı sekilde yazma diyor. ama cok spesifik bisey söylemedi. cok tatmin oldum mu hayır. cunku gerçekten cok asırı pahalı bir fiyat ve insan daha fazlasını bekliyor/ evet olumlu konustu ama 8 dakika, böyle woooow oldummu hayır olmadım. Daha farklı bekledim ve hayal ettim açıkcası.

adamın netflixini görebiliyorum ama gördüğümü bilmiyor. dün seyahatinden döndü ve döndüğünden beri odasından cıkmıyor resmen. gece sabah bütün gün netflixi açık. yani o evi odayı yatağı bildiğim icin, mevcut olarak dün seyahatten döndüğünden beri içine kapanmış durumda/ whatsappta da cok aktif değil. belli ki düsünceler icinde. Ama işte bu tüzden fal atmak ve biraz durugörü duymak istedim fakat olumlu bir fal olmasına rağmen tatmin olmadım. Yine hüsran

gül demire kıyasla nasıldı bir daha baktırırsan kime baktırırsın

bence iyi degildi. dedigi birsey yanlis cikti. o parayi hak etmiyor. ve surenin yarisinda kendini övdu durdu

gül demire kıyasla nasıldı bir daha baktırırsan kime baktırırsın
Gül demire baktırırım: ikiside aynı konustu ama nihayetinde gül demir söylemediğim bi cok seyi bildi. pahalı ama aynı kelimeyi 5 kez koymadı önüme. dolu bir faldı. sorularımı atlamadı. yani hisli biri olduğu belli. Nesibe nin falı da aynı olmasına rağmen, asla o paraya bakılacak bir fal değil. 8 dakikanın 2 si zaten açılış. 6 dakika boyunca inanın 2 sey duydum. 1 bucuk aya gelir. olumsuz görmüyorum. yani fak bakmaktan yorulmus sanki. odaklanmıs gibi bile hissetmedim. icimde kalacaktı baktırmasam . o paraya değmez. 5 bin kredim kaldı nesibeden yüklediğim. efsun hatuna attım cok beklentisiz bakalım.

bence iyi degildi. dedigi birsey yanlis cikti. o parayi hak etmiyor. ve surenin yarisinda kendini övdu durdu
asla haketmiyor. yani cıkmasını geçtim. anlık biraz detay analiz duymak istedim. asla ama asla o paraya bu olmamalıydı. ya bana özensiz denk geldi ya da bilmiyorum. üstelik olumlu konusmasına rağmen. hic beğenemedim

Galiba Nesibe’ye 1 vereceğim hatta. cok pahalı ve fal gerçekten bir detay, nokta atısı, hicbisey yok. gelir duygusu var kendini haklı görüyor bir bucuk aya. gerçekten koskoca falda başka bisey yok.

Efsun Hatun ile telefonda konustuk simdi. yani nesibeyle kıyasladığımda en azından detaylar verdi. sorumu cok genel sordum. barısma var görüsme var ve uzun vadeli diyor. Yani bende derya nural hariç herkes olumlu gördü ve konuştu. hemen hemen kisinin karakter analizi duygu ve düsünceleride aynı yansıdı. Vadelerde hemen hemen aynı. Nesibe hic detay vermedi. Derya Nural ise aynı sekilde hic detay vermedi ve bir nokta atısı yapmadı. nesibe sonuca olumlu derya olumsuz konustu. geriye kalanlar alin, yağmur, asude, gül şahdiva, duygu, ecem hepsinin sonucu aynı.

Kızlar Byv de falcı Sema’ya baktıran var mı? 2021 de baktırmışım ve az önce geri okuduğumda baya tutarlıymış. Tekrar baktırmak istiyorum ama önce sizin deneyimlerinizi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…